Franz napisał(a):Mam pytanie:
czy w piątek w zwiąku z tym że odbędzie się zbiórka konfetti sklepik będzie czynny dłużej, czy normalnie do 17 :?: . Z góry dzięki za odpowiedź :)
do 17
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):Franz napisał(a):Mam pytanie:
czy w piątek w zwiąku z tym że odbędzie się zbiórka konfetti sklepik będzie czynny dłużej, czy normalnie do 17 :?: . Z góry dzięki za odpowiedź :)
do 17
RaRy napisał(a):qrwa to ja napisałem zapomniałem sie zalogowac :D:D:DAnonymous napisał(a):Ja dzisiaj zostawiłem w sklepiqq 4 worki na smieci :]]] do piatqq postaram sie drugie tyle doniesc:]]
jasju :D:D:D no jak tne ja nie tne maszyna tnie :D:D:D:D ale udzielam sie :D:D:D jak co jasju wpadnij do mnie z papierami to potniemy :D:D:D:jasju napisał(a):RaRy napisał(a):qrwa to ja napisałem zapomniałem sie zalogowac :D:D:DAnonymous napisał(a):Ja dzisiaj zostawiłem w sklepiqq 4 worki na smieci :]]] do piatqq postaram sie drugie tyle doniesc:]]
Rary zdradz kolegom i kolezankom sposob produkcji tak wielkiej ilosci konfetti ;) A ja tez robie i robie i mam duza pomoc ;), bez ktorej bym nie dal rady;] Polecam ksiazki telefoniczne, fajnie sie tnie;]
BytomskiRR napisał(a)::D no przyjeżdza WIELKI RADZIONKÓW to sie chlopcy szykuja juz miesiac wczesniej :shock:
do zobaczenia jutro
Forever Ruch
BytomskiRR napisał(a)::D no przyjeżdza WIELKI RADZIONKÓW to sie chlopcy szykuja juz miesiac wczesniej :shock:
do zobaczenia jutro
Forever Ruch
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników