Lech Zielona Góra - Zagłębie Sosnowiec (27.09.03) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez USER 23 2003-09-25, 8:48 pm

TAK ZAGŁĘBIACY. NAJLEPIEJ JEĹšDZIĆ AUTOKARAMI, BUSAMI CZY SAMOCHODAMI. NIE MACIE JAJ ŻEBY JECHAĆ POCIĄGIEM PO DOLNYM ŚLĄSKU,JESZCZE BY WAS CHEMIK DOPADŁ W KĘDZIERZYNIE ALBO ODRA W STRZELCACH,CHROBRY W GŁOGOWIE, A I GÓRNIK NA ŁABĘDACH KOKTAJLAMI MOŻE WAS SPALIĆ. DOBRZE ŻE ZE ŚLĄSKIEM MACIE UKŁAD BO BYŚCIE CHYBA Z SAMOLOTÓW ZACZELI KORZYSTAĆ - MAM RACJĘ ?????????????????????

W PKP 90 % TANIEJ, ALE WY MUSICIE NA DOBRANOCKĘ WRÓCIĆ

MIMO WSZYSTKO - TYLKO PKP

POLONIA BYTOM
USER 23

Postprzez WOJTEK 2003-09-25, 9:00 pm

O TAK,BARDZO SIĘ BOIMY CHEMIKA,GÓRNIKA,SZKLARZA,ODRY,CHROBREGO.A NAJBARDZIEJ WAS,KOLEDZY Z BYTOMIA.PO PROSTU TAKIE Z NAS CYKORY.BOIMY SIĘ TEZ WASZYCH KAMIENI W NASZYCH SZYBACH.k***a ALE Z NAS TCHÓRZE.AHA,BOIMY SIĘ TEŻ PIASTA (TEJ ICH LEGENDARNEJ BANDY Z DWORCA )
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Korektor 2003-09-25, 9:52 pm

MuMiN napisał(a):"... Czym jest dusza? - jest to wielki statek flagowy,
który przemierza szlaki, trudne i łatwe do przeżycia,
a ja czyli moja osobowość, jest jedną z małych łudek,
płynących za tym statkiem. ... "
- Peel Motyff - Cisza.

ŁÓDEK, ŁÓDEK, ŁÓDEK!!!!
Korektor

Postprzez MuMiN 2003-09-25, 10:25 pm

No korektor musze przyznac ze jestes dobry. Od jakis 6 miesiecy jest ten opis i nikt sie nie zorientowal o co chodzi. Jezeli sie glosisz do mnie to masz browar :) - (tylko bez sciem :) )
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Misiek DG 2003-09-25, 11:27 pm

k***a, znowu jakiś palant z Bytomia dorwał się do netu i musi się troszkę ponapinać. Jeździmy autokarami bo stać nas na to !!! A nie tak jak wy żebraki z walącego się miasta upychacie się po kiblach w pociągach żeby was kanar nie złapał.
Ciekawe koleś czy zaplanujecie jakąś akcję ???
Pamiętaj, już za 2 tygodnie robimy najazd na Opole, a może tam się pokażecie ???
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2003-09-25, 11:45 pm

USER 23 napisał(a):TAK ZAGŁĘBIACY. NAJLEPIEJ JEĹšDZIĆ AUTOKARAMI, BUSAMI CZY SAMOCHODAMI. NIE MACIE JAJ ŻEBY JECHAĆ POCIĄGIEM PO DOLNYM ŚLĄSKU,JESZCZE BY WAS CHEMIK DOPADŁ W KĘDZIERZYNIE ALBO ODRA W STRZELCACH,CHROBRY W GŁOGOWIE, A I GÓRNIK NA ŁABĘDACH KOKTAJLAMI MOŻE WAS SPALIĆ. DOBRZE ŻE ZE ŚLĄSKIEM MACIE UKŁAD BO BYŚCIE CHYBA Z SAMOLOTÓW ZACZELI KORZYSTAĆ - MAM RACJĘ ?????????????????????

W PKP 90 % TANIEJ, ALE WY MUSICIE NA DOBRANOCKĘ WRÓCIĆ

MIMO WSZYSTKO - TYLKO PKP

POLONIA BYTOM

Nie strasz , nie strasz bo się zesrasz !!!!!!!!!!!!!!!
MILOWICE !!!!!!!!!
Kamilsts

Postprzez USER 23 2003-09-26, 12:34 am

TACY BOGACI JESTEŚCIE ??? A DO WROCKA CZEMU POCIĄGIEM JECHALISCIE??? W SCISKU I SMRODZIE. NIE LEPIEJ WYGODNYM BUSEM???

PRAWDA JEST TAKA ŻE NIE POJEDZIECIE NIGDZIE POCIĄGIEM JEŚLI ZBIERZE SIĘ WAS PONIŻEJ 100.

MOŻNA WAS PRZYRÓWNAĆ DO TAKIEGO ZAGŁĘBIA LUBIN, WSZĘDZIE JEŻDŻĄ BUSAMI BO POCIĄGIEM MUSIELI BY PRZEZ WROCŁAW PRZEJEŻDŻAĆ.

WŁASCIWIE NIE TWIERDZE ZE SIĘ BOICIE, ZE SRACIE W GACIE ITP. ALE JAKIEŚ OBAWY MACIE, SKORO JADĄC NA MECZ AUTOKARAMI ELIMINUJECIE RYZYKO DO MINIMUM.

PS.WCALE SIE NIE NAPINAM PO PROSTU MNIE TO WKURWIA. JAK JUŻ ODPOWIADACIE TO COŚ SENSOWNEGO A NIE ODRAZU O BIEDZIE W BYTOMIU
USER 23

Postprzez yf 2003-09-26, 1:19 am

gorniku z bytomia wam to k***a nie da sie pewnych spraw przetlumaczyc, co was to obchodzi czym jedziemy jak wy wogle sie nie ustawiacie i nic nie robicie, moze ci doklada trase sobotniego przejazdu napisac, nawet jabym napisal to byscie nic nie zrobili, napisz na ilu wyjazdach ostatnio byliscie w liczbie powyzej 100 osob, porownujesz nas do zaglebia lubin, my was porownujemy do czarnych sosnowiec, czyli nic nie znaczacych wiec nie pierdol ze bogaci czy biedni jestesmy tylko nas zlejcie, a nie rozjebac szyby i spierdalac po swoim miescie, chlopaki telefony macie dzwoncie zeby sie bic banda na bande a nie napinajcie sie na necie, jeszcze ci nie odcieli internetu kozaku ? kopalnie zamykaja wiec i tpsa sie nie zlituje i odetnie wam lacze, i co wtedy ? lepiej jedz do warszawy na protesty a nie buszuj napinaczu na necie, bo pewnie nie jeden raz dostales od nas wpierdol, jesli chodzi o wyjazdy pod granice niemiecka to wybieramy sie zawsze autokarem bo jest szybciej i liczymy na cos.... gdzies.... a pociagiem to lipa na taki wyjazd, pierdolisz farmazon to spytaj sie ziomkow z opola jak bylismy pociagiem i nie chcieli sie lac a bylismy w 32 osoby i wszyscy chcieli sie bic, na dodatek mieli swoj turniej kibicow, i nie zebrali ekipy SMIECHU WARTE wiec nie pierdol nam czym mamy jezdzic bo juz mamy was dosc
pozdrowienia malolacie-gorniku.
yf

Postprzez User 23 2003-09-26, 9:13 am

"YF" - aby przekonać mnie do tego iż autokary są lepsze od pociągów, musisz użyć innych argumentów oprócz : ty górniku, biedaku, s*******aj w familoki, czarni sosnowiec,milowice, co się działo w Opolu(może jeszcze z Bobrami Bytom wyjedziesz), ze nic nierobimy, jestesmy słabi itd.

"YF" - I KTO TU SIĘ NAPINA

JA POZWOLIŁEM SOBIE NA JEDNĄ UWAGE POD WASZYM ADRESEM.
NAJZWYKLEJSZA KRYTYKA KTÓRA NAWET NAJLEPSZYM SIĘ PRZYDA, A CO DOPIERO WAM
User 23

Postprzez amstat 2003-09-26, 11:16 am

w Opolu przynajmnie sie Odra przyznala, ze nie ma do nas na chwile obecna polotu, a Wy POLONIO............ czekamy
amstat
Fanatyk

Postprzez Ader 2003-09-26, 3:18 pm

USER 23 napisał(a):TACY BOGACI JESTEŚCIE ??? A DO WROCKA CZEMU POCIĄGIEM JECHALISCIE??? W SCISKU I SMRODZIE. NIE LEPIEJ WYGODNYM BUSEM???PRAWDA JEST TAKA ŻE NIE POJEDZIECIE NIGDZIE POCIĄGIEM JEŚLI ZBIERZE SIĘ WAS PONIŻEJ 100.

MOŻNA WAS PRZYRÓWNAĆ DO TAKIEGO ZAGŁĘBIA LUBIN, WSZĘDZIE JEŻDŻĄ BUSAMI BO POCIĄGIEM MUSIELI BY PRZEZ WROCŁAW PRZEJEŻDŻAĆ.

WŁASCIWIE NIE TWIERDZE ZE SIĘ BOICIE, ZE SRACIE W GACIE ITP. ALE JAKIEŚ OBAWY MACIE, SKORO JADĄC NA MECZ AUTOKARAMI ELIMINUJECIE RYZYKO DO MINIMUM.

PS.WCALE SIE NIE NAPINAM PO PROSTU MNIE TO WKURWIA. JAK JUŻ ODPOWIADACIE TO COŚ SENSOWNEGO A NIE ODRAZU O BIEDZIE W BYTOMIU

to co napisales bylo bardzo madre gdyby kazdy chcial jechac busem by bylo trzeba zalatwic okolo 70 busów chyba wy boicie sie autokarami bo moze was ktos zatrzymac i zlac a w pociagu sa juz zadsze akcje tylko czasami ktos zrobi kamionke i tylke i kto tu sie boi??POLONIA BYTOM INTERNET F@NS HOOLIGANS
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez User 23 2003-09-26, 3:53 pm

Frajerzy jeżdżą autokarami ! Adi 89 - w autokarach czy busach w odróżnieniu od pociągu nie ma hamulca bezpieczeństwa, drzwi są jedne i można je zamknąć i nikt wam nie wjedzie jeśli się nie zatrzymiecie, pociągi muszą się zatrzymywać !

nie piszczie ze się napinam, nie twierdze ze jestesmy lepsi itd.
tylko wydaje mi się że to ze jak nie jeździcie pociągami to jest poważny minus dla was, zrozumcie tak to może sobie jeździć Stal Stalowa Wola i inne wieśniaki.
User 23

Postprzez user 23 2003-09-26, 3:57 pm

dobra napiąłem się, to mi wystarczy, postaram się już tu nie wchodzić

tylko bez bluzgów na Polonię
Ja, reprezentuje siebie !
user 23

Postprzez yf 2003-09-26, 4:04 pm

hehhe BRAWO
yf

Postprzez eLadamo 2003-09-27, 6:55 pm

W Zielonej Górze na meczu Lech Sulma - Zagłębie stawiło się około 60 kibiców Zagłębia Sosnowiec, w tym 6 sympatyków Legii z grupy Wild West.
Zarówno gospdarze jak i goście nie wywiesili żadnej flagi oraz nie pokazali atrakcji ultrasowskich. Wiadomo,że Lech Sulma nic takiego nie zrobni, ale zszokowało :shock: mnie to, że nie było ani jednaj flagi Zagłębia !!!

Jeszcze może wspomne o dopingu - slabutki, moze 6 razy krzyknelismy konkretnie. To też niespodzianka na minus :(

pozdrawiam serdecznie

eLadamo

Wild West
eLadamo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice