Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Oj chyba jednak sie nie myle...a kto wogóle szyje tą flage skoro nie potrafił okreslić dokładnego terminu jej ukończenia ,a co więcej nie potrafił oszacować kosztów???Teraz brakuje 3000tyś a za tydzień kolejne 2000 pewnie.FACHOWIEC w każdym calu, a może to ta sama firma co remontuje nam stadion :lol:WOJTEK napisał(a):Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. :wink:maras24 napisał(a):A ja to się zastanawiam czy wogóle ujrzymu tą flage , a nie kiedy....
maras24 napisał(a):a kto wogóle szyje tą flage skoro nie potrafił okreslić dokładnego terminu jej ukończenia ,a co więcej nie potrafił oszacować kosztów???
Maras - widzisz co tu napisałem ?? Cena od początku była 15 tys więc nie wiem czego się czepiasz. Co do terminu nikt z nas nie pisał,że flaga będzie na taki czy inny dzień, a jedynie, że planowane jest zakończenie prac. Ale jeśli już taki jesteś dociekliwy to ci napisze jeszcze tyle, że Jarek w cenie zrobił nam flagę o 1,5 metra szerszą.WOJTEK napisał(a):
Na koniec napisze tylko, że Flaga jest już gotowa i czeka na odebranie, więc nie żałujmy kasy i fantów. Mam nadzieję, że wyjaśniłem wszystkie wątpliwości.
luks napisał(a):Koniec z marudzeniem!!. Na Szczakowiance wrzucamy do puszeczek i trzeba jak najszybciej uzbierać te 3 kółka. Ja chętnie znów się dorzucę.
Ps. Charon^ ma rację -przydałoby się więcej małych flag na kijach i z 2 konkretne bębny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników