slawekchicago napisał(a):wielkie dzieki Adi mi sie nie chcaialo komentowac tej wypowiedzi!!!!!!
:lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Piotruś Pan napisał(a):Adi89 napisał:
a Ty bys moze cos wplacil a nie liczyl na pomoc z USA?
Odpowiadam!!!
Po pierwsze ja nie mieszkama w USA, a to jest akcja dla Zagłębiaków mieszkajacych w USA, a po drugie to ja daję na ludowym jak są zbiórki do puszki :!: mądralo :twisted:
A tego posta o zdychającej akcji napisałem bo w tym temacie nie było jakiejkolwiek wiadomości od dłuższego czasu :!:
LukesUSA :lol: - nie chciałem nikogo denerwować :wink: Spoko Spoko
Widzę, że akcja nie zdechła i to mnie cieszy :!:
Pozdro dla USA :!:
Hey Zagłębie! :!: !
Piotruś Pan napisał(a):Adi89 napisał:
a Ty bys moze cos wplacil a nie liczyl na pomoc z USA?
Odpowiadam!!!
Po pierwsze ja nie mieszkama w USA, a to jest akcja dla Zagłębiaków mieszkajacych w USA, a po drugie to ja daję na ludowym jak są zbiórki do puszki :!: mądralo :twisted:
A tego posta o zdychającej akcji napisałem bo w tym temacie nie było jakiejkolwiek wiadomości od dłuższego czasu :!:
LukesUSA :lol: - nie chciałem nikogo denerwować :wink: Spoko Spoko
Widzę, że akcja nie zdechła i to mnie cieszy :!:
Pozdro dla USA :!:
Hey Zagłębie! :!: !
P.S. Zdzisiu odebral dzisiaj bilety na POLSKA - USA mamy zaje....EEEE MIEJSCA i szykujemy dla WAS SUPER NIESPODZIANKE moze nas pokaza w tv wiec ogladac !!!!!!!!!!
LTMario napisał(a):P.S. Zdzisiu odebral dzisiaj bilety na POLSKA - USA mamy zaje....EEEE MIEJSCA i szykujemy dla WAS SUPER NIESPODZIANKE moze nas pokaza w tv wiec ogladac !!!!!!!!!!
aa kiedy i gdzie jest mecz jesli można wiedziec ??
bo jakby sie udało to też bym na tym meczu był :D
LTMario napisał(a):franz wiem ze jest w USA bo za 3 dni lece do USA :evil: dlatego chętnie bym poszedl na mecz i zobaczyl co tam sie bedzie dzieac :D a widze ze tutaj maja w nicku Chicago a własnie lece do Chicago
slawekchicago napisał(a): P.S. Zdzisiu odebral dzisiaj bilety na POLSKA - USA mamy zaje....EEEE MIEJSCA i szykujemy dla WAS SUPER NIESPODZIANKE moze nas pokaza w tv wiec ogladac !!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników