Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Smazu napisał(a):Ciekawe czemu najpierw afera z Zawisza.A czemu przegralismy z Górnikiem Polkowice ? Wtedy kiedy nikt nie kibicowal ? 2:1 Mogli bysmy miec fotel lidera ale przegrali i nie awansowalismy Dziwny zbieg okolicznosci ze inne wazne mecze tez przegralismy ... i chyba musza miec jakies dowody na nich ? Wystarczy ze Antczak potwierdzi zeznania ujka i juz jestesmy udupieni !! jak byscie niewiedzieli Ujek zeznal ze zostal zmuszony do kupowania meczy za swoja kase ... Ale teraz moze bilety stanieją wkoncu IV liga ... :? A zreszta niech FIFA całkiem zawiesi PPN i zaczac budowac od nowa
CharoN^ napisał(a):Dziś taki smętny dzień, a więc z kumplem postanowiliśmy coś pokombinowac z powiększeniem repertuaru :wink:. Po długich próbach, męczarniach stworzyliśmy coś takiego...
wzór: http://...com/watch?v=5eeFQJoNVoA&mode=related&search=
Pieśń PAO została przez nas lekko przerobiona rytmicznie. Oto tekst:
ZAAAAAGŁĘĘĘBIEE ME 4xklask (Zagłębie musi byc przeciągnięte według rytmu)
NIE OPUSZCZE NIGDY CIE 4xklask
DO KOŃCA DNI 4xklask
BĘDZIEMY Z TOBĄ SZLI 4xklask
OOOOOOOO 4xklask
OOOOOOOO 4xklask
OOOOOOOO 4xklask
OOOOOOOO 4xklask
Nie robiliśmy żadnych dwugłosów. Tak będzie lepiej, a to klaskanie będzie momentem na złapanie pary (najlepiej jakby pomógł bęben, efekt zajebisty).
Czekamy na opinie :D. Wydaje nam się, że coś z tego może byc (...że tak nieskromnie stwierdze :D). pzdr
drewinio napisał(a):Ja jak zaczynałem chodizć an Zagłebie to popularną była taka piosenka.
Melodia jak do O mój rozmarynie rozwijaj sie :D
Tekst:
"O Moje Zagłębie nie zdradze cie
O Moje Zagłębie nei zdradze cie
Inni Cie zdradzili Rucha polubili ale nie ja
A jak mi ktoś powie sosnowiecki psie
Jabola wypije Kormela zabije za Zagłębie
Jabola wypije Kormela zabije za Zagłębie"
To były czasy. Te piosenki co są teraz to polegają tylko i wyłącznie na krzykach.
the djinn napisał(a):drewinio napisał(a):Ja jak zaczynałem chodizć an Zagłebie to popularną była taka piosenka.
Melodia jak do O mój rozmarynie rozwijaj sie :D
Tekst:
"O Moje Zagłębie nie zdradze cie
O Moje Zagłębie nei zdradze cie
Jabola wypije Kormela zabije za Zagłębie
Jabola wypije Kormela zabije za Zagłębie"
To były czasy. Te piosenki co są teraz to polegają tylko i wyłącznie na krzykach.
a gdzie dalszy ciąg ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników