Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):WIDZĘ , ŻE TRZEBA RZUCIĆ ODROBINĘ ŚWIATŁA NA PEWNE SPRAWY. GDY PRZYPOMNĘ SOBIE LATA GDY CHODZIŁEM NA MECZE KILKANAŚCIE LAT TEMU I TEN ÓWCZESNY DOPING TO POWIEM TAK: TERAZ JEST MIODZIO. ZWYKLE BYŁA KICHA . ZDAŻAŁY SIĘ MECZE BEZ FLAG, BEZ DOPINGU. PANOWIE NIE NARZEKAJCIE ...
luks napisał(a):ja zawsze siedzę na sektorach przy "napojach" i najczęściej słyszę, że młyn prowadzą "małolaty" i dlatego ludzie nie chcą tam iść. Mówią, że potrzeba kogoś ze starej wiary do prowadzenia. Kogoś, kto jest rozpoznawalny przez wszystkich.
19*kAMiL*06 napisał(a):Asja napisał(a):Wychodzi na to , że ludzie śpiewają i dopingują osoby które prowadzą doping a nie dla Zagłębia.... :?
Nie "wychodzi na to", tylko poprostu tak jest :?
CZaRnYY napisał(a):19*kAMiL*06 napisał(a):Asja napisał(a):Wychodzi na to , że ludzie śpiewają i dopingują osoby które prowadzą doping a nie dla Zagłębia.... :?
Nie "wychodzi na to", tylko poprostu tak jest :?
więc poślijmy na prowadzącego doping jakiegoś 14latka i zobaczymy czy takie coś wywrze wpływ na liczebność młyna :roll:
Leyton napisał(a):WOJTEK napisał(a):WIDZĘ , ŻE TRZEBA RZUCIĆ ODROBINĘ ŚWIATŁA NA PEWNE SPRAWY. GDY PRZYPOMNĘ SOBIE LATA GDY CHODZIŁEM NA MECZE KILKANAŚCIE LAT TEMU I TEN ÓWCZESNY DOPING TO POWIEM TAK: TERAZ JEST MIODZIO. ZWYKLE BYŁA KICHA . ZDAŻAŁY SIĘ MECZE BEZ FLAG, BEZ DOPINGU. PANOWIE NIE NARZEKAJCIE ...
Dokładnie tak było...
CharoN^ napisał(a):Jeżeli już tak jest, to trzeba podjąć kroki by to zmienić, albo poprostu zadowolić tych wszystkich ludzi i "spełnić ich życzenia"...
mdc_dg na Arce 300 osób :shock:?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników