Zagłębie Sosnowiec - Piast Gliwice (25.03.05)...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CZaRnYY 2005-03-25, 8:48 pm

musztra napisał(a):
CZaRnYY napisał(a):No ja też twierdzę, że doping ważniejszy jest niż oprawa(tzn. pirotechnika), która powinna tylko urozmaicać, wspomagać dopingujących, a nie być celem samym w sobie. Tak w ogóle jak dla mnie nic by się nie stało gdyby w ogóle pirotechniki nie było na meczach - jakoś mnie to całkowicie przestało kręcić...

Jakbyśmy mieli oświtlenie to by wyglądało naprawde extra a tak efekt słabszy

Już nawet nie o to mi chodzi, że oprawa dobrze lub źle wygląda, ale po prostu mnie tam jakieś świecidełka i troche dymu przestały bawić, bo mecz jest dla mnie ważniejszy niż pokazy pirotechniczne i myślę, że nie jestem odosobniony w tym twierdzeniu, bo tak popatrzyłem po twarzach ludzi dziś jak odpalane były race i stroboskopy(?) to część osób (trudno powiedzieć mniejsza/większa) w ogóle nawet się nie patrzyła w tą strone gdzie była oprawa, tylko olała to i ich interesował wyłącznie mecz.

Żeby ktoś tego nie odebrał jako atak na FB - nie do tego dążę, szacunek za to co zrobili i co dalej robią. Chodzi mi w sumie o pirotechnikę - stoję na stanowisku, że lepiej wydawać kasę na co innego niż na jakieś petardy, race itp. Takie pokazy bym wolał oglądać na dniach Sosnowca niż na meczach :) To moja opinia - nie oczekuję, że się wszyscy ze mną zgodzą...

Co do dopingu w dzisiejszym meczu - rewelacyjny nie był fakt, ale pamiętam niejeden mecz na jesieni, kiedy był o wiele gorszy.
CZaRnYY

Postprzez mdc dg 2005-03-25, 8:53 pm

Nie wiem czy byłem na stadionie Izolatora Boguchwała czy na Ludowym?DOPING TO WIELKA ŻENADA I CHYBA SZYBKO SIĘ TO NIE ZMIENI JEŻELI ZA DOPING NIE WEZMĄ SIĘ STARSZE OSOBY TO MŁYN BĘDZIE TAKI JAKI JEST CZYLI KAPIASTY.CZY WIDZIELIŚCIE W EKIPACH TYPU RUCH LEGIA WISŁA PROWADZĄCYCH DOPING SĄ TO KOLESIE COŚ ZNACZĄCY W EKIPIE A NIE POJAWIAJĄCY SIĘ Z NIKĄD JAK TEN CHŁOPACZEK CO PRÓBOWAŁ PROWADZIĆ DOPING NA POCZĄTKU DRUGIEJ POŁOWY.NIE CHCE TU KOGOŚ OBRAZIĆ CZY COŚ, SZANUJE CHŁOPAKÓW ŻE SIĘ STARAJĄ ALE CHYBA NIE DAJĄ SOBIE RADY I LEPIEJ POMYŚLEĆ JAK NAKŁONIĆ STARSZE TOWARZYSTWO ABY WRÓCIŁO DO MŁYNA.
mdc dg

Postprzez musztra 2005-03-25, 9:56 pm

mnie osobiście piro się bardzo podoba na kilku meczach wyszło super: hokej z Janowem i Polonią oraz mecz u nas z Ruchem i wyjazd na Łks to poprostu miodzio :o
musztra

Postprzez Royal_yf 2005-03-25, 9:58 pm

na c*** robic oprawe na takich badziewnych meczach teraz race ktore zostaly odpalone na meczu lepiej wygladalyby na meczu z polonia w niedziele a nawet jakby nie bylo meczu to by zostaly i bylyby na jakis inny mecz moim zdaniem lepiej odpalic 50 rac na 1 meczu niz 10 raz co mecz
Royal_yf

Postprzez Leyton 2005-03-25, 10:03 pm

Po raz pierwszy od wielu, wielu lat zasiadłem na "krytej". Atmosfera jest tam do dupy, ale doping słyszalny bardzo dobrze. Nie było tak źle. Jak włączył się cały stadion, to naprawdę robiło to duże wrażenie. Może trochę za dużo bluzgów na piasta, bo nie są to ani kibice ani klub, któremu warto poświęcać jakąkolwiek uwagę.
Leyton

Postprzez DaMi 2005-03-25, 11:30 pm

Martii88 napisał(a):jak to powiedział Dami "pierdolić Piasta to każdy ale na Zagłębie nie ma komu śpiewać"
ehhhhhhh kapa na maxa ,0 dopingu ,zaś pół młyna siadło :(

A najlepsze że to pierdolić..... śpiewały dzieci w wieku 12-15 lat - ŻAŁOSNE :!:

Tak jak pisali wszyscy którzy się wypowiadali wcześniej - doping straszniem do dupy - taki doping to może mieć jakiaś wioska z 4 ligii a nie klub taki jak Zagłębie Sosnowiec gdzie w młynie stoją dzieci o wzroście 130 cm i wieku tak jak napisałem wcześniej 12-15 lat.
DaMi

Postprzez amstat 2005-03-25, 11:50 pm

witam
widze ze moje rozmowy nie daja skutku i nadal spiewane sa mruczanki i piesni do kolyski... ile razy k***a mozna powtarzac o tych mruczankach...
potraficie czuc akcje pilkarzy i dopasowac ja do dopingu?? czy lepiej nadal "robmy fale i mruczmy pod nosem" ... a rowniez i piro , zero konkretnego spiewania podczas zabawy palimy wszystko.... najlepiej odpalic, spalic i osrac spiew - jestem kozakiem bo mam race i inni sie patrza na mnie, bo jestem wielki ultras !!
to samo hokej zero wczucia sie w gre zawodnikow i dopasowania ja ze spiewem - zastanowcie sie troszke...
amstat
Fanatyk

Postprzez 19^RaDeK^06 2005-03-25, 11:51 pm

MNIE BAWIŁO TO ŻE NAJBARDZIEJ Z MŁYNA BYŁA SŁYSZANA DZIEWCZYNAKA 14 LAT ALBO MNIEJ MIAŁA A JAK SIE TAM PATRZYŁEM TO MYŚLAŁEM ZE POŁOWA Z NICH TO SIEDZI BO TAKI WZROST MAJĄ NIESTETY SZKODA BO MYŚLAŁEM ŻE PO ZIMIE JAKAŚ MOBILIZACJA BĘDZIE A OKAZAŁO SIE ŻE KAPA POZDROWIENIA DLA TYCH CO SIE STARAJĄ COŚ Z TYM ZROBIĆ GRATULUJE WYTRZYMAŁOŚCI BO JA DAWNO BYM NIE WYTRZYMAŁ :(
19^RaDeK^06

Postprzez Franz 2005-03-26, 12:23 am

amstat napisał(a):witam
widze ze moje rozmowy nie daja skutku i nadal spiewane sa mruczanki i piesni do kolyski... ile razy k***a mozna powtarzac o tych mruczankach...
potraficie czuc akcje pilkarzy i dopasowac ja do dopingu?? czy lepiej nadal "robmy fale i mruczmy pod nosem" ... a rowniez i piro , zero konkretnego spiewania podczas zabawy palimy wszystko.... najlepiej odpalic, spalic i osrac spiew - jestem kozakiem bo mam race i inni sie patrza na mnie, bo jestem wielki ultras !!
to samo hokej zero wczucia sie w gre zawodnikow i dopasowania ja ze spiewem - zastanowcie sie troszke...

To raczej do prowadzącego, sporo osób spiewa (mruczy) to co się zaczyna od prowadzących !
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez DaMi 2005-03-26, 12:27 am

Zacznijmy od tego że 3/4 młynu nie zna piosenek a więc z czym do ludzi :!: :?:
DaMi

Postprzez Mati_1987 2005-03-26, 12:48 am

DaMi napisał(a):Zacznijmy od tego że 3/4 młynu nie zna piosenek a więc z czym do ludzi :!: :?:

Dami nie dziw się :( te 3/4 to dzieci które są na meczu pierwszy raz bo przypuszczam że dla nich to jakaś moda.. ''przychodzenia na mecz''... niestety... ja sie nie dziwie starszym czemu nie przychodzą na młyn..bo sam jak się dziś rozejżałem to troche wstyd stać wśród 12 letnich dzieci które ostro bluzgają na piasta :( :(
żenada..
pozdro
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Pesto 2005-03-26, 1:40 am

CZaRnYY napisał(a):Już nawet nie o to mi chodzi, że oprawa dobrze lub źle wygląda, ale po prostu mnie tam jakieś świecidełka i troche dymu przestały bawić, bo mecz jest dla mnie ważniejszy niż pokazy pirotechniczne.

stoję na stanowisku, że lepiej wydawać kasę na co innego niż na jakieś petardy, race itp. Takie pokazy bym wolał oglądać na dniach Sosnowca niż na meczach :)

wreszcie ktoś podziela moje zdanie w tej kwestii 8)

nie jesteśmy pajacami - precz z racami i świecami !
Pesto
kumaty

Postprzez *Devi(L)* 2005-03-26, 8:10 am

tu kazdy o dopingu a zapytam ilu z was siedzi na młynie :?:
*Devi(L)*

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-26, 8:15 am

*Devi(L)* napisał(a):tu kazdy o dopingu a zapytam ilu z was siedzi na młynie :?:

Na mlynie sie stoji :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!

Postprzez *Devi(L)* 2005-03-26, 8:17 am

^m@rcin^ napisał(a):
*Devi(L)* napisał(a):tu kazdy o dopingu a zapytam ilu z was siedzi na młynie :?:

Na mlynie sie stoji :D
Nie rób se jaj bo wiesz o co mi chodzi
*Devi(L)*

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice