przez CharoN^ 2005-03-20, 9:06 pm
Pierwszy raz miałem okazję uczestniczyć w tak wspaniałym widowisku na stadionie Zimowym. Wkońcu mogę wyobrazić sobie mecze z lat 80', o których tak dużo opowiadał mi Diouf :). Najpierw ze strony sportowej... Wielkie gratulacje dla hokeistów, mecz toczony pod nasze dyktando. Świetna dyspozycja każdego zawodnika spowodowała, że byliśmy dziś nieosiągalni dla Bytomian. Sądzę, iż finał zakończy się w piątkowy wieczór w Bytomiu, jesteśmy poprostu lepsi i jeżeli Zagłębie będzie w optymalnej dyspozycji to nie ma innej możliwości. Odnośnie atmosfery na trybunach... Długo by opisywać... Było poprostu wspaniale. Frekwencja dopisała w pełnym tego słowa znaczeniu, na moje oko ok. 4 tys. Doping fantastyczny. Początek i koniec spotkania nie do opisania, Ooooo Zagłębie oooo Sosnowiec powalało... Osobiście cieszę się, że wkońcu było "cały stadion recę w górę" :D, to też wyszło świetnie. Zawiedli trochę Poloniści, liczba b.dobra ale doping conajmniej słaby. Praktycznie tylko bluzgali, co zabardzo też im nie wychodziło, bo odrazu tłumiliśmy ich przyśpiewki. Pirotechnika również pierwszorzędna. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy w najbliższym czasie będą "leczyć" swoje gardła :lol:.