ZAGŁĘBIE Sosnowiec-JAGIELLONIA Białystok 27.05.05 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Carlos 2005-05-28, 2:09 am

moim zdaniem dzisiejszy mecz był naprawdę dobrym widowiskiem . Przyjezdni juz długo zapowiadali ze pojawią sie w duzej liczbie i będą wspomagani przez zaprzyjaźnionych Wiślaków . Dlatego pewne osoby starały się juz długo żeby się ładnie zaprezentowac . Flagi z odliczaniem wyszły ekstra zapanowała wtedy świetna atmosfera . Doping tez oceniam na 5 ponieważ spiewalismy dość głośno i nie ustannie . Jeden pan potrafi bardzo zmobilizować ludzi do spiewania więc chwała mu za to . Szkoda tylko ze co jakis czas trzeba bylo przerywac zeby na nowo zmobilizować ludzi . Liczbe naszych kibiców szacowałem na troszke więcej . nie wiem co mozna robic w domu w taki piekny dzień . Jaga pokazała ze jest naprawdę dobrze jeźdzącą ekipą , spiewali dość głośno . Co do incydentów to prawie wszystko zostało juz napisane . Jagiellonia zachowała się dobrze wpuszcając was na swój sektor podczas zakazu . Teraz oni mieli problem , przejechali pół Polski i w tym tępie wpuszczania obejżeli by dopiero kawałek drugiej połowy . Niewiem jak tam było pod ich kasami ale pewnie podobnie jak my mielismy w Kielcach . Prowokacja ochrony , mecz zaczyna się za niedługo i ciśnienie rośnie . Denerwują mnie tylko te komentarze na kibice.net bo podczas czytania ich mam wrazenie ze tych ludzi nie było na tym meczu . Odnośnie naszego spikera - zawsze szanowałem tego człowieka ale za dzieisiejsze słowa w których nas obrazał ma duzego minusa , nie wiem czy ktoś kazał mu spróbować nas uspokoić ale odrobine szacunku się nalezy . A gdy komuś z klubu nie podobają takie zachowania to niech zmieni ochroniarzy lub pojedzie im z pensji . To się nauczą qrwy ze w ch** lecieć z nami nie będą . Ogolnie mecz bardzo ciekawy bez bluzgów
Carlos

Postprzez Oko 2005-05-28, 2:52 am

Przedewszytkim liczą się kolejne 3pkt. Zagłębie jest rewelacją wiosny (13 i 10 zwycięstw :lol: ), doping super a w oprawie podobało mi się najbardziej odliczanie i moment kiedy wszytskie ognie, race i flagi poszły w górę.
WSZYSCY NA WIDZEW
Oko

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 6:25 am

Tomano napisał(a):Plus dla naszego mlyna bo dzisiaj naprawde przekrzyczeliscie Jagiellonie :!:
Wielki szacunek dla Jagi za ta liczbe, pokazaliscie ze w tym sezonie jestescie bezkonkurencyjni :!:

Tylko ,ze Jaga chyba malo dopingowala.
Jestem ciekawy czy Jaga miala przygotowana jakas oprawe ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 6:27 am

na oprawe meczu z Jaga wydalismy :

material i farby na sektorowke ZD i transparenty 800 zl
Serpentyny 50 zl
30 rac 420zł
15 ogni wroclawskich 67 zł

Razem : 1337 zl :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez zgredds 2005-05-28, 7:21 am

W Sosnowcu znowu dali o sobie znać chuligani. Mecz rozpoczął się z 15-minutowym opóźnieniem, ponieważ drużyny czekały na przyjazd kibiców Jagielloni, którzy podróżowali pociągiem (jechał wolniej z powodu upału). Kibiców przyjechało ponad 600 - grupę z Białegostoku (około 300 osób) wspierali szalikowcy Wisły Kraków, którzy dotarli do Sosnowca bez biletów na mecz. Ochrona nie chciała wpuścić na sektor widzów bez wejściówek, więc doszło do przepychanek. Kiedy pod koniec pierwszej połowy rozeźleni fani wreszcie dotarli do sektora, postanowili zaatakować ochroniarzy i policjantów. Bitwa trwała przez prawie całą przerwę, policja musiała użyć broni gładkolufowej. Po zakończeniu meczu siły porządkowe znowu musiały interweniować.

Hmmm tak jak mówiłem awanturę wywołała Wisła która nie miała biletów :?
zgredds

Postprzez Wuzel 2005-05-28, 7:45 am

Ponieważ po meczu od razu do pracki więc napiszę teraz.

Doping na 4+ z meczu na mecz coraz lepiej i to się chwali.

Wydarzenia - nie ma co pisac, bo już wszystko napisane.

Fajny motyw z flagą szacuneczek.

No i wydarzenie przed meczem pogoń za kolesiem w białej koszuli :P ( ale uciekaaaał ) - słabo biegają chłopaki 8)
Wuzel
ŚRODULAK

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 8:15 am

Zebraslismy 923 zl i 1,6 Euro Dziekujemy

Bylo by wiecej ale w przerwie ludzie na krytej nie chcieli juz dawac kasy :( z powodu tego calego zamieszania
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PTAQ84 2005-05-28, 8:26 am

Czy ktoś może wrzucić fotki z odlicznia???Albo przesłać na meila??
meil na priv 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Re: !!

Postprzez krzysztof 2005-05-28, 8:55 am

^m@rcin^ napisał(a):Zebraslismy 923 zl i 1,6 Euro Dziekujemy

Bylo by wiecej ale w przerwie ludzie na krytej nie chcieli juz dawac kasy :( z powodu tego calego zamieszania

oj przepraszam, dawali ;-)
krzysztof

Re: !!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-05-28, 8:58 am

krzysztof napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Zebraslismy 923 zl i 1,6 Euro Dziekujemy

oj przepraszam, dawali ;-)

Spoko ja nie pisze ,ze wszyscy !! Dzieki !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2005-05-28, 8:59 am

RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE NALEŻY SIĘ PRZYJRZEĆ POSTAWIE OCHRONY. COŚ TU MUSI NIE GRAĆ SKORO SYTUACJA SIĘ POWTARZA KTÓRYŚ RAZ Z KOLEI. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredds 2005-05-28, 9:16 am

WOJTEK napisał(a):RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE NALEŻY SIĘ PRZYJRZEĆ POSTAWIE OCHRONY. COŚ TU MUSI NIE GRAĆ SKORO SYTUACJA SIĘ POWTARZA KTÓRYŚ RAZ Z KOLEI. :roll:

Gdybym miał coś dopowiedzieć to idąc za myślą Wojtka powiem tylko tyle ze ochrona u nas na stadionie przypieXXXXa się również do zwykłych spokojnych ludzi którzy wchodza na mecze nie raz mi sie zdarzyło ostre trzepanie z ich strony bo np nie chciałem się odwrócić do szanownego pana ochroniarza tyłem, tak jak on to sobie wymyslił i wcale się nie dziwię zdenerwowaniu gości, jednakże jesli to prawda ze Wisła chciała wejśc na stadion bez biletów to zmienia to całkowicie postać rzeczy !!
zgredds

Postprzez WOJTEK 2005-05-28, 9:26 am

Z TYMI BILETAMI TO PEWNIE ŚCIEMA. PRZECIEŻ TAM JEST KASA I MOŻNA SPRZEDAWAĆ BILETY. POZA TYM RUCH BYŁ W WIĘKSZEJ LICZBIE I TEZ NIE MIELI BILETÓW A AFERY NIE BYŁO. Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA
WIEM, ŻE OCHRONIARZE ZWYKLE WPUSZCZAJĄ W SYSTEMIE "WŁOSKIM".
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lobin 2005-05-28, 10:22 am

zgredss: mylisz się . Awanturę wywołała Jaga i Wisła.
Jakbyś przyjechał na druga połowę i miał obejrzeć jej tylko kawałek też byś się w.kurwił, obojętnie czy masz bilet czy nie.

Dzięki za wodę na dworcu dla chłopaków z Barra Bravas.
Lobin

Re: :(

Postprzez CurvaNord 2005-05-28, 10:31 am

^m@rcin^ napisał(a):Jestem ciekawy czy Jaga miala przygotowana jakas oprawe ?

miała....
CurvaNord

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice