"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-11-08, 6:46 pm

W@llace ^_^ napisał(a):No ja na pewno nic nie zrobię ,ale myśle ,że każdy to przemyśli i na wiosnę będzie inaczej :wink:

A ja myśle że już inaczej będzie w Ostrowcu :D
DaMi

...

Postprzez Krawiec 2004-11-08, 6:52 pm

Spiker ogłaszał apel FB do osób , kóre chcą pomóc w organizacji dopingu . Ile osób sie zgłosiło ?
Krawiec

Re: ...

Postprzez DaMi 2004-11-08, 7:00 pm

Krawiec napisał(a):Spiker ogłaszał apel FB do osób , kóre chcą pomóc w organizacji dopingu . Ile osób sie zgłosiło ?

Coś mi się wydaj że zero :x
DaMi

Postprzez Mateus 2004-11-08, 7:38 pm

ja bym się zgłosił :lol: :lol:
jakbym to słyszał :? :wink: :lol:
Mateus

Postprzez CZaRnYY 2004-11-08, 7:38 pm

Odnośnie młyna przynajmniej w meczu z Podbeskidziem, miałem okazję tam postać w drugiej połowie, a właściwie na schodach obok młynu i...
się przeraziłem :shock: mianowicie stałem na schodku może 10 cm niższym od poziomu wylewki, a "kibice" w młynie w górnych partiach sektora stali na krzesełkach i mimo to z moimi 183 wzrostu byłem wyższy od 1/3 z nich (piszę całkiem serio bez zawyżania tej liczby w górę :!:).

Inna sprawa, że pod koniec meczu kurwica mnie chytała jak słyszałem tych 14letnich specjalistów od piłki nożnej, którzy stali w młynie i byli gorsi od żultrasów w wyzywaniu na wszystko co się da i napinaniu się...
Powiedziałbym nawet, że młyn jest siedliskiem napinactwa na stadionie, w innych miejscach tego zjawiska nie zaobserwowałem w takim stopniu jak tam... łebek wejdzie do młyna ze swoimi kumplami i są pierwsi do wyzywania oo zacytuję Wam jednego z tych imbecyli:
"skoro już wiadomo, że nie wygramy to może chociaż powyzywamy?" - to mówi jakiś łebek :?

W związku z tym wszystkim stoję na stanowisku, że dzieci należałoby wypraszać grzecznie z tego miejsca, bo im sodówa do głowy wali nie mówiać już o tym, że połowa z nich nie śpiewa, a jak śpiewa to słychać znaczną częśc pisków...
CZaRnYY

Postprzez mdc dg 2004-11-08, 7:59 pm

Zgadzam się z opinią CZaRnego że należałoby wyrzucać tych "wielkich" kozaków z młyna tylko że w młynie pozostanie może 50 osób po takiej akcji.Niestety duża część starszych kibiców poprostu olewa młyn widząc jakie osobniki w nim przebywają i wolą usiąść na krzesełku i w ten sposób nasz młyn zmalał do liczby 200-300 osób(nie mówie tutaj o ważniejszych meczach).Pamiętacie mecze z Arką,Lechem czy Polonią Bytom sprzed kilku lat czy w młynie widzieliście tylu małolatów bo ja nie.Coś z tym trzeba zrobić bo za kila lat może być za pózno i nkt nie będzie już chodził do młyna.
mdc dg

Postprzez fabian 2004-11-08, 8:13 pm

Hmm, szczerze to już mi się słabo robi od tych tematów. Ludzie, kiedy sobie uświadomicie, że jeśli chodzi o doping, to jesteśmy denni WSZYSCY niezależnie od tego gdzie kto siedzi. I śmiać mi się chciało na ŁKSie, jak krzyczano: "Jesteśmy u siebie", bo akurat było zupełnie inaczej niż u nas :D

Odwalcie się od FB, bo chłopaki może nie są doskonali, ale przynajmniej im się chce. I dzięki nim jestśmy w czołówce ligi ultras. A Ci co najgłośniej potem się tym chwalą gówno robią...

Niech każdy zajmie się sobą, ewentualnie zmotywuje swoje najbliższe otoczenie do dopingowania, to już będzie coś. Bo takim pieprzeniem w necie NIC nie osiągniecie,
fabian

Postprzez Mateus 2004-11-08, 8:21 pm

Ja pamiętam jak po koniec meczu z Widzewem troche ludzi zbiegło się na sam koniec stadionu po lewej stronie(niewiem o co chodziło może o tak zwaną "zadyme" jak to mówiom niektórzy na stadionie :lol: )
no i patrze a tam przeważnie same łebki po 13-14 lat w kapturach w szalikach zawiniętych na buzie(sami zadymiaże) i co to ma być wogule......... :!:
Przecież jakby tam psiarnia wjechała to by ich tam zdeptali jak nie gożej :!: :!:
wymieniłem jedną taką historie przykładowom ale takich jeszcze dużo widziałem ale mi się niechce pisać....... :lol:
jestem właśnie za tym żeby takich łebków kulturalnie "wyżucać " z młyna albo niech se stoją koło niego....... :!: :!:
takie jest moje zdanie :)

pozdro dla kumatych :wink:
Mateus

Postprzez DaMi 2004-11-08, 8:30 pm

Mateus napisał(a):Ja pamiętam jak po koniec meczu z Widzewem troche ludzi zbiegło się na sam koniec stadionu po lewej stronie(niewiem o co chodziło może o tak zwaną "zadyme" jak to mówiom niektórzy na stadionie :lol: )
no i patrze a tam przeważnie same łebki po 13-14 lat w kapturach w szalikach zawiniętych na buzie(sami zadymiaże) i co to ma być wogule......... :!:
Przecież jakby tam psiarnia wjechała to by ich tam zdeptali jak nie gożej :!: :!:
wymieniłem jedną taką historie przykładowom ale takich jeszcze dużo widziałem ale mi się niechce pisać....... :lol:
jestem właśnie za tym żeby takich łebków kulturalnie "wyżucać " z młyna albo niech se stoją koło niego....... :!: :!:
takie jest moje zdanie :)

pozdro dla kumatych :wink:

A ja widze że masz tyle samo lat co Ci 13-14 letni chuligani :?
DaMi

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-11-08, 8:32 pm

Zaznaczam , ze moze nie powinnam sie odzywac , ale moje zdanie jest tylko jedno nie wrzucajcie chlopakow z FB do jednego wora. Trzeba im jedno przyznac SĄ a to juz duzo, cos sie dzieje, jakas reprezentacja z ich strony jest. Nie zawsze moze byc dobrze a z autopsji wiem ze pobudzic ludzi do dopingu latwo nie jest . Mozna pozyczyc Wam tak jak i innym a takze samej sobie zycze aby na meczach byl wyzszy poziom kibicowania. A tym chojrakom ktorych slysze w tramwaju gdzie oni to nie byli czego nie zrobili to radzilabym przemyslec. Moze nie powinnam komentowac ale to moje neutralne zdanie. Jest kilka wartosciowych osob w FB ktore chca cos zrobic , reszty nie znam . Zapewnie jak w kazdej grupie sa osoby z powolania i takie dla "szpanu" nie mi oceniac. Wiec chcialabym pozyczyc ludziom komentujacym tutaj madrzejszych postow , poczytajcie starych forumowiczow i ich zdania moze da wam do myslenia ze zbluzganie ludzi i szukanie dziury w calym a przede wsyzstkim zawieszanie psow na grupie ktora cos robi do niczego nie prowadzi!! Pozdrawiam

PS. "Nie szukaj u kogos drzazgi w oku jesli w swoich oczach nie widzisz belek..."
CzArNe*KoRoNkOvE

!!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-08, 8:41 pm

FB nie spiewa nie robi opraw nie jezdzi na wyjazdy nie wiesza flag nie wygania dziecie z mlyna nie zbiera kasy poprostu nic nie robi :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2004-11-08, 8:43 pm

KASĘ ZBIERA AG, NA WYJAZDY TEŻ ONI TYLKO JEŻDŻĄ, DOPINGUJE TEŻ AG.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Re: !!!!

Postprzez DaMi 2004-11-08, 8:44 pm

^m@rcin^ napisał(a):FB nie spiewa nie robi opraw nie jezdzi na wyjazdy nie wiesza flag nie wygania dziecie z mlyna nie zbiera kasy poprostu nic nie robi :!:

I ma 5 miejsce w lidze ultras 8) - bardzo wysoko jak na taka grupe która nic nie robi - tylko pozazdrościć :wink:
DaMi

Postprzez fabian 2004-11-08, 8:49 pm

WOJTEK napisał(a):KASĘ ZBIERA AG, NA WYJAZDY TEŻ ONI TYLKO JEŻDŻĄ, DOPINGUJE TEŻ AG.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A najlepiej dopingowało na Radomiaku :D :D :D
Byłem pod wrażeniem ;)
fabian

Postprzez Mateus 2004-11-08, 8:51 pm

DaMi napisał(a):A ja widze że masz tyle samo lat co Ci 13-14 letni chuligani :?

skoro tak uważasz to spoko ja się z Tobą niebęde kłucił :lol: :!:
Mateus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice