Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Franz napisał(a):ja mam zrobionych 10 woreczków ale skończyły mi się woreczki :( . Teraz robie do takiego dużego worka na śmieci a jak w przyszłym tygodniu kupie małe to wszystko przepakuje. Mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć czy do tego nadają się takie kolorowe gazety ze śliskiego materiału :?: (chyba wiecie o co mi chodzi) z góry dzięki za odp.
CharoN^ napisał(a):P.S Marcin mam ciekawi mnie ile pójdzie kasy na ten mecz z Ruchem, jeśli orientujesz się w tym to proszę o re- :D .
^m@rcin^ napisał(a):CharoN^ napisał(a):P.S Marcin mam ciekawi mnie ile pójdzie kasy na ten mecz z Ruchem, jeśli orientujesz się w tym to proszę o re- :D .
Nie wiem ile z kasa jest ciezko :( Juz wydalismy na mecz z Ruchem 1200 zl :!:
^m@rcin^ napisał(a):CharoN^ napisał(a):P.S Marcin mam ciekawi mnie ile pójdzie kasy na ten mecz z Ruchem, jeśli orientujesz się w tym to proszę o re- :D .
Nie wiem ile z kasa jest ciezko :( Juz wydalismy na mecz z Ruchem 1200 zl :!:
Anonymous napisał(a):1200 zł :shock:. Wiedziałem że dużo ale że aż tyle ... . Szkoda że nie mamy oświetlenia na ludowym, wtedy wszystkie race puszczane na meczach byłoby świetnie widąc (tak jak to było w Opolu). :x
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników