czeladz napisał(a):przy takich cenach boje sie ze braknie towaru w drodze powrotnej ;)
Cicho, bo jeszcze podniosą ceny :roll::lol:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Bo tych 3 kolesi nie lało debila , niech w domu sobie telewizor wyżuci po walce Gołoty!! 8) :twisted:baggio napisał(a):WOJTEK napisał(a):DOKŁADNIE. NIE NAKLEJAJCIE WLEPEK, NIE WYRYWAJCIE NIC. BO POZA ZAPŁATĄ OSOBNIK ZŁAPANY NA TYM CZYNIE OBERWIE PO BUZI. I 3 KOLESI DOOKOŁA TEŻ.DaMi napisał(a):I niech każdy pamięta o tym żeby nie dewastować pociągu bo później MY za to płacimy :!:
a czemu 3 kolesi dookoła ? :D :D :D :D :D :D :D
NASTĘPNYM RAZEM ZAWOŁAJ NAS. I WTEDY KOLESIE BĘDĄ ZLIZYWAĆ TE WLEPY ZE ŚCIAN.ufel65 napisał(a):Na temat naklejania wlepek przy okazji wyjazdu do kielc upomnialem kilku kolesi ktorzy naklejali wlepki zeby tego nie robili bo a wiecie co oni mi powiedzieli ze maja mnie gleboko w d.....
Reszta sie nawet tym nie zainteresowała a przeciez potem wszyscy na tym cierpia :(
asdf napisał(a):Dziendobry, rezerwuje 4 miejsca siedzace, przodem w kierunku jazdy, blisko toalety 8)
dexter napisał(a)::D:D Witam. I znowu kolejny wyjazd a ja jak zwykle mam problem z białą koszulką.:D:D:D Moze ktos pożyczy . Najlepiej z Nike:D lub Adidas:D Przyjmę tylko z nowej kolekcji:D:D: Z góry DZIĘKI!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników