Pamietam jak we wrzesniu poprosilem moja wychowawczynie (nauczycielke od polskiego) aby mogla mi podac jakies polskie nazwy zwiaznane z ludzmi zwiazanymi z wyjazdami. A ona wiedzac o tym ze jestem zapalonym kibicem, na drugi dzien przyniosla mi kartke gdzie byly takie nazwy jak :globtroterzy komiwojarzerowie itp. Bylem w takim szoku ze poczciwa nauczycielka znalazala troche czasu aby pomoc kibicowi :lol:
Nie wiedziałem gdzie to wkleić więc wkleiłem tutaj. Wymyslilem bardzo fajny projekcik na sektoroweczke. Mi się bardzo podoba i jest oryginalna. Chyba nikt w Polsce nie ma podobnej :D
Po pierrwsze to moim zdaniem bardzo głupi pomysł. Po drugie ciekawe kto miałby taką sektorówke wykonać, a po trzecie co by było gdyby Jaś Fasola chciał od kibiców Zagłębia jakieś pieniądze za wykorzystanie jego wizerunku na fladze :?: .
Kontowersyjne i wogole... Zaloze sie, ze jakbysmy cos takiego mieli to zdjecia z Ludowego z taka sektorowka pojawily sie w roznych gazetach pilkarskich oraz sportowych stronach internetowych w calej Europie. Kazdy kibic w Europie by wiedzial co to takiego Zaglebie Sosnowiec i wogole :)