Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Szacuneczek!!! :twisted:mdc dg napisał(a):Mam nadzieje że obejdzie się bez głupich wrzutów na Arke a będzie doping dla ZAGŁĘBIA i ostrzegam małolatów że jutro zmierzam na stadion z nastawieniem bojowym więc sie powstrzymajcie z bluzgami :lol: WSZYSCY DO MŁYNA I JEDZIEMY Z DOPINGIEM :wink: POZDRO
CharoN^ napisał(a):ps. coś nieciekawie u nas z oprawami ostatnio :?...
mdc dg napisał(a):Młyn jak na środek tygodnia nawet spory,doping średni z dobrymi momentami.A teraz chce pogratulować tym WIELKIM CHULIGANOM KTÓRZY ROZJEBALI DACH I KASOWNIK W 808.BRAWO PANOWIE WIĘKSZYCH IDIOTÓW NIE WIDZIAŁEM.WY SIĘ MIENICIE PRAWDZIWYMI KIBICAMI ZAGŁĘBIA :?: JESTEŚCIE ZWYKŁYMI ZAKOMPLEKSIONYMI DZIECIAKAMI,AHA I TEN WASZ REPERTUAR O POLONIACH, ODRACH I INNYCH DRUŻYNACH.ŻENADA :evil:
mdc dg napisał(a):Młyn jak na środek tygodnia nawet spory,doping średni z dobrymi momentami.A teraz chce pogratulować tym WIELKIM CHULIGANOM KTÓRZY ROZJEBALI DACH I KASOWNIK W 808.BRAWO PANOWIE WIĘKSZYCH IDIOTÓW NIE WIDZIAŁEM.WY SIĘ MIENICIE PRAWDZIWYMI KIBICAMI ZAGŁĘBIA :?: JESTEŚCIE ZWYKŁYMI ZAKOMPLEKSIONYMI DZIECIAKAMI,AHA I TEN WASZ REPERTUAR O POLONIACH, ODRACH I INNYCH DRUŻYNACH.ŻENADA :evil:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników