Internetowi debile

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-08-16, 2:00 pm

Morpheus napisał(a):Kobiałka podała ich IP z 90minut. Może ktoś kto ma dostęp do IP na tym forum sprawdzi co to za osobnicy (jeśli tu się udzielają w ogóle)?? Można by z nimi przprowadzić "pouczającą" rozmowę ;) :twisted: :lol: :wink:

RADZĘ SIĘ OPANOWAĆ.MOŻE MORPH POWINIEN LODU NA GŁOWĘ PRZYŁOŻYĆ ? O JAKIEJ ROZMOWIE MÓWISZ ? JEŚLI TO PRAWDA TO CI LUDZIE POWNNI DOSTAĆ NAGRODĘ A NIE BLUZGI. JA SAM WIDZIAŁEM I ROZMAWIAŁEM Z DWOMA PIŁKARZAMI Z SOBOTNIEGO MECZU W JEDNEJ KNAJPIE .I CO ? PROPONUJESZ ROZMOWĘ ZE MNĄ ?? PRZYTOCZĘ ANEGDOTĘ : W BYTOMIU JAK PIŁKARZE NIE GRALI KIBOLE WYWRÓCILI SAMOCHÓD JEDNEGO Z NICH.A WY ROBICIE LARUM O TO,ŻE KTOŚ NAPISAŁ COŚ NA NECIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez kobialka 2004-08-16, 2:19 pm

tak, wiec zrobmy moze tak jak pseudokibice z gksu, pobijmy ich bo pija???
o czym wy o ogole mowicie?

czy ja mowilam ze pochwalam, czy ganie ich zachowanie???? sa ludzmi i to ich sprawa.....

czytajcie dobrze....
kobialka

Postprzez Greg1906 2004-08-16, 2:45 pm

Takie donoszenie: "bo X byl wczoraj w knajpie" to dziecinada. Jezeli tylko pilkarzowi nie przeszkadza to w jego pracy to niech pije ile chce. Inne komentarze sa bezsensu.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Albion 2004-08-16, 2:59 pm

Picie nie przeszkadza w niczym. Wszystko zależy od tego ile się wypije i jak często! Jeżeli to ma być piwo dziennie to niech sobie piją ich sprawa , a do knajpy można iść nie tylko po to aby coś wypić %, więc jak ktoś zauważy tam jakąś naszą gwiazde to niech od razu nie wyciąga pochopnych wniosków.
Albion

Postprzez krzywy 2004-08-16, 9:15 pm

piszac takie rzeczy nikt napewno w zaden sposob nie pomaga Zagłębiu !
watpie czy wizyta ktoregos z zawodnikow w pubie miala az takie znaczenie na jego postawe w meczu... jakos gdy Zagłębie wygrywalo nikt nie wyciagal brudow... teraz nagle po porazce komus sie przypomina ze gdzies tam cos widzial... tylko niech sie zastanowi !!! bo osoba ta jeszcze tak niedawno cieszyla sie iz zawodnik ten nie przeszedl do pierwszej ligi lecz nadal bedzie bronil naszych barw ! nic trudnego w tym by komus powiedziec iz mu nie poszlo i zgonic to np na alkohol ! a przeciez napewno lepiej napisac - " stary nie wyszedl Ci mecz - ale napewno bedzie lepiej "
wkoncu piszac a zawodnikach w negatywach nie szkodzimy tylko im ale rowniez calemu Zagłębiu :!: dlatego niech kazdy pomysli nim cos napisze :!:
krzywy

Postprzez Elijash 2004-08-16, 9:26 pm

greg 1906, kobialka, zachowanie tych "ludzi" bardzo latwo z psychologicznego punktu wytlumaczyc.

Sa to ludzie niedowartosciowani, chcacy wybic sie, wyroznic, zwrocic na siebie uwage...zatem pytanie - czym sie kieruja?(piszac takie rzeczy) Ano proste, widzac kogos im znanego, podpatrujac ta znana osobe...wydaje im sie ze zlapali kota za ogon....ze odkryli "rabek tajemnicy". W swej glowce podziwiaja sie jacy to oni sa dzielni i przebiegli!!
:)

hmmmm....ze swietymi krowami oni nie sa to wiadomo...czasem moga sobie wyskoczyc na piwko jak kazdy, ktore je lubi.

ALE: U M I A R musi byc zachowany.

Co do ich grania.....to inny temat....piwko po wygranym meczu - TAK, po przegranym? PRACA, praca i jeszcze raz praca.
Elijash

Postprzez CZaRnYY 2004-08-16, 10:22 pm

krzywy napisał(a):piszac takie rzeczy nikt napewno w zaden sposob nie pomaga Zagłębiu !
watpie czy wizyta ktoregos z zawodnikow w pubie miala az takie znaczenie na jego postawe w meczu... jakos gdy Zagłębie wygrywalo nikt nie wyciagal brudow... teraz nagle po porazce komus sie przypomina ze gdzies tam cos widzial... tylko niech sie zastanowi !!! bo osoba ta jeszcze tak niedawno cieszyla sie iz zawodnik ten nie przeszedl do pierwszej ligi lecz nadal bedzie bronil naszych barw ! nic trudnego w tym by komus powiedziec iz mu nie poszlo i zgonic to np na alkohol ! a przeciez napewno lepiej napisac - " stary nie wyszedl Ci mecz - ale napewno bedzie lepiej "
wkoncu piszac a zawodnikach w negatywach nie szkodzimy tylko im ale rowniez calemu Zagłębiu :!: dlatego niech kazdy pomysli nim cos napisze :!:

Popieram w 100% - piłkarze też ludzie mogą się piwa napić, byle z umiarem...
Przypomina to jakieś "polowanie na czarownice", szukanie winnych porażek na siłę :?
CZaRnYY

Postprzez Gość 2004-08-17, 8:13 am

No i stało się. Dzisiejszy SPORT podchwycił temat i jest artykuł o tym jak to kibice-internauci oskarżają Dżimiego i zawodników o pijaństwo.

WOJTEK być może osoby tam piszące to nasi forumowicze-napinacze, którzy korzystają z faktu iż na 90minut.pl władza WOJTKA-Cenzora nie sięga i piszą co chcą. Wtedy możnaby im uświadomić że takie zachowanie ani nam kibicom ani klubowi na pewno nie poża a zaszkodzić zaszkodzi napewno.
Gość

Postprzez Asja 2004-08-17, 8:19 am

No to bosko .... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez ARAS1906 2004-08-17, 8:30 am

Greg1906 napisał(a):Takie donoszenie: "bo X byl wczoraj w knajpie" to dziecinada. Jezeli tylko pilkarzowi nie przeszkadza to w jego pracy to niech pije ile chce. Inne komentarze sa bezsensu.

Całkowicie popieram!!!!! A teraz co do Sportu- no cóż stosunków na lini piłkarze kibice to nie poprawi!!!!!!!!
Zawsze powtarzam brudy trzeba prać we własnym domu!!!!!!!!! :evil:
ARAS1906
Środula

Postprzez WOJTEK 2004-08-17, 12:56 pm

Greg1906 napisał(a): Jezeli tylko pilkarzowi nie przeszkadza to w jego pracy to niech pije ile chce.

NIE JA NAPISAŁEM NA NECIE TĄ INFO. NAWET NIE WIEM KTO. ALE WYNIK Z POLKOWICAMI MÓWI SAM Z SIEBIE. SZCZEGÓLNIE PIERWSZA POŁOWA. COŚ CHYBA JEST NA RZECZY. OCZYWIŚCIE LEPIEJ BY BYŁO GDYBY NIC TAKIEGO NIE MIAŁO MIEJSCA. NAWET NIE WIADOMO CZY MIAŁO. ALE JEŚLI MIAŁO TO CO ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Albion 2004-08-17, 2:47 pm

Podsumuwując krótko. Mogą pić , ćpać , kurwić się i co jeszcze , byle tylko były wyniki i i w następstwie progress całej drużyny w tym i nasz. Na boisku muszą trawe gryźć i walczyć , tego oczekują kibice a co robią poza boiskiem to nieważne byle kibic widział że dany zawodnik zostawił na meczu pół swojego zdrowia
Albion

Postprzez kobialka 2004-08-17, 3:23 pm

Morpheus napisał(a):No i stało się. Dzisiejszy SPORT podchwycił temat i jest artykuł o tym jak to kibice-internauci oskarżają Dżimiego i zawodników o pijaństwo.

WOJTEK być może osoby tam piszące to nasi forumowicze-napinacze, którzy korzystają z faktu iż na 90minut.pl władza WOJTKA-Cenzora nie sięga i piszą co chcą. Wtedy możnaby im uświadomić że takie zachowanie ani nam kibicom ani klubowi na pewno nie poża a zaszkodzić zaszkodzi napewno.

i TO wlasnie mialam na mysli!!!!!!

Duzo trzeba bylo???????
kobialka

Postprzez Mich@ł 2004-08-17, 5:44 pm

Krytyka to się naszym kopaczom po sobotnim meczu należała ale jeżeli już podajemy ich ocenie niech będzie ona merytoryczna(np:słaba gra defensywy,brak skuteczności u napastników itp.)
Co do rozrywkowego trybu sposobu życia naszych piłkarzy,to musi być coś na wierzchu skoro jak piszą tu niektórzy jest to tajemnicą poliszynela,że kopacze Zagłębia lubią się zabawić.Dobrze niech się bawią,nie za moje pieniądze więc mi to nie przeszkadza mogą nawet krzyżem pod Kiepurą leżeć byle wygrywali mecz za meczem i będze dla mnie okej,gorzej jak przegrywają i wcale się nie dziwię że ten czy inny tak napisał gdzieś że za kołnierz wylewają.No ale jak Wojtek z nimi rozmawiał w sobotę to dla mnie brak naszym grajkom instynktu samozachowczego i wstydu(no chyba że byli to rezerwowi)po takim meczu to bym głowę w piasek schował a nie do knajpy...
Ostatnio edytowano 2004-08-17, 11:06 pm przez Mich@ł, łącznie edytowano 1 raz
Mich@ł

Postprzez Mich@ł 2004-08-17, 5:56 pm

powinno być za kołnierz nie wylewają :oops:
Mich@ł

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice