Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Soyer-niezalogowany napisał(a):Malinka ja chyba wiem jak wyglądasz . W tym samym czasie byłem w sklepiku z moją dziewczyną i mówiłem do Ciebie że i dziewczyny wpłacają kasę na naszą flagę za co dziękuje.
Marcin ja wpłaciłem jeszcze 20 zł za kumpla Marka Plebanka.
Ps. JEŚLI KTOŚ SZUKA DZIEWCZYNY TO PROPONUJĘ ZAPOZNANIE SIĘ Z MALINKĄ!! BARDZO ŁADNA DZIEWCZYNA !@![/b]
Royal_yf napisał(a):MALINA powinna byc w FB takie jest moje zdanie ;]
Malinka :p napisał(a):Royal_yf napisał(a):MALINA powinna byc w FB takie jest moje zdanie ;]
Dzieki ale chyba nie wszyscy podzielaja twoje zdanko...
A tak wogóle to juz kiedys rozmawialismy tylko ja mialam inne pseudo.... i to nie było na forum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Adis napisał(a):Zadam pytanie w tym temacie... Gdzie kibice z DĹĄbrowy Górniczej szyli swoja flage (tĹĄ czarnĹĄ, 20-sto metrowĹĄ)???
A JA DAŁEM:)FAKT,ZE MAŁO,ALE...^m@rcin^ napisał(a):Panowie flaga sie juz szyje. zebralismy do tej pory 711 zl brakuje 289.
Deklarowalo sie jeszcze kilak osob ,ze da.
Sory ale wymienie te osoby mam nadzieje ,ze nikt sie nie obrazi.
QBA,Tomano, Przemo_z _ksawer, zagS i Wojtek :)
Ps, Wojtek jezeli ci sie nie podoba wybrany projekt i nie chcesz wplacis kasy to napisz :)
Jezeli ktos z tych osob co juz daly kase moze jeszcze dac 5- 10 zl to spoko by bylo !!
WOJTEK napisał(a):A JA DAŁEM:)FAKT,ZE MAŁO,ALE...^m@rcin^ napisał(a):Panowie flaga sie juz szyje. zebralismy do tej pory 711 zl brakuje 289.
Ps, Wojtek jezeli ci sie nie podoba wybrany projekt i nie chcesz wplacis kasy to napisz :)
Jezeli ktos z tych osob co juz daly kase moze jeszcze dac 5- 10 zl to spoko by bylo !!
^m@rcin^ napisał(a):Panowie flaga sie juz szyje. zebralismy do tej pory 711 zl brakuje 289.
Malinka :p napisał(a):Sorry ^m@rcin^ może nie zauważyłeś ale tu też są panie.... :twisted:
Soyer napisał(a):Proponuję założyć nowy post na temat "MALINKA" - na pewno będzie popularny czytając obecny temat:)
Pozdrawiam Malinke i cala reszte............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników