Nowa Flaga - Informacje ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-09-29, 7:26 pm

MOŻE NAJPIERW IM WYTŁUMACZYSZ JAK ZNIKNĘŁY PIENIĄDZE Z POPRZEDNIEJ SEKTORÓWKI???ONI NIC NIA MAJĄ DAĆ.ROZUMIESZ TO?
WOJTEK
Adventure Group

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-09-29, 7:29 pm

Taka zbiorka wypadalo by sie zrobic na meczu kiedy bedzie sporo ludzi np. ze Slaskiem a ten mecz dopiero na wiosna a na wiosne przydalo by sie juz miec sektorowke !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

koniec

Postprzez tomi 2003-09-29, 8:41 pm

myśle że możemy już zakończyć ten temat ( dostałem właśnie namiary )
w każdym razie dzięki za wszystkie komentarze nawet te krytyczne . myśle że jak pojawi się inicjatywa z sektorówką ( ale taka zajebiście poważna ) to jestem w stanie namówić pare osób na większe kwoty niż 100 pln. gorące pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców
tomi

Postprzez DaMi 2003-09-29, 8:49 pm

Wojtek to było dawno z tą sektorówką i napewno wiesz kto trzymał pieniądze ??? Jeśli nie wiesz zapytaj kogoś z BB

Pozdro
DaMi

Postprzez WOJTEK 2003-09-29, 9:23 pm

WIEM.ALE TRUDNO BĘDZIE KLAROWAC KAŻDEMU CHŁOPKOWI NA STADIONIE.O TO MI CHODZIŁO.A JUŻ HASŁO:"ŻE MAJĄ DAĆ..."
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2003-09-29, 10:05 pm

Gdyby np na meczyku było 3tyś ludzisk i każdy rzuca 50gr mamy 1500zł i jest cool oprawa i można odkładac na sektorówę pomału :-) Ale oczywiście większe kwoty też dobre :-)
Kamilsts

Nowa flaga

Postprzez zgredos 2003-09-30, 11:54 am

W dzisiejszych WZ pan W. Rudy praponuje uszycie nowej flagi NASZE ZAGŁĘBIE- KIBICE DZIAŁACZE PIŁKARZE podobno dał pierwsze 200 zł.
zgredos

Re: Nowa flaga

Postprzez ^m@rcin^ 2003-09-30, 12:41 pm

zgredos napisał(a):W dzisiejszych WZ pan W. Rudy praponuje uszycie nowej flagi NASZE ZAGŁĘBIE- KIBICE DZIAŁACZE PIŁKARZE podobno dał pierwsze 200 zł.

Nie za dobry pomysal ciekawe komu dal ta kase ???
ZAGŁĘBIE TO MY KIBICE zawodnicy i dzialacze sie zmieniaja.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Nowa flaga

Postprzez Monti 2003-09-30, 2:54 pm

^m@rcin^ napisał(a):ZAGŁĘBIE TO MY KIBICE zawodnicy i dzialacze sie zmieniaja.

Nie zgadzam sie z tym zupełnie. Zagłębie to oczywiście kibice , ale także piłkarze noszący znaczek Zagłębia na koszulce to też działacze ci którzy są i ci którzy byli. Zagłębie to ludzie którzy tworzą historie klubu , to Leszek Baczyński i to Wojciech Rudy. To Robert Stanek i nawet Marcin Józefowicz i na pewno to także Mariusz Ujek czy Bartek Bogacz nie wspominając już nawet o tym co dla mnie oczywiste czyli o wychowankach od Marka Madamczyka poprzez wielu aż do Tomka Łuczywka . To że sa w Zagłębiu i zarabiaja tu pieniadze nie ma nic do rzeczy. Co do flagi jednak to juz inna sprawa . Ten pomysł z flagą przypisany dyrektorowi tak naprawde jest pomysłem jakiegoś rdektora z gazety (moim zdaniem). Jeśli sie nie mylę juz przy okazji strajku kibiców chyba o tym pisał . Nie uważam żeby ten pomysł może zdobyć zwolenników. Zakrawa mi to na ruchy redakcji w celu pozyskania czytelników wśród kibiców. Nie mówię że to źle, ale po co takie szopki. Co do samego dyrektora to na pewno ma dobre intencje. Zresztą powiem szczerze o ile na początku byłem sceptycznie nastawiony do dyrektorowania pana Wojtak to ostatnim zachowaniem, otwartym stosunkiem do wielu tematów także i kibicow mnie przekonuje do siebie w 100%. A falga jak bedzie miała powstać to powstanie, ale najpierw musi powstać w głowach kibiców.
Monti
Moderator

Sektorówka

Postprzez Misiek DG 2003-09-30, 6:05 pm

To może niech dyrektor Rudy przekaże te pieniądze na sektorówkę. Przecież nasze Stowarzyszenie może założyć konto specjalnie na ten cel i chętni będą tam wpłacali pieniądze. Na Legii potrafili tak zrobić, i mają już 3 takie flagi ... a czwarta w drodze.
Dlaczego my nie możemy ???
Misiek DG
Adventure Group

Re: Sektorówka

Postprzez ^m@rcin^ 2003-09-30, 7:42 pm

Misiek DG napisał(a):To może niech dyrektor Rudy przekaże te pieniądze na sektorówkę. Przecież nasze Stowarzyszenie może założyć konto specjalnie na ten cel i chętni będą tam wpłacali pieniądze. Na Legii potrafili tak zrobić, i mają już 3 takie flagi ... a czwarta w drodze.
Dlaczego my nie możemy ???

Stowarzyszenie jest w trakcie rejestracji juz 3 miesiac :( Caly czas czekamy !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Wally 2003-09-30, 10:10 pm

Lukes stanij przed schodami jak ochroniarz i mów: 2 złote na sektorówke albo wracaj do domu :lol: Ale rzeczywiście,zeby posiadac sektorówke nie trzeba wiele wysiłku.A flaga ZD?? Też było długo na nią zbierana kasa,a wystarczyłaby jedna porządna zbiórka na meczu i mamy szybko kase na upragnioną flage.
Wally

Postprzez Misiek DG 2003-10-01, 3:00 pm

Dla chcącego nic trudnego. Jeśli naprawdę chcemy mieć sektorówkę to nie jest problem zebrać kasę. Przecież to nie musi być na jednym meczu, ale na kilku. Poza tym skarbonka może stać w sklepie kibica.
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Soyer 2003-10-01, 5:46 pm

Wally napisał(a):A flaga ZD?? Też było długo na nią zbierana kasa,a wystarczyłaby jedna porządna zbiórka na meczu i mamy szybko kase na upragnioną flage.

a ja myslalem ze kasa na ZD byla zbierana tylko (prawie tylko) przez forumowiczów i wpłacana w sklepku.
Soyer
Moderator

...

Postprzez Krawiec nz 2003-10-01, 6:35 pm

Wally, flagę Zagłębie Dąbrowskie sfinansowali w ok. 90 % forumowicze , a zbiórka odbywała się poprzez sklepik i trwała mniej ok 2 miechy (wakacje) . Mało tego , koszt flagi oraz własciwie każdy element jej wygladu był jawny i demokratycznie uzgodniony. Nie bedę teraz obiektywny ale taki sposób zbiórki powinien stać się kanonem na Zagłębiu. ( jawność , demokracja ). Niestety przeżyliśmy kiedyś fiasko zbiórki pt . "sektorówką" i wiele osób na stadionie podchodzi sceptycznie do puszek, skarbonek itd. - chociaż efekty działalności FB odbudowują zaufanie kibiców.
Ja osobiście nic nie wrzucę do skarbonki jeśli wcześniej nie bedę znał wyglądu sektorówki , kosztów itd. Poza tym akcję powinien przeprowadzać ktoś, kto się sprawdził i jest godny zaufania np. m@rcin.
Pozdrawiam !
Krawiec nz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice