"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2005-03-30, 8:57 am

LTMario napisał(a):jakby każdy ze stojących w młynie włożyl w doping tyle serca i głosu , co krzywy to byśmy przekrzyczeli wszystkich i wszedzie ;-)

Święta racja, z krzywego można brać przykład jak trzeba się angażować w dopingu 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez 19^RaDeK^06 2005-03-30, 2:19 pm

w niedziele na meczu raczej nie było tak źle ja siedziałem obok i był fajny efekt był cały stadion sie bawił i śpiewał chociasz Poloni nie było ale zależy to też od tego o jaką stawke jest mecz
19^RaDeK^06

Postprzez Oko 2005-03-30, 2:50 pm

Dokładnie doping w bardzo dużym stopniu zależy od przeciwnika. Na ŁKS-ie doping będzie napewno lepszy bo tego poprostu wymaga firma ŁKS.
A z Piastem wiecie jak jest można było go olać w dodatku gra naszej drużyny niewyglądała za dobrze.
Na Ruchu jak było, 3 sektory w młynie i wszyscy na maxa śpiewali żeby przekrzyczeć hanysów.
Oko

Postprzez gruby 2005-03-30, 2:57 pm

Oko napisał(a):Dokładnie doping w bardzo dużym stopniu zależy od przeciwnika. Na ŁKS-ie doping będzie napewno lepszy bo tego poprostu wymaga firma ŁKS.
A z Piastem wiecie jak jest można było go olać w dodatku gra naszej drużyny niewyglądała za dobrze.
Na Ruchu jak było, 3 sektory w młynie i wszyscy na maxa śpiewali żeby przekrzyczeć hanysów.

tylko że na Ruchu połowa spiewała co innego a druga połowa co innego :? :? młyn ma być przeniesiony jak napisał Marcin wiec zobaczymy co to da...
gruby

Postprzez xXx_1906 2005-03-30, 9:33 pm

Oko napisał(a):Dokładnie doping w bardzo dużym stopniu zależy od przeciwnika. Na ŁKS-ie doping będzie napewno lepszy bo tego poprostu wymaga firma ŁKS.

A ja pamiętam jak nas ŁKS przekrzykiwał na Ludowym, chciałbym żeby teraz było inaczej.
xXx_1906

Postprzez gruby 2005-03-31, 8:38 am

Też pamiętam ten mecz ,odbył się w środku tygodnia ,było mało ludzi ,młyn mały liczebnie, trochę się Krótkiemu dostało i nie wiem przypadkiem czy po tym meczu nie został zwolniony za prywatną wojne z kibicami..
gruby

Postprzez Rynek 2005-03-31, 1:43 pm

Dostalismy w tedy chyba 3 : 0 i jesli dobrze kojarze to byl ktos z Wloch na tym meczu
Rynek
Obserwowany

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-03-31, 2:44 pm

Rynek napisał(a):Dostalismy w tedy chyba 3 : 0 i jesli dobrze kojarze to byl ktos z Wloch na tym meczu

Dobrze kojarzysz :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2005-04-20, 7:51 pm

Odarchwizuje ten temat. Chciałbym poruszyć ponownie nie tylko sprawę młynu (czyt. jego wielkości i dopingu), ale również repertuaru piosenek, na który niejedna osoba zwróciła uwagę po meczu z Arką. Więc... zacznijmy od rozpiętości naszego młynku. Na meczu z Arką było naprawdę dobrze! Zaskoczyłem się pozytywnie, prawie 3 sektory w środku tygodnia, bardzo dobry wynik. Teraz należy to "utrzymać", choć można obawiać się, że przy przegranej w Kielcach (stfu) młyn znów nam trochę zmaleje. Odnośnie dopingu, w moim odczuciu nie był zły, co więcej, było dość dobry. W momentach "neutralnych" i "pozytywnych" było naprawde dobrze, nie ma się co dziwić, że po straconych bramkach trochę siadliśmy. Moim zdaniem wszystko idzie w dobrym kierunku, napewno było lepiej niż z ŁKS'em, a przecież Arka w żadnym stopniu nie motywowała nas do dopingu... A teraz repertuar piosenek, tu jest chyba mały problem. Tym problemem jest oczywiście nieznajomość podstawowych pieśni przez większość dzieciaków z młyna, i co najgorsze... nie tylko dzieciaków. Dużo lepiej idą nam powtarzanki "Zaaagłęęebieee", "O Zagłebie Nasz KS" i "Oooo Zagłębie". Jeśli Szymon lub Krzywy przed powtarzanką zmotywują młyn to efekt będzie naprawdę konkretny (Czarny wspomniał w temacie meczu z Arką, że słyszalne było echo. Zgadzam się, echo słychać było nie raz, nie dwa i nie trzy razy). Gorzej jest jednak z pociągnieciem jakiejś piosenki przez dłuższy okres czasu. Najlepszym tego przykładem jest naprawdę bardzo dobra melodia "Zagłębiee Sosnowieec, Zagłębieee Sosnowieec ale ale ale alea tylko Zagłębie". Pamiętam mecz wyjazdowy z Górnikiem MK w poprzednim sezonie, ciągneliśmy to przez ostatnie 25 minut, co dało za...sty efekt. W meczu z Arką co nierozpoczęliśmy śpiewania tej pieśni, lub "Zagłębieee gooool" była jakaś sytuacja boiskowa, która odrazu spowodowała ze 70% przestało śpiewać. Musimy nad tym popracować i to jak najszybciej. Z Arką brakowało mi jeszcze "Dziś zgodnym...", bodajże żaden z wodzirejów nie zapuścił tej pieśni, a wydaję mi się, że warto ją śpiewać.

ps. Może by tak śpiewnik umieścić na stronie głównej, mnie już niejedna osoba pytała gdzie można znaleźć śpiewnik, a ten na stronie Polaka jest niekompletny...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2005-04-20, 7:56 pm

Mylisz się - dziś zdgodnym ..... było i to dwa razy bo ja mówiłem Szymonowi żeby " pojechał z tym "
Masz racje z tym ciągnięciem dłuższych piosenek - poprostu się nie chce.
DaMi

Postprzez musztra 2005-04-20, 8:03 pm

Mamy olbrzymi potencjał tylko trzeba to wykorzystać :!: :!:
Na Arce był kilka krotnie bardzo dobry doping ale niestety za krótko :!:
Echo szło kilkatronie bardzo głośne. Mam nadzieje że wkońću wrócimy do wysokiego poziomu do którego nam niestety narazie daleko
musztra

Postprzez CharoN^ 2005-04-20, 8:15 pm

Może faktycznie "Dzis zgodnym..." było, ale o ile dobrze sobie przypominam "nieprzygotowane".

Musztra ma rację, mamy naprawdę duży potencjał, co pokazaliśmy w kilku momentach. Należy nauczyć się go wykorzystywać, co wbrew pozorom nie jest takie łatwe jak się wydaje. Z jednym się nie zgodzę... do wysokiego poziomu dopingu nie jest aż taka daleka droga, przynajmniej w moim odczuciu.
CharoN^
Zagłębiak

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-04-20, 8:20 pm

Prawdziwa proba bedzie mecz z Jaga napewno bedzie ich ok. 500
Jaga to moim zdanie najlepsza ekipa w 2 lidze obecnie. Ale do tego czasu jeszcze Belchatow i Radomiak !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez W@llace 2005-04-20, 8:21 pm

Do łodzi pojechało 550 z Jagi ...
W@llace

Re: !!

Postprzez misiek1906 2005-04-21, 1:41 pm

^m@rcin^ napisał(a):Ale do tego czasu jeszcze Belchatow i Radomiak !!!

Na Bełchatów to chyba nie ma co liczyc, że bedzie motywacja dla wielu osób. Przyjedzie ich 50 i nic nie pokażą
misiek1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice