Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Borek (J) napisał(a):PAWEŁ-FB'03 napisał(a):Borek (J) napisał(a):Panie Krzysztofie w głowę, to pan może sie strzelić, nie to żebym sie napinał, ale z Białegostoku do Sosnowca przez Kraków jest ok. 600km naprawde wiem co czuli wchodząc dopiero na drugą połowę :roll:
mogą to wam powiedzieć w wasi ziomkowie z Ległej jakie prowokacje były gdy oni przyjechali do nas. Szkoda że przegraliśmy, z tego co słyszałem w Radio to niestety zasłużenie. Pozdro dla Kumatych.
właśnie sie napiąłeś :roll:
tak przegraliście zasłużenie :!:
To miała być ironia :wink: a poza tym przyzwyczaiłem się już że to Wisła wygrywa lige. Tyle, prosze o brak komentarzy do poprzedniego zdania bo to nie ten temat. Koniec rozmywania, czekam na pociąg z Sosnowca, wtedy będzie można napisać coś więcej
Solano napisał(a):Jaga tak szacunek,Wisła ch.j wam w dupe[ jechali na nas przez calą droge] [Sosnowieckie psy te sprawy] Co
olo69 napisał(a):szkoda młodości wg mnie "Analizowane są materiały z monitoringu, na podstawie których będą identyfikowani inni uczestnicy zamieszek. Zatrzymani przez policjantów chuligani mają od 18 do 34 lat i są mieszkańcami Białegostoku, Krakowa i Radomia"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników