ZAGŁĘBIE Sosnowiec-JAGIELLONIA Białystok 27.05.05 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez PawełK 2005-05-28, 10:34 am

A wiadomo co z tym chłopakiem co wysiadł wcześniej? To pytanie do kibiców Jagi.
PawełK
pyszałek

Postprzez Misiek DG 2005-05-28, 10:47 am

Borek (J) napisał(a):
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
Borek (J) napisał(a):Panie Krzysztofie w głowę, to pan może sie strzelić, nie to żebym sie napinał, ale z Białegostoku do Sosnowca przez Kraków jest ok. 600km naprawde wiem co czuli wchodząc dopiero na drugą połowę :roll:
mogą to wam powiedzieć w wasi ziomkowie z Ległej jakie prowokacje były gdy oni przyjechali do nas. Szkoda że przegraliśmy, z tego co słyszałem w Radio to niestety zasłużenie. Pozdro dla Kumatych.

właśnie sie napiąłeś :roll:

tak przegraliście zasłużenie :!:

To miała być ironia :wink: a poza tym przyzwyczaiłem się już że to Wisła wygrywa lige. Tyle, prosze o brak komentarzy do poprzedniego zdania bo to nie ten temat. Koniec rozmywania, czekam na pociąg z Sosnowca, wtedy będzie można napisać coś więcej

A ja się przyzwyczaiłem że Wisła zawsze dostaje na Łazienkowskiej konkretne lanie ... 4:1 ... 5:1 ... 8)
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Grzywa 2005-05-28, 11:10 am

Solano napisał(a):Jaga tak szacunek,Wisła ch.j wam w dupe[ jechali na nas przez calą droge] [Sosnowieckie psy te sprawy] Co

Nic takiego miejsca nie miało... :roll: To raz, dwa na tym wyjeździe Jaga i Wisła, Wisła i Jaga to była jedność więc rozdzielanie że ktoś coś robił bo to była (brrrr) Wisła :lol: I to włąsnie oni robili jest bzdurą... trzy moge wypowiadać się tylko w swoim imieniu ale dzięki Zagłębie za wsparcie wydaje mi się że też dzięki niemu udało nam się wszystkim wejść, cztery widze tu dość dużą doze nienawiści do Wisły... :lol: panowie nie szukajcie dziury w całym bo naprawde aż się śmiac chce jak czytałem co poniektóre wpisy... :roll: np. ten co go przed chwilą zacytowałem... pięć pozdrawiam znajomka z Zagłębia on będzie wiedział że o nigo chodzi 8)

Jaga my z Wami my za was życie oddamy!! Pozdro ziomki! Było fajnie :)
Grzywa

Postprzez Leyton 2005-05-28, 1:46 pm

http://l.interia.pl/fdl

:shock: :shock: :shock:
Leyton

Postprzez W@llace 2005-05-28, 1:49 pm

nie skomentuje tego :roll:
W@llace

Postprzez Redeniak 2005-05-28, 2:01 pm

co do linka to :shock:
skad autor tego "newsa" wzial stwierdzenie "całą noc" :?: bo chyba nie z rzeczywistosci...

http://www.jagiellonia.neostrada.pl/galeria_sosnowiec_jaga0405.htm

troche fotek z meczu
Redeniak

Postprzez zs 2005-05-28, 2:04 pm

chyba chciał napisać że kibice całą noc pili :D
zs

Postprzez Ader 2005-05-28, 2:15 pm

doping w koncu mogl sie podobac :) tyle w tymtemacie :p

P.S.
pozdrowienia dla pana policjantka a nawet 2 z karetki lecz szczegolne dla tegoktory zadal "dziwne" pytanie :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Mati_1987 2005-05-28, 2:15 pm

nie dziwcie się... w końcu to najbardziej szmatławy portal w Polsce.. :lol:
więc nie wymagajcie prawdziwych informacji :D ..
pzdr.
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Sebastian 2005-05-28, 2:39 pm

Mnie na meczu rozwalił jeden koleś, najpierw krzyczał zawsze i wszędzie oraz zostaw kibica, następnie dla odmiany zaczął krzyczeć strzelajcie do nich, nie oszczędzajcie amunicji i tego typu teksty, po czym znowu zaczął krzyczeć zostaw kibica i zawsze i wszędzie. Ostatecznie jednak stanął po stronie policji i krzyczał żeby powystrzelali debili itp. :roll:
Skąd się tacy ludzie biorą :?: :roll:
Sebastian

Postprzez pss 2005-05-28, 5:06 pm

Oprawa była ! A co do meczu to nie wiem co jest z waszą prewencją i waszą ochroną ! :| Ktoś wisi na płocie i gazem pryskać ? Dla mnie jest to coś dziwnego, albo ktoś wbiega na sektor i strzelać z ,,kulek,, ? Policjanci sami wiedzieli ze to sami zaczeli a potem musieli zbierac konkretną ekipe abyu nas wypuścic ! Nie wiem co sie dzieje, ale zauważyłem ze ostatnio jak coś sie dzieje to tylko z policją, bo im wsio nie pasuje ! Idziemy spowrotem po meczu i koles podchodzi do prewencji do typka i mowi : czy moge sie odlac a ten go pcha i jeszcze paru podbiega ! I mowi to są Katowice czy cos w tym stylu ? TO znaczy ze jak Wy wpadniecie do nas za rok to nasza ma sie tak samo odwdzięczać ? :|:| bez sensu jak dla mnie ! Były mecze ze się gadalo z policjantami normalnie i sie nie czepiali, spokojnie,a tutaj ? Myśle zeby nie mieli tych kulek i gazów to tak by sie nie burzyli... ale co tam im, prawo sobie wynajdą i robią co chcą ! Będzie tak jak w Łomży - ochroniarze sie przyjebali do kibiców a potem mieli ognisko ochroniarze i dostali od kibicow ! Można pisac i pisac, ale kto jeździ na wyjazdy wie o co chodzi...

Dziekuje Wiśle za wsparcie i jak piszecie ze coś robili to razem, bo wątpie ze poznacie po twarzy kto z WIsły a kto z JAgi !

POzdro...
pss

Postprzez wieszczu 2005-05-28, 6:24 pm

Mam bardzo mieszane uczucia co do tego meczu.Tak na dobrą sprawę dla mnie jedynym pozytywnym aspektem jest zwycięstwo Zagłębia.Frekwencja na takim meczu woła o pomstę do nieba,spodziewałem się dwukrotnie więcej ludzi.Doping co najwyżej na dostateczny;ci,którzy piszą,że atmosfera była bardzo dobra chyba zaczynają być minimalistami.A może to ja za bardzo żyję przeszłością?Dwadzieścia minut przed rozpoczęciem spotkania nasz młyn wyglądał żenująco,dopiero prośby gniazdowego,który wręcz prosił ludzi do młyna poprawiło nieco sytuację.Staram się zrozumieć tą niską frekwencję,ale dla mnie to chyba za trudne.Dlaczego tak się dzieje?!!Bardzo dobra gra naszych piłkarzy na wiosnę,firmowy przeciwnik-niestety dla niektórych to wszystko za mało,aby pofatygować się na stadion i pomóc naszym piłkarzom.Czy tak ma już wyglądać nasz kibicowski pejzaż,że te 4 czy 5 tysięcy ludzi to wszystko na co nas stac? Nigdy się z tym nie pogodzę,bo wiem,że stać nas na wielkie dokonania-nawet jak na polskie realia.Za dużo zdrowia straciłem na tym stadionie,abym choć przez chwilę mógł przestać w to wierzyć.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez olo69 2005-05-28, 8:49 pm

szkoda młodości wg mnie "Analizowane są materiały z monitoringu, na podstawie których będą identyfikowani inni uczestnicy zamieszek. Zatrzymani przez policjantów chuligani mają od 18 do 34 lat i są mieszkańcami Białegostoku, Krakowa i Radomia"
olo69

??

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 8:54 pm

olo69 napisał(a):szkoda młodości wg mnie "Analizowane są materiały z monitoringu, na podstawie których będą identyfikowani inni uczestnicy zamieszek. Zatrzymani przez policjantów chuligani mają od 18 do 34 lat i są mieszkańcami Białegostoku, Krakowa i Radomia"

Radomia :shock: :?:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

???

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 9:19 pm

Obrazek

Jak wam sie podoba nasz nowa sektorowka?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice