"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez regard 2005-05-16, 11:38 pm

Były mecze, gdy młyn formował sie dopiero po strzeleniu gola przez naszych;)
regard

Postprzez WOJTEK 2005-05-17, 6:22 am

MALKONTENTOM JESZCZE CHCĘ DODAĆ, ŻE W SOBOTĘ NASZA 22- OSOBOWA GRUPA SPOKOJNIE PRZEKRZYCZAŁA WSZYSTKICH ELBLĄŻAN I JEZIORAKA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Redeniak 2005-05-17, 7:03 am

Poza tym ciagnelismy dlugo spiewy, przez kilka minut nawet, co czasem widzialem wywolywalo konsternacje i delikatny wstydzik w ekipie Olimpii :lol: Podczas melanzu ekipa dziekowala nam, ze wyspiewalismy im brameczke w ostatniej minucie - oni juz nie wierzyli i nie spiewali... To wlasnie troche u nas kuleje na Ludowym, tzn. zaczynamy cos spiewac i rzadko sie zdarza, zebysmy pociagneli dluzej niz 3-4 powtorzenia...
Redeniak

Postprzez Leyton 2005-05-17, 7:47 am

WOJTEK napisał(a):WIDZĘ , ŻE TRZEBA RZUCIĆ ODROBINĘ ŚWIATŁA NA PEWNE SPRAWY. GDY PRZYPOMNĘ SOBIE LATA GDY CHODZIŁEM NA MECZE KILKANAŚCIE LAT TEMU I TEN ÓWCZESNY DOPING TO POWIEM TAK: TERAZ JEST MIODZIO. ZWYKLE BYŁA KICHA . ZDAŻAŁY SIĘ MECZE BEZ FLAG, BEZ DOPINGU. PANOWIE NIE NARZEKAJCIE ...

Dokładnie tak było...
Leyton

Postprzez mdc dg 2005-05-17, 8:21 am

Chłopaki może jest i lepiej ale my mamy spory potencjał żeby ten młyn był lepszy pod względem dopingu jak i liczebności, nie można poprzestać na tym co jest teraz czyli 300-osobowy młynek na dosyć atrakcyjnych przeciwnikach jakimi byli Arka,ŁKS,Radomiak.POZDRO
mdc dg

Postprzez luks 2005-05-17, 8:55 am

ja zawsze siedzę na sektorach przy "napojach" i najczęściej słyszę, że młyn prowadzą "małolaty" i dlatego ludzie nie chcą tam iść. Mówią, że potrzeba kogoś ze starej wiary do prowadzenia. Kogoś, kto jest rozpoznawalny przez wszystkich.
luks

Postprzez Asja 2005-05-17, 9:15 am

luks napisał(a):ja zawsze siedzę na sektorach przy "napojach" i najczęściej słyszę, że młyn prowadzą "małolaty" i dlatego ludzie nie chcą tam iść. Mówią, że potrzeba kogoś ze starej wiary do prowadzenia. Kogoś, kto jest rozpoznawalny przez wszystkich.

Wychodzi na to , że ludzie śpiewają i dopingują osoby które prowadzą doping a nie dla Zagłębia.... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez Kamil^ 2005-05-17, 11:34 am

Asja napisał(a):Wychodzi na to , że ludzie śpiewają i dopingują osoby które prowadzą doping a nie dla Zagłębia.... :?

Nie "wychodzi na to", tylko poprostu tak jest :?
Kamil^

Postprzez CZaRnYY 2005-05-17, 12:29 pm

19*kAMiL*06 napisał(a):
Asja napisał(a):Wychodzi na to , że ludzie śpiewają i dopingują osoby które prowadzą doping a nie dla Zagłębia.... :?

więc poślijmy na prowadzącego doping jakiegoś 14latka i zobaczymy czy takie coś wywrze wpływ na liczebność młyna :roll:
CZaRnYY

Postprzez CharoN^ 2005-05-17, 2:01 pm

Jeżeli już tak jest, to trzeba podjąć kroki by to zmienić, albo poprostu zadowolić tych wszystkich ludzi i "spełnić ich życzenia"...

mdc_dg na Arce 300 osób :shock:?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Ader 2005-05-17, 2:13 pm

CZaRnYY napisał(a):
19*kAMiL*06 napisał(a):

więc poślijmy na prowadzącego doping jakiegoś 14latka i zobaczymy czy takie coś wywrze wpływ na liczebność młyna :roll:

byl juz 15 latek :lol: :lol: :lol: :lol: i bylo jak bylo :lol: :lol: :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez SCORPARO 2005-05-17, 2:27 pm

Leyton napisał(a):
WOJTEK napisał(a):WIDZĘ , ŻE TRZEBA RZUCIĆ ODROBINĘ ŚWIATŁA NA PEWNE SPRAWY. GDY PRZYPOMNĘ SOBIE LATA GDY CHODZIŁEM NA MECZE KILKANAŚCIE LAT TEMU I TEN ÓWCZESNY DOPING TO POWIEM TAK: TERAZ JEST MIODZIO. ZWYKLE BYŁA KICHA . ZDAŻAŁY SIĘ MECZE BEZ FLAG, BEZ DOPINGU. PANOWIE NIE NARZEKAJCIE ...

Dokładnie tak było...

heh - też pamiętam że do dopingu kibice zrywali się dopiero jak nasza drużuna strzeliła bramkę - o dopingu od początku meczu - tak poprostu , dla drużyny - NIE BYŁO MOWY !!

Zgadzam się z tymi którzy mówią że teraz nie jest źle, ale najlepiej też nie jest - niech ktoś z młyna usiądzie ze 3 sektory dalej to sie przekona - prawie nic nie słychać :-)
SCORPARO

Postprzez CharoN^ 2005-05-17, 2:50 pm

Dobra, dobra... Tylko popatrzmy np. na doping Legii. Nie chcielibyście, żeby podobnie było na Ludowym!? Tylko nie mówcie mi, że takiego pułapu nie da się u Nas osiągnać (czyt. Śląsk, Ruch...). Mnie osobiście zależy, aby na Ludowym było jak najciekawiej, a co najważniejsze JAK NAJGŁOŚNIEJ, bo przecież doping jest tą kwintesencją kibicowania... Jeszcze raz powtarzam, zobaczymy jak będzie z Jagiellonią...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez mdc dg 2005-05-17, 7:19 pm

CharoN^ napisał(a):Jeżeli już tak jest, to trzeba podjąć kroki by to zmienić, albo poprostu zadowolić tych wszystkich ludzi i "spełnić ich życzenia"...

mdc_dg na Arce 300 osób :shock:?

No tak na meczu z Arką było może te 500-600 osób ale przypomnij sobie mecz sprzed kilku lat który odbył się we wtorek także z Arką i w młynie było grubo ponad tysiąc osób na dodatek "wiekowo" młyn prezentował się też lepiej niż na ostatnim meczu z Arką.Teraz trzeba się zastanowić dlaczego ludzie nie chcą uczestniczyć w dopingu :roll: Padają tu stwierdzenia że nie będą stać koło małolatów, że prowadzący doping także jest za młody.SORRY ALE KOMU WY DOPINGUJECIE KIBICOM CZY DRUŻYNIE :?: :roll:
mdc dg

Postprzez SCORPARO 2005-05-17, 7:59 pm

Myślę że ani wiek prowadzącego młyn ani wiek uczestników młyna nie ma tu nic do rzeczy - przypuszczam że powód jest jeden, mianowicie nie da się kibicować, jak (pomimo tego że w młynie stoi"kilkaset" osób) gardła zdziera tylko środek młyna i prowadzący ( obserwowałem nie raz ), a jakjuz cały sektor zacznie krzyczeć to jest to góra pwotórzeń ze 2 ( no moe 3)

PANOWIE - PRZYPOMNIJCIE SOBIE DOPING Z MECZU ZE SZCZAKOWIANKĄ !!! AŻ MIAŁEM GĘSIĄ SKÓRKĘ NA CIELE JAK CHŁOPAKI PRZEZ 10 MIN PODZIELENI NA 3 GRUPY KRZYCZELI Z CAŁEJ SIŁY ZAAAAAAAAAGŁĘBIE NA ZMIANĘ, ale co tam - nie da się tego opisać. Trzeba to było usłyszeć.

NIE POGNIEWAŁ BYM SIĘ JEŻELI NA MECZACH ZAGŁĘBIA NA LUDOWYM DOPING NASZYCH CHŁOPAKÓW WYGLĄDAŁ W SPOSÓB JAKI ZAPREZENTOWALI NA SZCZAXSIE :-)

POZDRO DLA NORMALNYCH

[color=green]ZAGŁĘBIE 4EVER[/color]
SCORPARO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice