Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Duch napisał(a):Już myślałem , że przejade się do Was na mecz niestety przyjazd do Sosnowca pociągiem byłny pare minut po 17 więc sobie odpuszcze, a pozatym straszycie , że może nie być biletów przed meczem.
Mógłby mi ktoś napisać kiedy i o któerej jest następny mecz Zagłębia u sibie?
Duch napisał(a):Już myślałem , że przejade się do Was na mecz niestety przyjazd do Sosnowca pociągiem byłny pare minut po 17 więc sobie odpuszcze, a pozatym straszycie , że może nie być biletów przed meczem.
Mógłby mi ktoś napisać kiedy i o któerej jest następny mecz Zagłębia u sibie?
BrzydaL napisał(a):Ładna oprawa spodkania. Ciekawi mnie jak wyjda foty na ktorych wszyscy podniesli szale z papieru. Odra tez nieczego sobie poultrasowala. Na moje oko bylo ich 90 głow.
Miłosz napisał(a):No meczyk spoko,gra nie zła za wyjątkiem chyba Drzymonta,jak przegrał pojedynek 1 na 1,tak został w tyle,że.....pożal się Boże,na szczęście Oderka nie wykorzystała tego co miała.
A jeśli chodzi o sprawy kibicowskie,to wszystko ok za wyjątkiem tych przyśpiewek do Odry...po co to było to ja nie wiem,Odra się lepiej zachowała od nas,jak nam zaczęła bić brawo,no ale cóż ogólnie było na prawdę spoko,tylko pogoda nie dopisała,a w środę ma być podobnie :x
I jeszcze jedno...stroboskopy Odry były za....na prawdę spoko :wink:
Pozdro dla wszystkich,których pogoda nie odstraszyła 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników