...Czyli są równi , równiejsi i najrówniejsi . Ta skrzynka na interii przerasta swoimi rozwiazaniami PRL. Musze poszukać czegoś na prawdę demokratycznego. Wy sie bardziej znacie , jesteście młodzi ;-) , podpowiedzcie mi która skrzynka dobrze działa (na jakim portalu) ?
Ps. Info o spotkaniu wysłałem ponownie do wszystkich , czy jest ktoś kto nie dostał ?
mam przecieki (jutro bedzie w wyborczej artykuł) ze kwachu dał łapówkę i przejmuje wiecej wiadomości od innych! on ma dwie - a sa tacy co nic nie dostali! proponuję powołanie komisji śledczej dla wyjaśnienia sprawy zaginionych mejli wewnątrz PK! tak nie może być! :))))
CO do komisji śledczej to popieram Bankiera ale tylko pod warunkiem że zasiądą w niej Marysia, Zero i moja ukochana Bagera :):):):):) Musi być ciekawie:)
Dostałem 2 wiadomości - ale nic nie wykryjecie! Żadna komisja wam nie pomoże... Mam wpływy we władzach PK! Nic mi nie zrobicie :lol: :lol: :lol: A na następny raz przejmę trzy wiadomości :D :D
"Żona" powiedziała, ze na żadne spotkanie nie pojdę bo w sobotę rano idziemy pochodzić po biurach podróży i znaleźć wreszcie satysfakcjonujące nas wakacje??? :)))
ps. no i co wy na to :)))
- powiedziałem że zgadzam się na każdy wyjazd!!! :)))