7zł za bilet ! - Przesada ? ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Gość 2003-08-08, 10:58 am

Kwachu ma rację, na forum to my dużo możemy. A może każdy z nas rzuci jakiś pomysł jak pokazać że kibice też ludzie i o klub się troszczą? Można by wybrać najlepsze rozwiązanie i wprowadzić je w życie!
Może czas "wziąć sprawy w swoje ręce" i pokazać Włochą że "Polak potrafi".
Czekam na propozycje. Swoją przedstawię kiedy zaakceptujecie w/w rozwiązanie.
Gość

Postprzez fabian 2003-08-08, 12:09 pm

Wiem, ze zostane posadzony o zabijanie inicjatywy i tak dalej, ale mysle chlopaki, ze ta wasza dyskusja nie ma sensu. Kibice nie sa os wyreczania klubu w ich dzialalnosci. Sorry, ale ci goscie tam za darmo nie pracuja.

Jesli mamy cos robic to wystarczy angazowac sie jakos w ruch kibicowski, bo na tym polu tez jest wiele do zrobienia. A jak wyglada "ochota" klubu do wspolpracy w zakresie mktng slyszeli Ci co byli w No namie.

I miedzy bogiem a prawda ten marketing jest im obecnie srednio potrzebny - kibicow na meczu jest az za duzo. Glownym problemem jest brak stadionu, a z tym klub sobie sam nie poradzi. Im bardziej by sie przydal "lobbysta".

A od sponsoringu to powinni zatrudnic jakiegos losia za 560 miesiecznie i dawac mu prowizje. Lepsza taka praca niz w supermarkecie.
fabian

Postprzez Baryla 2003-08-08, 12:55 pm

ja sie z toba fabian nie zgodze bo skoro klub o tym nie mysli to ktos musi :!: :evil:
Baryla
Zagłębiak

Postprzez Gość 2003-08-08, 6:23 pm

A ja myślę Fabian że jakby tak ich przyprzeć do muru, np. wywiesić jakiś transparent na meczach, zainteresować tą sprawą media (niech poproszą o wywiad z rudzielcem i zaczną zadawać szczegółowe pytania o market to się chłopak sam wykrwawi :D ) czy jakaś inna forma protestu. Wtedy chcąc nie chcąc musieliby coś zrobić. Jeśli nie ten cały piep...ony marketing to może przynajmniej z nami kibicami by inaczej rozmawiali.
Gość

Postprzez kwachu 2003-08-11, 9:50 am

Wojtek: nie mam nic przeciwko temu żebyś był od marketingu w klubie jeśli się na tym znasz (pewnie miałbyś wsparcie w zakresie pomysłów ze strony kibiców) i na dodatek chcesz to robić społecznie.
Problem jest w tym, że klub musi dostrzec potrzebę zatrudnienia takiego człowieka lub zespołu ludzi. I o to mi chodziło w moim poprzednim wpisie.
kwachu

Postprzez Śląsk Wrocław 2003-08-26, 12:21 pm

Spoko, nie macie chyba aż takich powodów do płaczu. We Wrocławiu ceny biletów wyglądają następująco:

- młyn (dwa środkowe sektory) - 7 PLN
- reszta odkrytej - 10 PLN
- kryta - 15 PLN
- loża - 20 PLN

Do tego ceny biletów mogą się zmieniać w zależności od rywala, czyli np. na meczu z Wami możemy liczyć na 50%entową podwyżke :/
Śląsk Wrocław

Postprzez _sZaDi_ 2003-08-27, 8:17 am

no to nie licho..a jak ceny dla przyjezdnych? 30;]?? heh
_sZaDi_

Postprzez Śląsk Wrocław 2003-08-27, 9:57 pm

W sumie, to przechujowe te ceny. 7-10 PLN na sektor gości. :/

A po ile w Sosnowcu?
Śląsk Wrocław

Postprzez Gość 2003-08-28, 12:11 am

po 7 zl dla kazdego bez wyjatkow a dla gosci chyba tez po tyle albo po 10 zl
Gość

Postprzez kamilos 2003-09-11, 12:41 pm

Moim zdanie 7 zlotych to nie jest az tak wygórowana kwota biorac pod uwage inflacje i ostatnie podwyżki.Po cichu liczę ze chociaz część pieniedzy z wplywów za bilety zostamnie przeznaczona na modernizacje stadionu.
kamilos

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2003-09-11, 2:17 pm

kamilos napisał(a):Po cichu liczę ze chociaz część pieniedzy z wplywów za bilety zostamnie przeznaczona na modernizacje stadionu.

No to sie przeliczysz :( Stadion jest MOSIRU
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Sony 2003-09-18, 8:24 pm

Ty Kamilos jesteś jakiś uchył! Jaką ty inflacje masz wPolsce i co tak strasznie podrożalo od roku?
Sony

Poprzednia strona

Powrót do Kibice