Internetowi debile

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kry's 2004-08-17, 8:55 pm

a dla mnie to oni "gryźli" trawe, i w meczu z Radomskiem, i Polkowicami chodź wyniki były jakie były,uważam że najgorszy mecz rozegrali w Gliwicach chodź zwycięski ,z tego wychodzi jeden wniosek..... :wink:
p.s. a bramki w meczu z Polkowicami padły po błędach w ustawieniu(taktyce) a nie przygotowaniu motorycznym obrońców .Dżimi głowa do góry będzie lepiej :)
a tak na marginesi ,co ma powiedzieć David Beckham :lol: :wink:
Kry's

Postprzez RaRy 2004-08-17, 9:03 pm

Kry's napisał(a):a tak na marginesi ,co ma powiedzieć David Beckham :lol: :wink:

A co ten paź nas interesuje??
RaRy
Adventure Group

Postprzez krzywy 2004-08-17, 10:44 pm

CHCIALBYM POZDROWIC PANA WŁODZIMIERZA SOWINSKIEGO :!: :!: :!: ktory zapewne pisal tem artukyl :!:
jestem niemal pewny iz nadal śledzi pan ten,temat na podstawie ktorego napisal pan kilka zdan z w dziejszym sporcie....

mam nadzieje iz przemyslisz co napisales :!: jesli ty nikogo z Zagłębia nie widzaiales , ani co robi Dżimi to nie PIERDOL w artykule iż prowadzi rozrywkowe życie !! nie widziales to nie pisz !! moze napisal bys wreszcie iz
2500 ludzi po meczu skonaduje "nic sie nie stało ! " , "Zagłębie jestesmy z wami na dobre i na złe :" a nie piszesz o CZTERECH kibicach ktorzy widzieli Marcina pijacego gdzies piwo !! Włódek zdaj sobie sprawe z tego iz wiekszosc kibicow Zagłębia wybacza mu błedy gdyż jest pewne iż jeszcze nie w jednym meczu to Marcin uratuje nas przed porazka :!: :!: :!: dlatego miej na uwadze to iz piszac nieobiektywnie o Zagłębiu robisz tylko i wylacznie zła reklame swojej gazecie gdyz przez to twoja gazeta staje sie nieobiektywna a przez to za przeproszeniem kibice z ZAGŁĘBIA DABROWSKIEGO zaczną PIERDOLIC TWOJE WYDAWNICTWO wiec i ty człowieku stracisz :!: :!: :!:

dlatego przemysl jeszcze raz co piszesz bo jestem przekonany iz czytasz moje słowa !!!!!!!!!!

pamietaj iz ludzie w Sosnowcu sa z Zagłębiem na dobre i na złe i pisz o tym w swoich artukułach a nie o paru PAZIACH ktorzy nie potrafia docenic tego co Dżimi zrobil dla Zagłębia !!
krzywy

Postprzez Tomaszek 2004-08-17, 10:56 pm

popieram Krzywego...
Obrazek
już wystarczy że o Morawskim szukaliście jakiegoś nie wiem jak to nazwać "skandalu" ? pisząc glupoty że ZAGŁEBIU grożą walkowery....
a teraz na podstawie zwyklych przemyśleń zwykłych ludzi reportaż o Dżimim :-/
:evil: idiotyzm... :!:
Ostatnio edytowano 2004-08-17, 11:19 pm przez Tomaszek, łącznie edytowano 1 raz
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez RaRy 2004-08-17, 11:05 pm

Je*** pazi szukajacych sensacji :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 2004-08-17, 11:13 pm przez RaRy, łącznie edytowano 1 raz
RaRy
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2004-08-17, 11:08 pm

dobra Rary wystarczy tych obraz bo zaraz wszyscy zaczną go wyzywać a nie oto chodzi... Krzywy napisał posta pod którym JA również się podpisuję !!
i tyle na temat tego pana...
Ostatnio edytowano 2004-08-17, 11:21 pm przez Tomaszek, łącznie edytowano 1 raz
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez RaRy 2004-08-17, 11:13 pm

sorry ale sie w*****
RaRy
Adventure Group

Postprzez Tomaszek 2004-08-17, 11:15 pm

RaRy napisał(a):sorry ale sie w*****

już wystarczy że zapełniliśmy trochę 3 stronę tematu banerkiem....
SPORTowa ŚCIEMA !! 8) :lol:
Pozdrawiam również redakcję TĘPO i SPORTOWY PRZEKRĘT :lol:
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Asja 2004-08-18, 8:07 am

krzywy napisał(a):CHCIALBYM POZDROWIC PANA WŁODZIMIERZA SOWINSKIEGO :!: :!: :!: ktory zapewne pisal tem artukyl :!:
jestem niemal pewny iz nadal śledzi pan ten,temat na podstawie ktorego napisal pan kilka zdan z w dziejszym sporcie....

mam nadzieje iz przemyslisz co napisales :!: jesli ty nikogo z Zagłębia nie widzaiales , ani co robi Dżimi to nie PIERDOL w artykule iż prowadzi rozrywkowe życie !! nie widziales to nie pisz !! moze napisal bys wreszcie iz
2500 ludzi po meczu skonaduje "nic sie nie stało ! " , "Zagłębie jestesmy z wami na dobre i na złe :" a nie piszesz o CZTERECH kibicach ktorzy widzieli Marcina pijacego gdzies piwo !! Włódek zdaj sobie sprawe z tego iz wiekszosc kibicow Zagłębia wybacza mu błedy gdyż jest pewne iż jeszcze nie w jednym meczu to Marcin uratuje nas przed porazka :!: :!: :!: dlatego miej na uwadze to iz piszac nieobiektywnie o Zagłębiu robisz tylko i wylacznie zła reklame swojej gazecie gdyz przez to twoja gazeta staje sie nieobiektywna a przez to za przeproszeniem kibice z ZAGŁĘBIA DABROWSKIEGO zaczną PIERDOLIC TWOJE WYDAWNICTWO wiec i ty człowieku stracisz :!: :!: :!:

dlatego przemysl jeszcze raz co piszesz bo jestem przekonany iz czytasz moje słowa !!!!!!!!!!

pamietaj iz ludzie w Sosnowcu sa z Zagłębiem na dobre i na złe i pisz o tym w swoich artukułach a nie o paru PAZIACH ktorzy nie potrafia docenic tego co Dżimi zrobil dla Zagłębia !!

wszystko fajnie Krzywy i masz racje tylko ,ze teraz każdy szuka sensacji i czegoś czego żadna inna gazeta nie na[pisze. Oczywiście nie jest to żadne usprawiedliwienia ale musimy zdać sobie sprawę z tego że sami musimy dbać o to żeby pisali o 2 500 tyś kibicach którzy śpiewaja " nic się nie stało", bo musicie przyznać że to rozdmuchanie jest tylko i wyłącznie zsługą tych którzy zaczeli wypisywać na forach o piciu piłkarzy w taki a nie inny sposob.
Asja
Gwiazda

Postprzez fabian 2004-08-18, 11:52 am

Przydałoby się jakieś MĄDRE oświadczenie Stowarzyszenia Kibiców.
fabian

Postprzez ARAS1906 2004-08-18, 1:22 pm

fabian napisał(a):Przydałoby się jakieś MĄDRE oświadczenie Stowarzyszenia Kibiców.

Sorry Fabian o jakie "MĄDRE" oświadczenie Ci chodzi?????? Bo nie kumam... Możesz wyjaśnić jakby miało wyglądać??????
ARAS1906
Środula

Postprzez fabian 2004-08-18, 1:51 pm

Pisarzem nie jestem, ale powiem mniej więcej:
W artykule pt. "..." autorstwa "...." pojawiły się stwierdzenia, że kibice słabszą grę piłkarzy Zagłebia zrzucają na karb ich imprezowego stylu życia.
Takie uproszczenie pana Redaktora powstało nie na skutek rzetelnej pracy dziennikarskiej, a przeinaczenia i uproszczenia dyskusji toczacej się na forum kibiców Zagłębia Sosnowiec (http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum).
To rażace naruszenie etyki dziennikarskiej oraz brak profesjonalizmu w żaden sposób nie oddają opinii kibiców, jasno wyrażanej na forum jak i podczas dopingu kilkutysięcznej publiczności w czasie meczu.
Stowarzyszenie jako przedstawiciel kibiców chciałoby podkreślić fakt, że kilka tysięcy osób na meczach swoim dopiengiem wspiera piłkarzy naszego klubu także podczas porażek. Dostrzegamy i martwimy się słabszymi od oczekiwanych wynikami zespołu, ale wiemy, że właśnie teraz nasi piłkarze potrzebują naszego wparcia. Wierzymy w trenera Tochela i wiemy, że wnioski z porażek zostaną wyciągnięte i już niedługo cieszyć się będziemy zwycięstwami na Stadionie Ludowym.
Uważamy, że dziennikarzom jednej z najbardziej poczytnych gazet sportowych, stanowiących codzienną lekturę wielu kibiców, także Zagłębia, nie przystoi pogoń za tanią sensacją.

Z poważaniem,

Ferdek Kiepski alias Parasol Fajter :D :D :D
fabian

Postprzez ARAS1906 2004-08-18, 1:58 pm

:idea: :idea: :idea: SUUUPER i oto właśnie chodzi!!!! Dobry pomysł prawie z wykonaniem 8) Na takie osoby jako Stowarzyszenie bardzo liczymy!!!!!!!!! Oddasz prawa autorskie????? :wink: Czy chcesz autoryzacji po ewentualnych małych poprawkach :?: :wink:

fabian napisał(a):Z poważaniem,
Ferdek Kiepski alias Parasol Fajter :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ARAS1906
Środula

Postprzez slawojka 2004-08-18, 2:11 pm

Tekst super, BRAVO!!! tylko jak to wdrożyć w życie? Wysłać do Redakcji SPORT-u? I co? Liczyć że to opublikują i przeproszą? Jakoś nie wierzę... Prędzej dupsko sobie tym podetrą, chyba że będzie napisane na twardzym gładkim papierze...
Jeszcze raz brawa za tekst !!!
slawojka

Postprzez fabian 2004-08-18, 2:15 pm

Myśle, że drukną. Pewnie w listach na ostatniej stronie, małymi literkami i do góry nogami, ale lepsze to niż nic.

Po drugie, jako oficjalne stanowisko Stowarzyszenia dotrze chociażby do piłkarzy czy kibiców.

Po trzecie może Pan Redaktor pomyśli, zanim coś głupiego skompiluje na przyszłość.
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice