O Co Chodzi w Piknik Klubie - Manifest

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CZaRnYY 2003-06-30, 10:39 am

Moje zdanie o projektach napisałem w mailu...

A odnośnie meczu, to ja jestem chętny i wiem, że będę wtedy w Sosnowcu...
Mecz pewnie się odbędzie na boisku bocznym zagłębia tak, jak miał miejsce mecz z czaterią :P
Co do godziny to chyba w sam raz by byla 17

Aha i mam pytanie:
kiedy przewidywalnie wystartuje strona PK??
CZaRnYY

Strona www

Postprzez Krawiec 2003-06-30, 2:08 pm

...Trudno powiedzieć, kiedy ruszy nasza strona. Fajnie by było gdyby ruszyła wraz z rundą jesienną; możemy jedynie zapewnić ,że będziemy sie starać :-).
Narka
Krawiec

Mecz

Postprzez WAB 2003-06-30, 2:38 pm

Hej Krawiec!
Jeżeli nie będziecie gonić dziadków wokół boiska, to przyjdę chętnie z synem i popatrzę.
PS. Ciekawe czy ktoś z was był na sparingu z Ruchem, na przełomie lat osiemdzisiątych i dziewięćdziesiątych, który odbywał sie własnie na bocznym boisku. Przyjechało ich z trzy setki, a nas może z pięcdziesięciu. Tak nas pogonili, że musieliśmy się zabarykadować w dawnym klubowym budynku ( tym gdzie teraz jest hurtownia czy cos takiego). pozdrawiam
WAB

Postprzez Gigaland 2003-06-30, 2:54 pm

ja również zgłaszam akces do meczyku w barwach Piknik Klubu. z kondycją może być trochę kiepsko ale liczę, że będzie nas tylu że ktoś będzie czekal w rezerwie na zmianę :D czekam na info o dokładnej godzinie i miejscu rozegrania spotkania. a może by tak od razu zaprezentować się w koszulkach Pikników...
Gigaland

Postprzez bankier 2003-06-30, 7:28 pm

Panowie do meczu jeszcze dwa tygodnie - brać się za bieganie i szlifowanie kondycji! Bo z waszego pisania wychodzi, ze mamy drużynę rezerwową!!! Trochę wiary!!! Wiem, ze termin nie jest fantastyczny - ale rozrywka dla bawiących w tym czasie w mieście tez musi się znaleść!!! Pozdrowienia!

ps. coś nas mało!!!
bankier

Postprzez kwachu 2003-07-01, 11:22 am

No to może jakiś wspólny trening i spotkanie w godzinach wieczornych w celu ustalenia taktyki :) Będzie trening biegowy i strzelecki, a potem wylosujemy bramkarza :D :D :D Proponuję bankiera jako doświadczonego obrońcę na pozycję stopera :) Pozdro.

A co do projektu koszulki - macie jakieś pomysły na motto, jak proponuje Czarny?
kwachu

Treningi i motto

Postprzez Krawiec 2003-07-01, 11:41 am

Witam!
Kwachu na taki upał treningi ? ;-) przecież pikawa by mi stanęła (ostatnio w trosce o spadające zyski przemysłu tytoniowego zwiększyłem ilość spalanych papierosów, z 0 do 20 dziennie) . Ok! wyznaczcie jakiś termin tego treningu.
A co do motto na koszulki to jak obecni na spotkaniu zauważyli ja bym to widział na plerach - cokolwiek miało by to być. W każdym bądź razie jadę dzisiaj do macro zorientowac się w tamtejszych kosztach t-shirt'ów.

PS Do kol WAB -a . Jakos nie do konca zrozumiałem kto miałby Cię gonić po tym boisku treningowym. Nie wiem jak FB traktują publiczność ale PK to raczej spokojny sqad .

Narka!
Krawiec

Postprzez kwachu 2003-07-01, 11:44 am

To też ja mówię o treningu wieczornym:) :) A jak nie trening to chociaż mały rozruch :wink: No i zawsze można zabrać ze sobą parę browarów dla spragnionych po treningu :wink: I przestań wspierać przemysł tytoniowy! Trzeba dbać o kondycję przed meczem!
kwachu

Postprzez lukes 2003-07-01, 4:09 pm

hej ! no ja tez chetnie bym pogonil za balÄ… :)
chociaz szykuje sie ciekawy przeciwnik wiec PK musi wystawic naprawde niezla ekipe zeby wynik nie byl kompromitujacy :wink: no bo jak to mawia (mawiał :wink: )szpakowski :? "za dwa lata nikt nie bedzie pamietal jak kto gral - liczy sie tylko wynik" no a wynik pojdzie w swiat :wink:
a wiec jesli sie tylko przydam prosze mnie dopisac do skladu
pozdrawiam

ps. a czy ja tez moglbym dostac sprawozdanie z I spotkania PK ??
lukes
no spin

Re: Treningi i motto

Postprzez fabian 2003-07-01, 5:40 pm

ostatnio w trosce o spadające zyski przemysłu tytoniowego zwiększyłem ilość spalanych papierosów, z 0 do 20 dziennie)

o rany, a ja miałem w tym udział ;(...
fabian

Postprzez bankier 2003-07-01, 8:58 pm

no to panowie - jest przed nami weekend - zawsze można się zebrać i pokopac piłkę! (fakt mieszkam bardzo blisko - wiec jestem taki cwany :)))

kwachu - zbastuj z browarem bo nie bedziesz mógł się ruszać po boisku! ps. kreuję się na rozgrywającego - dobry stoper na boisku nie musi nic robić poza opierdalaniem i ustawianiem obrońców! :)))
bankier

Postprzez kwachu 2003-07-02, 9:56 am

Ostatnio pracowałem nad kondycją :lol: :lol: :lol: Ja też mieszkam blisko więc czekam na propozycję jakiejś godziny (byle nie w tą sobotę po południu). pozdrowienia
kwachu

Postprzez Puzon 2003-07-02, 10:42 pm

Do ludzi uznajacych sie za stowarzyszonych w tzw.Piknik Klubie - gowno robicie ,a wszedzie o was glosno. Zrobcie sobie ta swoja strone juz w koncu i nie zapszatajcie dupy w kazdym temacie odnosnie waszej dzialalnosci. Na dzien dzisiejszy nie wykreowaliscie nic. Caly czas na forum pojawiaja sie projekty roznych inicjatyw asygnowane podpisem "P.K".I co - gowno z tego wychodzi , poniewaz projektowac kazdy moze, a zeby zadzialac trzeba jeszcze checi.
P.S. moja wypowiedz nie ma na celu ograniczenia Waszego uczestnictwa w dyskusjach(czesto bardzo rzeczowego) .
Puzon
Adventure Group

Postprzez fabian 2003-07-02, 11:01 pm

Puzon napisał(a):Do ludzi uznajacych sie za stowarzyszonych w tzw.Piknik Klubie - gowno robicie ,a wszedzie o was glosno. Zrobcie sobie ta swoja strone juz w koncu i nie zapszatajcie dupy w kazdym temacie odnosnie waszej dzialalnosci. Na dzien dzisiejszy nie wykreowaliscie nic. Caly czas na forum pojawiaja sie projekty roznych inicjatyw asygnowane podpisem "P.K".I co - gowno z tego wychodzi , poniewaz projektowac kazdy moze, a zeby zadzialac trzeba jeszcze checi.
P.S. moja wypowiedz nie ma na celu ograniczenia Waszego uczestnictwa w dyskusjach(czesto bardzo rzeczowego) .

Puzon, calm down, relax, stay cool!!! Wszystko w swoim czasie, wtedy pogadamy. Jest okres wakacyjny, wiec wyluzuj. Jak bedzie sezon i nic nie zrobimy to sie mozecie przypeiprzac na calego.
Poza tym rzeczowo, PK pojawil sie bodajze w trzech tematach, a ten akurat nas dotyczy, jak sama nazwa wskazuje. Drugi byl bodajze o planowanym meczu, wiec ciezko sie nie poslugiwac nazwa no i trzeci, o wzmocnieniach, ale tam tak naprawde jeden post byl o PK, reszta co najwyzje miala PK w podpisie, a to Ci chyba nie przeszkadza?
No wiec propozycja: skonczmy te przepychanki, bo chyba nie o to chodzi. Proponuje "dosierpniowe" zawieszenie broni.
Pozdro,
T.
fabian

Postprzez bankier 2003-07-03, 7:07 am

wychodzi na to, że w tym Klubie (w grupie kibiców) nic nie można zrobić - bo qrwa zawsze komus bedzie to przeszkadzało.

ps. puzon dla twojej informacji - nie bedziemy mieli odrebnego forum dla pikników!!!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników