Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów (Kibicowsko) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Royal_yf 2004-10-11, 9:49 am

co do dopingu marcin i reszta pomyscie utrzyc 2 mlyny jeden po lewej drugi po prawej stronie kupic 2 krotkofalowki oraz 1 megafon jesli sie nie uda to przeniesc mlyn caly na srodek wystarczy najlpiej 1 opcja wtedy moze srodek wlaczy sie do dopingu
Royal_yf

Postprzez Po_KRes_Życia_KS_RUCH 2004-10-11, 9:54 am

co do szpilu , kartoniady nawet wom fajnie wyszły , doping jak na tako ilosc ludzi dlugimi momentami baaardzo slaby. Szkoda ze Jarczyk zachowol sie jak idiota i spiepszyl szpil. Bo ciezko dopinguje sie swoja druzyna jak przegrywo sie 1 - 0 i do tego w 10 sie gro.

Co do naszej liczby ponad 1200 , jeszcze w takims scisku na sektorze zech niestaloł , miołech problem ze zmeinieniem połozenia stopy :)
hm... a teraz co do naszego niby rasizmu , faszyzmu itd. JAk spiewali my np. zig hai wszyscy sie smiaali , bylo to ino po to zeby wos wkur...
tak samo Aushitz Birkenau. A gdwizdali my na hymn , bo zescie zrobili wiocha. Ale jedna piosenka spiewali my razem !! polska , polska bez ŚLĄSKA !!
I tu niechodzi o zadne niemcy. Bo my sie czujemy Ślązakami a nie niemcami. A spiewki proniemieckie som po to zeyb wos wkur...

A nojbardziej mnie wkurzo jak gorole godajom "to wier... z polski do niemiec" . Jo wom powiem tak , a co GóRny Śląsk to som wasze ziemie ze sie tak rzadzicie ? To jes nosz teren , naszo Ojczyzna i zaden gorol niebedzie mi tak godac !!

Czekomy juz na wos w ChoRzowie.
PozdRo dla noRmalnych !!
Po_KRes_Życia_KS_RUCH

Postprzez UK 2004-10-11, 10:39 am

:evil: W takim meczu ważna jest także oprawa! Doping powinien być standardem na każdym meczu, ale oprawa raczej powinna być skierowana na odpowiednie mecze (chodzi o koszty). Strona ultras też się liczy. Goście na tym polu polegli. :)
UK

Postprzez 19r20 2004-10-11, 12:16 pm

poprostu w całej rundzie nie mamy żadnej oprawy i nawet mecz z wami tego nie zmieni....
prosze nie pytajcie dlaczego
Po_KRes_Życia_KS_RUCH pisze mądrze i tak jak było
przeczytajcie uważnie

co do liczby niech powie wreszcie Wojtek

Aufwiedersehen!
19r20

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-11, 1:12 pm

19r20 napisał(a):poprostu w całej rundzie nie mamy żadnej oprawy i nawet mecz z wami tego nie zmieni....
przeczytajcie uważnie

Aufwiedersehen!

A to co jak nie oprawa ?

Obrazek

wiewcej na http://www.ruch.chorzow.pl/kibice_foto2.php?meczid=39
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2004-10-11, 1:21 pm

Co do tzw. ochrony to rzeczywiście miernota. Już nie raz o tym pisałem ale najwidoczniej władzom klubu to nie przeszkadza. A przy okazji, zwracam się do hooliganów. Jak będziecie chcieli coś wnieść na stadion to zgłoście się do mnie ;) Już 2 albo 3 raz z rzędu ta tak zwana "ochrona" przepuszcza mnie nawet nie sprawdziwszy mi kieszeni. Gimnazjaliści lepiej by się tu spisali.
Już nie mówię iż na meczu było pełno podchmielonych elementów ze szklanymi butelkami. A to chyba jest zabronione?? Potem dopiero lamenty jak jakiś debil rzuci taką butelką na murawę.

WOJTEK może ty pogadasz o tym z Rudym?? Albo Stowarzyszenie?? Chyba że Wam też odpowiada taki stan rzeczy?

RUDY!!!!! Co ty na to????
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-10-11, 1:39 pm

RUCH DOSTAŁ 800 BILETÓW I NIE PYTAJCIE SKĄD :wink:
A CO DO OCHRONY ?? A CO JA MAM ZROBIĆ ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Nikiszowiec 2004-10-11, 1:42 pm

WOJTEK napisał(a): RUCH DOSTAŁ 800 BILETÓW I NIE PYTAJCIE SKĄD :wink:
A CO DO OCHRONY ?? A CO JA MAM ZROBIĆ ?
Pod stadionem kolejne 250 :oops:
Nikiszowiec

Re: :)

Postprzez Po_KRes_Życia_KS_RUCH 2004-10-11, 1:47 pm

^m@rcin^ napisał(a):
19r20 napisał(a):poprostu w całej rundzie nie mamy żadnej oprawy i nawet mecz z wami tego nie zmieni....
przeczytajcie uważnie

Aufwiedersehen!

A to co jak nie oprawa ?

Obrazek

wiewcej na http://www.ruch.chorzow.pl/kibice_foto2.php?meczid=39

Wojtek to byl wyjątek bo po takim dugim czasie otwarli nom wreszcie chociaz trybuna głowno.

A wogole wedlug mnie wola , zeby wszyscy gaRdła zdzierali niz zeby odpalili 50 rac i spiewala co drugo osoba. PozdRo
Po_KRes_Życia_KS_RUCH

Postprzez gruby 2004-10-11, 2:28 pm

Co do meczu to mógł się podobać,zawodnicy pokazali dobrą piłkę.Jeżeli rozchodzi się o kibiców to zaczne od Ruchu,w pierwszej połowie prowadzili dobry doping, w drugiej połowie troche był słabszy ale starali się dopingować przez 90 min.szkoda że nie ultrasowali .Pojawili się w dobrej liczbie nie ma co mówic ,a co do nas to powiem że tak doping był nawet niezły ale nie powalający ,oprawa znakomiat w szczególnosci pierwsza kartoniada (zobaczymy które miejsce bedzie w TMK)...Mnie najbardziej zaskoczył kibic Ruchu z którym rozmawiałem na necie i powiedział ze się czuł jak na meczu Legii ze względu na dużą ilosci ich flag.....a co wy o tym sądzicie....

Pozdrawiam....:mlyn:
gruby

Postprzez Foxx 2004-10-11, 2:35 pm

Ja sądzę, że czułem się jak na meczu... bardzo dobrych przyjaciół Legii :) . I raczej ze względu na naszą ilość (ok. 150 os.), niż flag 8) .
Foxx
Legia Warszawa

Postprzez KIBOL Z SLASKA 2004-10-11, 4:27 pm

mam pytanie to dlaczego nie zoztal wpuszczony Lech i Zaglebie L
TYLKO ICH JUZ Z DWORCA ZAWRUCILI?????????
bo wiedzieli ze wiecej na ten smieszny sektor ludzi juz nie wyjdzie!!!
KIBOL Z SLASKA

Postprzez Ader 2004-10-11, 4:30 pm

mecz bylok po meczu zaczelo sie od tego ze ktos rzucil butelka w armatke i oczywiscie nie moglemdostac sie do samochodu :evil:
P.S.
jadymy do bialegostoku chopaki :D
:ag:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2004-10-11, 4:50 pm

KIBOL Z SLASKA napisał(a):mam pytanie to dlaczego nie zoztal wpuszczony Lech i Zaglebie L
TYLKO ICH JUZ Z DWORCA ZAWRUCILI?????????
bo wiedzieli ze wiecej na ten smieszny sektor ludzi juz nie wyjdzie!!!

A dlaczego policja nie chciała puścić Śląska do Lubina na mecz Zagłębie - Wisła ?? Też za mały sektor ?? Nie sądze
DaMi

Postprzez ATR 2004-10-11, 5:07 pm

Obrazek
ATR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice