"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

re

Postprzez Qba 2005-05-09, 2:13 pm

mdc dg napisał(a):Chłopaki bardzo dobry pomysł z tą "platformą" gdzie mogłoby wejść kilka osób.Tylko najpierw trzeba zwerbować więcej osób do młyna nawet metodą szantażu,siły :wink: Podobało mi się agresywne postępowanie ekipy interwencyjnej biegającej po sektorze i wywalaniu "leniuchów".Może trzeba zacząć biegać po sąsiednich sektorach i nawoływać żeby ludzie ruszyli dupska i stali bo przecież na bocznych sektorach obok młyna zasiadają młodzi ludzie tylko trzeba wywrzeć na nich presje aby włączyli się do dopingu.POZDRO

jak dla mnie, to troche przesadzasz. rozumiem, zeby "nawolywac" ludzi w mlynie do dopingu, ale sektory po bokach to moze lepiej zostaw w spokoju...
Qba

Re: re

Postprzez mdc dg 2005-05-09, 4:20 pm

Qba napisał(a):
mdc dg napisał(a):Chłopaki bardzo dobry pomysł z tą "platformą" gdzie mogłoby wejść kilka osób.Tylko najpierw trzeba zwerbować więcej osób do młyna nawet metodą szantażu,siły :wink: Podobało mi się agresywne postępowanie ekipy interwencyjnej biegającej po sektorze i wywalaniu "leniuchów".Może trzeba zacząć biegać po sąsiednich sektorach i nawoływać żeby ludzie ruszyli dupska i stali bo przecież na bocznych sektorach obok młyna zasiadają młodzi ludzie tylko trzeba wywrzeć na nich presje aby włączyli się do dopingu.POZDRO

jak dla mnie, to troche przesadzasz. rozumiem, zeby "nawolywac" ludzi w mlynie do dopingu, ale sektory po bokach to moze lepiej zostaw w spokoju...

A to dlaczego boczne sektory zostawić w spokoju :?: Niech wreszcie ruszą dupska i zaczną brać udział w dopingu,już nie mówie o starszej części widowni ale tam zasiada mnóstwo młodych ludzi.Co im szkodzi postać te 90 minut i podopingować Zagłębie :roll:
mdc dg

Postprzez sztaszek 2005-05-09, 4:31 pm

A w tym im pewnie przeszkadza ze wola poseidziec i obejzec mecz w spokoju, poskubac slonecznik i zapalic fajke. A jak sila ich ktos zmusi do dopingu na rodzinnym to na nastpeny raz poprostu nie przyjda na mecz i sie na tym skonczy.
sztaszek

Postprzez mdc dg 2005-05-09, 4:42 pm

sztaszek napisał(a):A w tym im pewnie przeszkadza ze wola poseidziec i obejzec mecz w spokoju, poskubac slonecznik i zapalic fajke. A jak sila ich ktos zmusi do dopingu na rodzinnym to na nastpeny raz poprostu nie przyjda na mecz i sie na tym skonczy.

Ja nie mówie o sektorach rodzinnych tylko o sektorze bocznym z prawej jak i lewej strony młyna.A słonecznik niech zjedzą w przerwie meczu a nie w trakcie :wink: Zrozumcie ludzie że z młynem 300 osobowym jesteśmy śmieszni więc w jakiś sposób trzeba ludzi zachęcić do dopingu.Apele i prośby nic nie dają więc trzeba wywrzeć presje na kibicach.
mdc dg

Postprzez sztaszek 2005-05-09, 4:45 pm

No ale utarlo sie tak ze tylko jeden sektor jest poswiecony na mlyn, operacje takie jak na mecuz z belchatowem sa potrzebne i jestem jak najbardziej za, no ale dopoki nie bedzie konkretnego jednego sektora po co zaczynac z dwoma innymi?
sztaszek

Postprzez mdc dg 2005-05-09, 5:03 pm

No to właśnie pisze że wystawiając jeden sektor wygląda to śmiesznie jak na taką ekipe jaką jest Zagłębie.Stać nas na lepszy i liczniejszy młyn.
mdc dg

Postprzez PTAQ84 2005-05-09, 5:19 pm

mdc dg napisał(a):No to właśnie pisze że wystawiając jeden sektor wygląda to śmiesznie jak na taką ekipe jaką jest Zagłębie.Stać nas na lepszy i liczniejszy młyn.

W końcu Zagłębie to klub z tradycjami 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Pesto 2005-05-09, 5:31 pm

mdc dg napisał(a):Chłopaki bardzo dobry pomysł z tą "platformą" gdzie mogłoby wejść kilka osób.Tylko najpierw trzeba zwerbować więcej osób do młyna nawet metodą szantażu,siły :wink:

zastanów się , co ty wypisujesz , do pierona ciężkiego.

k... i mnie potym mówią , żem chojrak i napinacz.

ch. ci do tego , co robią na meczu zwykli kibice , poza młynem.
Pesto
kumaty

Postprzez CharoN^ 2005-05-09, 5:53 pm

Platforma to świetny pomysł! Dziwię się, że sam na coś takiego nie wpadłem (nie zauważyłem podczas transmisji Widzew-Arka) :D.

Proponuję przed meczem z Radomiakiem (wzorem meczu z Arką) Krzywemu pójść na stanowisko komentatora i nawołać wszystkich do głośnego dopingu, a najlepiej do zagoszczenia w młynie (żeby ktoś mi nie powiedział, że liczy się jakość, przypominam, że doping z Arką był [wg mnie] dobry). Oczywiście już na początku meczu ktoś z gniazda powinien podnieść lewy i prawy sektor obok młyna (żeby stały chociaż trzy sektory). Jeszcze jedna sprawa, z którą Krzywy radzi sobie świetnie - MOTYWACJA! Niech Krzywy motywuje z gniazda (kto nie śpiewa z Radomiaka :lol:), również my motywujmy siebie nawzajem!

Co do ekipy "porządkowej" :D - mam nadzieję, że bedziecie chodzić we wszystkich trzech sektorach, nie tylko w głównym siędzą ludzie potrafiący śpiewać!

pzdr., w środe będzie dobrze 8)
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez problematyk-ziom 2005-05-09, 6:45 pm

wcześniej było u nas dużo lepiej... osobne wejście tylko na młyn! młyn tak jak na Widzewie, skoro już pada tu jego przykład, to osobna trubyna usytułowana za bramką! decydujący się wejść na nią kibice idą śpiewać i dopingować! a u nas teraz ten sektor jest ni w 5 ni w 10 myśle ze żadne platformy i nie platformy tego w jakiś wiekszy sposób nie zmienią tego czy pomysły zeby była super wysoka... zróbmy na 15 metrów żeby nic nie było widać! zmontujmy 1 sektor z 200 osobami które chcą śpiewać, a nie na siłe zachęcać ludzi... skoro ktoś przyszedł obiejrzeć mecz i nie siada na młynie a nie drzeć ryja to jest jego decyzja i zmuszanie go nie ma większego sensu! terroryzowaniem kibiców nic się nie zdziała

ps
W końcu Zagłębie to klub z tradycjami

tradycje nie śpiewają
problematyk-ziom

Postprzez PTAQ84 2005-05-09, 7:11 pm

W końcu Zagłębie to klub z tradycjami

tradycje nie śpiewają

Ale tradycja zobowiÄ…zuje 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Puzon 2005-05-09, 7:18 pm

Mnie najbardziej podoba się ta metoda szantażu i siły 8) Pomysłodawcą proponuje wypróbowanie tejże metody właśnie na sektorze lewym od młyna 8) Gwarantuje, że napewno będzie zabawnie.
Puzon
Adventure Group

Postprzez mdc dg 2005-05-09, 7:32 pm

Nie wiem czym się tak bulwersujecie :roll: Skoro tak ładnie poddaliście krytyce mój pomysł to może napiszcie ciekawsze i skuteczniejsze metody przyciągnięcia ludzi do młyna.Do Puzona nie chodzi mi o sektor gdzie siedzi bojówka tylko o sektor który jest obok.NIe wiem może wam na ręke jest że na stadionie nie ma atmosfery,może lepiej jest jak wszyscy siedzą grzecznie na krzesełkach i wpieprzają słonecznik.Zrozumcie że doping na Zagłębiu jest słaby i trzeba to zmienić,może przesadziłem z tym wariantem siłowym ale mały szantaż nikomu nie zaszkodzi :wink: POZDRO
mdc dg

>>>>>

Postprzez dexter 2005-05-09, 7:51 pm

A :lol: ja :lol: proponuje :lol: wszystkim :lol: spuscic :lol: wpierdol :lol: ,po kolei jak leci :lol: "albo śpiewasz albo 5 zeta na flage ,lub oprawe itp... :lol:
dexter

>>>>

Postprzez dexter 2005-05-09, 7:51 pm

:lol: :lol: zagalopowałem się :lol: :lol:
dexter

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników