Wykonaj Projekt Na Odzież Kibicowską ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-02-23, 5:24 pm

ALE WYMYŚLIŁEŚ. :lol: CIEKAWI MNIE GDZIE BYŚ W TAKIEJ KOSZULCE WYSZEDŁ???BO JA NAWET DO PIWNICY NIE BO WSTYD BY MI BYŁO.DOBRY PROJEKT NA ZIMĘ GDY NIE WIDAĆ POD GRUBĄ KURTKĄ.MOZE JUŻ LEPIEJ TOMASZEK NIE RÓB PROJEKTÓW? DOCENIAMY TWOJE CHĘCI,ALE...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez edddie 2004-02-23, 5:37 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a):wracając do tematu odzieży 8) może coś na lato

przód
Obrazek

i tył
Obrazek

osobiscie nie wiem czy bym cos takiego założył :lol: ale tak jakoś pomysł mi przyszedł do głowy :idea: :roll: :lol:

Pozdro !

Stu procentowy OBCIACH :lol: - kolorystycznie przypomina hawaje 8)

Hej Śląsk!
edddie
Wrocławianin

Postprzez Tomaszek 2004-02-23, 6:35 pm

WOJTEK napisał(a):ALE WYMYŚLIŁEŚ. :lol: CIEKAWI MNIE GDZIE BYŚ W TAKIEJ KOSZULCE WYSZEDŁ???BO JA NAWET DO PIWNICY NIE BO WSTYD BY MI BYŁO.DOBRY PROJEKT NA ZIMĘ GDY NIE WIDAĆ POD GRUBĄ KURTKĄ.MOZE JUŻ LEPIEJ TOMASZEK NIE RÓB PROJEKTÓW? DOCENIAMY TWOJE CHĘCI,ALE...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moja wina że mi sie nudzi :lol: :-( niedojebane ferie w tym roku :(:(:(:(:(:(
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Duch 2004-02-24, 8:48 pm

Ja zrobiłem pare projektów na nudnych lekcjach ale za żadne skarby nie moge ich jakoś przerzucić na kompa w jakimś programie poprostu taki ze mnei świerny komputerowiec :D :D a te programy są za bardzo skomplikowane gdybym jeszcze mial skaner.........i teraz nei wiem co mam zrobic :D :D :D
Duch
Legionista

Postprzez Bas 2004-02-26, 8:34 pm

Widziałem dziś w sklepiku że powstała już bluza opatra na moim projekcie
Piąstki jak na "mojej" fladze , herb i napis na palcach Zagłębie 8)
Bas
Żółta kartka

Postprzez Franz 2004-02-27, 9:44 pm

No i ja zrobił projekty dwóch koszulek, tylko nie wiem czy się wam spodobają ;) . projekty są dosyć duże więc podamdo nich linki, aby strona się szybciej ładowała :) :

koszulka 1 przód:
www.thefranz.republika.pl/koszulki/k1p.jpg
tył tej koszulki może być cały czarny może że coś wymyśle ;) .

koszulka 2 przód:
www.thefranz.republika.pl/koszulki/k2p.jpg
i tył:
www.thefranz.republika.pl/koszulki/k2t.jpg

pozdrawiam.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Sadek 2004-02-27, 10:07 pm

Jak dla mnie ciekawsza wersja na tył niż na przód

pozdro.
Sadek
dj. transfer

Postprzez Franz 2004-02-27, 10:13 pm

sadomen napisał(a):

Jak dla mnie ciekawsza wersja na tył niż na przód

pozdro.

te napisy trzeba troche pomniejszyć bo mi troche za duże wyszły i powinno by ok ale to jutro zrobie bo dzisiaj mi sie juz nie chce :/ .

zreszta jeszce zobaczymy zrobie jeszcze inne projekty
Franz
Pudzian

Postprzez CZaRnYY 2004-02-27, 10:22 pm

Mi się podoba projekt Franza nr 1 - może i skromna jest ta koszulka, nie ma bajerów żadnych, ale chyba nie o to chodzi, żeby zarzucić na koszulkę wszystkie projekty graficzne... poza tym na plus tej koszulki przypuszczam, że przemawiałaby cena niższa od projektow...

A tak w ogole co do innych projektów, moim zdaniem warto by było stawiać na projekty propagujące nasz klub, a nie negujące naszych nieprzyjaciół(dla projektów typu "zabić hanysa" stanowcze NIE)...
Lepiej budować niż niszczyć...
Tak w ogóle się zastanawiam czy autorzy projektów typu "zabić hanysa" sami by nosili te koszulki i jak by na ich widok reagowali inni ludzie, niekoniecznie zza Brynicy :lol: ...
CZaRnYY

Postprzez Franz 2004-02-27, 10:33 pm

A to napisze jeszcze jednego posta dzisiaj.

Robiąc projekt pierwszej koszulki właśnie o to mi chodziło żeby była prosta bez żadnych bajerów. Robiąc projekt koszulki chciałem zrobic coś takiego w czym sam mógłbym chodzić, dlatego uważam że na koszulkach nie powinno być żadnych haseł typu "Łowcy hanysów" czy coś takiego bo sam tego nie lubie (co innego szale). Myślę że w takiej koszulce jak na prjekcie 1 każdy mógłby spokojnie iść do szkoły, pracy itd. i szczególnie nikomu nie rzucał by się w oczy, i nikomu by to chyba nie przeszkadzało (tak myśle).
Franz
Pudzian

Postprzez Tomaszek 2004-03-30, 3:16 pm

a może szaliczek gdy już awans będzie prawie pewny :wink: :wink:
Obrazek

myśle że taki szaliczek to wspaniała pamiąteczka by była :-)

P.S.
chociaż miałem sen że nieawansowaliśmy i graliśmy z Jastrzębiem w 3 lidze :( :cry: mam nadzieje że ten sen niebedzie proroczy :?
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez Kamilsts 2004-03-30, 3:19 pm

Tomaszek z Niwki jesteś a takie durne sny masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nigdy więcej 3 ligi !!!!! No chyba że w 1 i 2 będą grać same Czarnowąsy Wronki i inne wynalazki :-)
Kamilsts

Postprzez Tomaszek 2004-03-30, 3:22 pm

Kamilsts napisał(a):Tomaszek z Niwki jesteś a takie durne sny masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nigdy więcej 3 ligi !!!!! No chyba że w 1 i 2 będą grać same Czarnowąsy Wronki i inne wynalazki :-)

bez kitu Kamilu Ł. :? serio miałem taki sen :-/ graliśmy w barażach z Ruchem Ch. i dostaliśmy :=/ w dupę :=/
ale obiecuję że postaram się nie snić o meczach :lol:
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez DaMi 2004-03-30, 7:38 pm

_ToMaSzEk_ napisał(a):
Kamilsts napisał(a):Tomaszek z Niwki jesteś a takie durne sny masz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bez kitu Kamilu Ł. :? serio miałem taki sen :-/ graliśmy w barażach z Ruchem Ch. i dostaliśmy :=/ w dupę :=/
ale obiecuję że postaram się nie snić o meczach :lol:

Ja słyszałem że sny są zawsze przeiwieństwem czyli jak Ci się śniło że nie awansujemy to ............. nie pisze żeby nie zapeszać :wink:
DaMi

Postprzez Greg1906 2004-03-30, 7:52 pm

To hasło "wracamy z dalekiej podróży" bardzo dobre. Można by je wywiesić przy okazji pierwszego meczu w ekstraklasie.
Greg1906
Nadzieja białych

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice