Honorowe Członkostwo - Pytania - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Honorowe Czlonkostwo - pytania komentarze

Postprzez Misiek DG 2005-01-27, 10:58 pm

pawel_1916 napisał(a):JESTEM KIBICEM LEGII I ZAGŁĘBIA I NIE ROZUMIEM CZEMU NIE MOZECIE WPLACAC PIENIEDZY BEZ BYCIA "SŁAWNYM" - CZY WSZYSCY MUSZA WIEDZIEC ZE "JA" WPlACIŁEM?!??
JA BEDĄC ŻADKO W SOSNOWCU (OK RAZ NA MIECIĄC) WPŁACIŁEM JUŻ 2 RAZY A JAK BĘDĘ W TEN WEEKEND TO ZNOWU TO ZROBIE I NIE POTRZEBUJĘ ŻADNEGO "Honorowe Czlonkostwo"! ROBIĘ TO PO TO ŻEBY MECZE ZAGŁĘBIA BYŁY BARDZIEJ ATRAKCYJNE POD WZGLĘDEM ULTRAS.

Teraz macie odpowiedź dlaczego Legia potrafi zebrać kasę ... 8)

Szacunek ziomalu :!:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Royal_yf 2005-01-28, 10:37 am

witam jako ze nie chce byc gorszy od woytka deklaruje sie wplacic 30 zl na flage tylko jedna uwaga akutalnie posiadam brak czasu wiec jesli ktos moze to niech wpadnie do mnie na centrum kazdy wie gdzie urzeduje i wtedy kase podam pozdrawiam
Royal_yf

Honorowe członkostwo

Postprzez pawel_1916 2005-01-28, 10:36 pm

jak dobrze sie orientuje to wasza zbiórka trwa już od października albo listopada (jak wcześniej to WSTYD). moze niech spiker na meczu wyczytuje nazwiska osob ktore wplacily (a one w sietle jupiterow wychodza na murawe).
SŁAWA - nieważne, opinia innych - nieważne, ZAGŁĘBIE - to jest naprawde ważne!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :ag:
p.s. Pozdro dla Ziomkow z Sosnowca od "Geniusza" - dobrze ze Ci ktorych znam robia cos dla SWOJEGO klubu i czesto widzicie ich prace na meczach!! :fb:
p.s. MISIEK SZACUNEK!! :piwo: :lz:
p.s. czekam az ktos mi pojedzie.
pawel_1916

Postprzez Tomano 2005-01-29, 12:27 am

Zgadzam sie z toba ze nie chodzi tu o slawe czy splendor, bo to rzeczywiscie nie jest tu wazne, ale aktualnie zbiorka idzie do dupy wiec stwierdzilismy ze warto sprobowac. Milo by bylo zebys z odleglosci 300km nie krytykowal rzeczy ktore moga przyniesc cos dobrego. pzdr
Tomano
Adventure Group

Postprzez enderw 2005-01-29, 8:08 pm

jestem z Sosnowca ale teraz ieszkam pod Wawą i Sosonowiec mi zdecydowanie nie po drodze (od dawna nie byłem, brak czasu etc,) ale że Zagłębiu i Legii od zawsze kibicuję chciałbym wpłacić kaskę.....

może jakiś numer konta?
ktoś z AG jak jest studentem to może jakieś studenckie konto założyć co ma minimalne koszty utrzymania albo chociażby jakieś w mBanku gdzie kosztów nie ma wcale

chętnie wpłacę więcej niż 20zł i to nie raz - tylko dajcie mi możliwość:)
enderw

Postprzez WOJTEK 2005-01-29, 8:38 pm

JA MAM KONTO W MBANKU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez enderw 2005-01-29, 8:56 pm

Twoje czy AG?
enderw

Postprzez R_o_b_e_r_t 2005-01-29, 11:55 pm

Jeżeli napisał :
WOJTEK napisał(a):JA MAM KONTO W MBANKU.
to znaczy że ma swoje osobiste :D
R_o_b_e_r_t
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Honorowe członkostwo

Postprzez żyła 2005-01-30, 12:01 am

pawel_1916 napisał(a):jak dobrze sie orientuje to wasza zbiórka trwa już od października albo listopada (jak wcześniej to WSTYD). moze niech spiker na meczu wyczytuje nazwiska osob ktore wplacily (a one w sietle jupiterow wychodza na murawe).
SŁAWA - nieważne, opinia innych - nieważne, ZAGŁĘBIE - to jest naprawde ważne!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :ag:
p.s. Pozdro dla Ziomkow z Sosnowca od "Geniusza" - dobrze ze Ci ktorych znam robia cos dla SWOJEGO klubu i czesto widzicie ich prace na meczach!! :fb:
p.s. MISIEK SZACUNEK!! :piwo: :lz:
p.s. czekam az ktos mi pojedzie.

a nie zapominasz przypadkiem, że my sami na Panoramę zbieraliśmy hajs 1,5 roku? i skończyło się na tym, że lwią część musiało dorzucić SSLW. więc nie wrzucaj Im może (z nacikiem dodatkowo), że powinni się wstydzić. U nas też zbiórka przebiegała zgoła inaczej niż oczekiwano.
żyła

Postprzez Foxx 2005-01-30, 9:16 am

Dokładnie. Ja bym tylko dodał, żeby w ogóle nie wyjeżdżać z takimi tekstami.

pawel_1916 - zbierałeś na Panoramę? Załatwiałeś fundusze i wykonawcę? Masz jakieś pomysły na usprawnienie akcji Zagłębiaków - powiedz znajomym, którzy "coś robią dla SWOJEGO klubu" zamiast pouczać Ziomków w internecie. Są jedną z najlepiej zorganizowanych ekip, co zważywszy na pozycję sportową klubu może budzić tylko większy szacunek. Poradzą sobie (a my pomożemy - wiem, że EMS już poruszył tą kwestię).
Foxx
Legia Warszawa

...

Postprzez Krawiec 2005-01-31, 1:05 pm

Cel szczytny i pomysł dobry. z punktu widzenia marketingowego mnie się wydaje, że sam podpis na forum to mała gratyfikacja za 20 zł miesięcznie.

Ja bym to połaczył z mała flagą ( najprawdopodobniej wygra właśnie Wiara... ) i np dla kogos kto bedzie regularnie "Honorowym..." (powiedmy przez kolejne 6 miesięcy) flaga w prezencie - kwestia dogadania się AG z m@rcinem.

Jak to widzicie ?
Krawiec

Postprzez Carlos 2005-01-31, 2:15 pm

albo flaga podpisana przez piłkarzy z dedykacją czy coś w tym kierunku
Carlos

...

Postprzez Krawiec 2005-01-31, 4:21 pm

Carlos2503 napisał(a):albo flaga podpisana przez piłkarzy z dedykacją czy coś w tym kierunku

Świetny pomysł . Myślę, że wiele osób chiałoby mieć taki gadżet/pamiątkę i lżej byłoby odłożyć te 20 zł. / miesiąc.
Krawiec

Honorowe Członkostwo

Postprzez pawel_1916 2005-01-31, 7:38 pm

Tomano napisał(a):Zgadzam sie z toba ze nie chodzi tu o slawe czy splendor, bo to rzeczywiscie nie jest tu wazne, ale aktualnie zbiorka idzie do dupy wiec stwierdzilismy ze warto sprobowac. Milo by bylo zebys z odleglosci 300km nie krytykowal rzeczy ktore moga przyniesc cos dobrego. pzdr

Nie chodzilo mi o krytyke waszej akcji (ja popieram bo cel jest super). moja krytyka jest skierowana do kibicow Zaglebia, bo nie moge zrozumiec ich "zaangarzowania" w zbiorke. zreszta w sobote rozmawialem z jedna z dziewczyn od was ktora brala juz udzial w zbiorkach (na 100% ja znasz) i powiedziala ze niektore osoby nie wrzucaja bo "flaga bedzie im zaslaniala mecz".
jestem za kazda akcja ktora pomoze zebrac pieniadze na sektorowke.
pozdro dla osob ktore poswiecaja swoj czas zeby mecze Zagłębia byly bardziej atrakcyjne! :raca: :feta:
pawel_1916

Postprzez enderw 2005-01-31, 8:23 pm

pomysł z flagą i podpisami piłkarzy jest super
sam miałbym duuuużą chrapkę na takie cosik aby zakupić

panowie, proponuję aby zrobić 2-3 takie flagi (znaczy załatwić podpisy) i puścić 1 na Allegro 2 rozlosować powiedzmy za 3 miesiące wśród wpłacających a 3 dać temu co da najwięcej (znaczy całościowo) po tym jak już zbierzemy kaske na flage

co wy na to? przynajmniej jest to jakiś punkt wyjścia.....

a jeśli chodzi o reklame to spróbujcie się dogadać z UM aby klepnąć jakiś banner na stronie UM i zaprzyjaźnionych że zbiera się na Flagę, jestem pewien że ktoś by taki bannerek wykonał - teraz kwestia dogadania się z właścicielami stron hmm?

kto ma kontakty i dojścia niech działa, AG?
enderw

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice