Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):Czy ktoś wie czy ci wokaliści którzy dali popis do mikrofonu przed meczem to jednorazowa akcja czy zapowiedź czegoś większego? Jeżeli takie akcje mają być częściej to ja dziękuje.
Greg1906 napisał(a):Czy ktoś wie czy ci wokaliści którzy dali popis do mikrofonu przed meczem to jednorazowa akcja czy zapowiedź czegoś większego? Jeżeli takie akcje mają być częściej to ja dziękuje.
DaMi napisał(a):Greg1906 napisał(a):Czy ktoś wie czy ci wokaliści którzy dali popis do mikrofonu przed meczem to jednorazowa akcja czy zapowiedź czegoś większego? Jeżeli takie akcje mają być częściej to ja dziękuje.
Jednorazowo :wink: :D :D :D :D :D :D
warchlak napisał(a):bardzo dobry był pomysł z tym spikerem(kibicem) przed meczem bo chociaz wszystkich rozruszył.)
IQ napisał(a):Pomysł na rozruszanie w taki sposób trybun przed meczem (PRZED MECZEM - bo to co robi Hadaj na Legii w trakcie spotkania mi się nie podoba) może nie jest taki zły, ale jako krajan Janka Kiepury liczę że następny "tenor" będzie miał trochę lepsze warunki głosowe :D :lol: :lol: :lol:
I jeszcze jedno - chyba po raz pierwszy kibice śpiewali "Jeden klub łączy nas, nasza ............." może by tak przed meczem ktoś to zapodał dla poprawienia atmosfery :?: Taki hymn by to był.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników