warchlak napisał(a):aha zapomniałem napisać ze wszystko co ona pierdoliła jest wyssane z palca. ta k***a po 1 ma max 5 wyjazdów, po 2 wyjebali ja ze studiów, po 3 jest gównem a nie kimś jak ona sama twierdzi :lol: jej zachowanie to wszystko pod publiczke. za te noże i inne bajery pewnie dostała ładną premie od TVP. z tego wszystkiego co powiedziała było prawdziwe tylko jedno zdanie które było na zakończenie materiału a mianowicie że jest już skończona.
Warchlak te 5 wyjazdów to przesada - 12 lat jej pseudojeżdżenia za klubem i w efekcie - Gliwice, Chorzów, Gdańsk i Bielsko. No i Jaworzno z Legią (ale to nie wyjazd Zagłębia). Kim ona jest (a właściwie czy w ogóle kiedyś kimś była) na Zagłębiu? Jednym wielkim gównem - łebki, których ona ignoruje, więcej znaczą od niej. Gdzie ona była jak nasz ukochany klub grał w V, IV czy III lidze i tułał się po tych wioskach? Nabierała nienawiści do świata za krzywdy dzieciństwa. Uczyła się ćpać - dealerka jedna. Latała na dyski, ściskać się z kolesiami.
Całkiem niedawno środowisko łysych ją wyklęło. Tak, tak, musicie wiedzieć że ten rudy śmieć był związany z nimi. Oni już się na niej poznali, teraz przyszedł czas na nas. Ale nigdzie nie zagrzała długo miejsca, kto ją zna to wie (ja niestety też miałem tą jak się okazuje wątpliwą przyjemność ją kiedyś poznać). Auchan, Geant, Plejada - ochroniarka - śmieszne hahahaha, 1,5 metra w obcasach - ochroniarz jak z koziej dupy trąba. Zresztą całkiem niedawno też był reportaż o pewnej firmie ochroniarskiej z udziałem tego rudego szpiega.
Tylko czemu przez tą sukę cierpi dobre imię osób, które oddają tyle dla klubu a przez to i traci imię Zagłębia. Przecież gdy zobaczyłem chłopaków z AG, UZ i innych ziomków po tych obrazkach chlania i ćpania to po prostu krew mnie zalała. Goście, których znam mogli zostać posądzeni przez widzów o niecne rzeczy. Ja nie wmawiam teraz że nikt nigdy nie pije, każdy ma prawo, ale ten pseudomateriał przesadził. Ale na pewno ekipa z Pilicy Koniecpol jest dumna z rudej bo przecież tam stawiała swoje pierwsze kroki na "kibicowskim szlaku".
Jak mnie wpieniło gdy wypaplała że jest bosem. Czego? Chyba własnego rudego pustego zaćpanego łba.
problematyk-ziom pozdrowienia!!! Dobrze zrobiłeś dając jej numer na forum.
Jak sobie przypomnę gdy nagle po konflikcie z osobami (kibicami), które ona zna - pojawiła się na Świcie. Wszyscy się dziwili, że przyszła. No cóż, to był jej ostatni mecz. Dumnie paradowała w szalu Wiary. Na tym szalu widnieje napis - "Wiara, która przetrwała". Tak, nasza wiara przetrwa, ale takie śmiecie jak ona mają, krótki żywot.
Ale przecież ma kolegów w Bytomiu, Katowicach, Gliwicach. Może wkrótce powstaną filmy o Polonii, Gieksie i Piaście - i choć nie darzę sympatią tych klubów to już im współczuję. Choć z tego co wiem, doszły do mnie słuchy, że na Bytomiu też coś próbowała wykręcić, ale się spaliła. Teraz bywa w Bielsku - także chłopaki z Bielska uważajcie!!!
Komentarz o niej - sprzedawczyk, konfident.
Na zawsze przeklęci Stadionowi Konfidenci!!!
Przypomina mi się flaga Wisły Kraków: Cechuje nas pojęcie, którego wy nie znacie, dzisiaj wrogu, wczoraj bracie WIERNOŚĆ!!!
(powinno być siostro, ale tu znów pasują słowa piosenki - "Wielokrotnie przełożona siostra Boga się nie boi")
Bo prawdziwy kibic nie sprzedaje klubu.
Zarobi kasę na filmie i zaćpa się.
Bez honoru, bez ambicji, to jest ruda wprost z policji.
I tylko współczuję całej dzielnicy Zagórze, osobom z Mecu, a dokładnie z Dworskiej że mieszkali z tym konfidentem!!!!