15000 kibicow na ludowym!!!:)Boska atmosfera!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Monti 2003-05-13, 2:19 pm

Ja troszkę nie na temat . Ale tylko troche . W sprawie pikników , dziadków, chuliganów i szalikowców. Kiedy mogę daje wyraz i sprzeciw temu że prawo do tytułu "kibiców Zagłębia" roszczą sobie tylko te zorganizowane grupy demonstrujące swoja przynalezność szalami. Ja sam zaliczam się do tej grypy pikników ( co mi wcale nie przeszkadza a wręcz przeciwnie) choć być może nawet dziadków (nie znam kryteriów). :) :) Zdarzyło mi się usłyszeć zresztą nawet na tym forum że nie powinienem się wypowiadać w sprawach kibicowskich , bo ich nie znam , bo nie bywam na wyjazdach , bo są inni którzy mają w tym temacie wyłączne prawo głosu. Nawet się z tą opinia zgodziłem , no bo skoro ja to nie ten w potocznym rozumieniu kibic który nosi szal i kogoś tam nie nienawidzi bo tak wypada to do czego mam się wpieprzać . :( Nawet postanowiłem nie dodawać swoich wpisów w dziale kibice. Teraz jednak zmieniam zdanie dzięki temu co ma miejsce na Ludowym . A tak . :lol: :lol: Kibicami Zagłębia są też a ostatnio być może nawet zwłaszcza pikniki i dziadki oczywiście także ultrasy i szalikowcy . Po prostu słowa "kibic Zagłębia" mają od kilku tygodni zupełnie inny wydźwięk i znaczenie . Nie chciałbym być kontrowersyjny i odebrany w sposób że słowa swoje kieruje przeciwko komuś . :? Zawsze powtarzam że każdy kocha Zagłębie po swojemu. Chciałbym tylko zauważyć że do tej pory wydźwięk słów "kibice Zagłębia" było odbierany w Polsce jako , "uwaga grupa niezwykle niebezpiecznych fanatyków z którą kontakt grozi kalectwem". Teraz słowa "kibice Zagłębia" oznaczają wspaniałą zabawę , sportowy doping i radość ze sortowych sukcesów , oznaczają pięciotysięczny młyna jakim jest sosnowiecka publiczność . Jak w piosence Horror Show "Jeden klub łączy nas , Nasza miłość ,Nasza duma , Wiara co przetrwała w nas " , inaczej mówiąc to wszyscy jesteśmy kibicami Zagłębia mimo innego spojrzenia na kibicowanie i sprawy które nas różnią . :D :D :D
Monti
Moderator

Postprzez grzechu 2003-05-13, 4:07 pm

Fan1906 napisał(a):aha no i moja propozycja - zrobic kartoniade na calym stadionie a nie tylko na polowce
Pzdr

Niestey ale na razei fundusze nas ograniczaja. NO ale postaramy sie na mecz z Zielona Gora przygotowac kartony na wszystkie krzeselka.
grzechu

Postprzez LTMario 2003-05-13, 6:39 pm

takie kartony na calym stadionie too może być ( będzie ) bardzo ciekawy efekt :D:D
LTMario

Postprzez fabian 2003-05-13, 7:36 pm

Monti napisał(a):Ja troszkę nie na temat . Ale tylko troche . W sprawie pikników , dziadków, chuliganów i szalikowców. Kiedy mogę daje wyraz i sprzeciw temu że prawo do tytułu "kibiców Zagłębia" roszczą sobie tylko te zorganizowane grupy demonstrujące swoja przynalezność szalami. Ja sam zaliczam się do tej grypy pikników ( co mi wcale nie przeszkadza a wręcz przeciwnie) choć być może nawet dziadków (nie znam kryteriów). :) :) Zdarzyło mi się usłyszeć zresztą nawet na tym forum że nie powinienem się wypowiadać w sprawach kibicowskich , bo ich nie znam , bo nie bywam na wyjazdach , bo są inni którzy mają w tym temacie wyłączne prawo głosu. Nawet się z tą opinia zgodziłem , no bo skoro ja to nie ten w potocznym rozumieniu kibic który nosi szal i kogoś tam nie nienawidzi bo tak wypada to do czego mam się wpieprzać . :( Nawet postanowiłem nie dodawać swoich wpisów w dziale kibice. Teraz jednak zmieniam zdanie dzięki temu co ma miejsce na Ludowym . A tak . :lol: :lol: Kibicami Zagłębia są też a ostatnio być może nawet zwłaszcza pikniki i dziadki oczywiście także ultrasy i szalikowcy . Po prostu słowa "kibic Zagłębia" mają od kilku tygodni zupełnie inny wydźwięk i znaczenie . Nie chciałbym być kontrowersyjny i odebrany w sposób że słowa swoje kieruje przeciwko komuś . :? Zawsze powtarzam że każdy kocha Zagłębie po swojemu. Chciałbym tylko zauważyć że do tej pory wydźwięk słów "kibice Zagłębia" było odbierany w Polsce jako , "uwaga grupa niezwykle niebezpiecznych fanatyków z którą kontakt grozi kalectwem". Teraz słowa "kibice Zagłębia" oznaczają wspaniałą zabawę , sportowy doping i radość ze sortowych sukcesów , oznaczają pięciotysięczny młyna jakim jest sosnowiecka publiczność . Jak w piosence Horror Show "Jeden klub łączy nas , Nasza miłość ,Nasza duma , Wiara co przetrwała w nas " , inaczej mówiąc to wszyscy jesteśmy kibicami Zagłębia mimo innego spojrzenia na kibicowanie i sprawy które nas różnią . :D :D :D

Monti mam wszystkie Twoje plakaty .... ;))) Zajebisty tekst. A tak by the way podjalem wiekopomna decyzje. Odwiedzam starych za dwa tygodnie i ide na mecz z Lechia. Bedzie jednego piknika wiecej ;))) Do zobaczenia.
Aha jakby ktos uswiadomil mnie w ktorym sektorze ludzie sie najlepiej bawia i dra, bede wdzieczny.
fabian

Postprzez Monti 2003-05-13, 8:09 pm

Powiem więcej :D jestem pewien że im mniej bedzie "Odra Opole ja Odre w ... " i takich tam, to więcej bedzie "ZAGŁĘBIEEE SOSOWIECCCC" na całym stadionie. I jeszcze delikatnie zasugeruje że jak mecze wyjazdowe w grupie kibiców przestana grozić ustawkami i walką z innymi klubami to może sie tak zdarzyc że i na meczach wyjazdowych zawitają dziadki i pikniki :lol: :lol: Nikt w wieku 40 lat po prostu nie ma ochoty popychać sie podczas meczu . :lol:
Monti
Moderator

Postprzez JASIU 2003-05-13, 9:22 pm

A mi najbardziej podobalo sie jak ziomki z mlynu zaczely krzyczecz ZAAAAAAAAGLEEEBIEEEEEEEE!! a cala prawa stroan trybun zaczela odpowiadac. Wydaje m isie ze to zrobilo zajeb**** efetk!! wiecej takiego czekos. tylko trzeba dac przykald zeby zaczac :)
JASIU

Postprzez amstat 2003-05-13, 10:06 pm

Zobaczymy kto pojedzie .......
amstat
Fanatyk

Postprzez fabian 2003-05-13, 10:22 pm

O jezzu amstat nie obruszaj sie juz tak ;) Mialem na mysli tylko to, ze fajnie sie dzieje na Ludowym, ze chce mi sie wydac 100 na bilety do iz wawy, zeby isc na mecz pierwszy raz od okolo 10 lat (sic!!!). Jako zadeklarowany liberal nie chce nikomu odbierac prawa do rozporzadzania swoja morda. Jak ktos chce ja potluc w ustawkach - jego sprawa. Aczkolwiek nie na meczu. I jako zadeklarowany liberal nie potrafie zrozumiec dlaczego ktos mialby bez mojej zgody uzywac sobie na mojej twarzyczce tylko dlatego, ze kibicuje innemu klubowi. Ot tyle. Pozdro dla "cywilizowanych" hools i dla FB, bo glownie dzieki nim tyle sie zmienilo.
fabian

Postprzez bankier 2003-05-14, 7:17 am

fabian tylko przyjdź na mecz wystarczająco wcześnie (ok godziny przed meczem - abyś w spokoju kupił sobie bilet, zajął wygodne miejsce i przygotował gardło do głośnego dopingu :)))
bankier

Re Monti

Postprzez WAB 2003-05-14, 7:44 am

Jako zdeklarowany piknik chcę tylko powiedzieć, iż dzięki temu co się ostatnio dzieje, na Z.G. zamierzam zabrać żonę, która ostatni mecz oglądała ze mną w II lidze. Jeżeli zepsujecie Panowie to co sie w tych chwilach urodziło, to będzie to mistrzostwo. Wystarczy jedna zadyma na stadionie, a ludzie znowu się odsuną. Pozdrawiam.
WAB

Re: Re Monti

Postprzez fabian 2003-05-14, 7:52 am

WAB napisał(a):Jako zdeklarowany piknik chcę tylko powiedzieć, iż dzięki temu co się ostatnio dzieje, na Z.G. zamierzam zabrać żonę, która ostatni mecz oglądała ze mną w II lidze. Jeżeli zepsujecie Panowie to co sie w tych chwilach urodziło, to będzie to mistrzostwo. Wystarczy jedna zadyma na stadionie, a ludzie znowu się odsuną. Pozdrawiam.

to ja biorę brata, spróbuje wyciągnąć starego (nie liczcie, że będzie śpiewał, sorry z góry ;)))))))) i kumpli z liceum. Jakby tak każdy kogoś przyprowadził....
fabian

Postprzez Monti 2003-05-14, 8:04 am

I o to chodzi , żeby jeszce mogły z Ludowego zniknąć płty .
Monti
Moderator

Postprzez Kibic ze Stanow 2003-05-14, 8:29 pm

Ja ja lece specjalnie na mecz z Lechem az ze Stanow i sie doczekac nie moge
pozdro
Kibic ze Stanow

$$$$$$

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-14, 8:31 pm

Kibic ze Stanow napisał(a):Ja ja lece specjalnie na mecz z Lechem az ze Stanow i sie doczekac nie moge
pozdro

Spoko przywiez dolary $$$$$$$ na oprawe :D]

Ps. Wiesz ze to nie Lech Poznan ??? :D :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2003-05-14, 8:36 pm

Pewnie ze wiem ze to nie Kolejorz, jakas Surma, ale nie wime gdzie to jest
Spoko, mam juz 20dolcy dla was na oprawe
rozumiem ze wszedzie bedziecie na ludowym zeby kaske zbierac
pozdro
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona