wojtek - spoko! napisz jednak jakie są koszty takiego przedsięwzięcia?
1. druk ulotek zapraszjących kibiców na mecze na Ludowym (np. na dany miesiąc)?
2. druk programów meczowych?
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
POTRZEBNE SĄ KONKRETNE NAKŁADY.ALE MOZNA ZROBIĆ 20000 PEŁNOKOLOROWYCH ULOTEK W FORMACIE A6 ZA 1220 ZŁ.TO CHYBA NIE DUZA KASA???SĄ INNE MOŻLIWOŚCI...ALE MUSZE ZNAĆ KONKRETY...CZEKAM!!!bankier napisał(a):wojtek - spoko! napisz jednak jakie są koszty takiego przedsięwzięcia?
1. druk ulotek zapraszjących kibiców na mecze na Ludowym (np. na dany miesiąc)?
2. druk programów meczowych?
ulotki robisz w Corelu albo Photoshopie. Format zależy od uprzejmości pracownika drukarni, ale najlepiej wysyłać w EPSie, wtedy nie bedzie problemów. Zresztą jak ja robiłem ulotki to trzeba było je najpierw zawieźć do naświetlarni, bo drukarnia nie miała swojej ;)bankier napisał(a):wojtek czy 20.000 sztuk jest to minimany próg od którego opłaca się druk ulotek? druga sprawa - dotyczy edycji ulotki; na jakim programie trzeba zrobić projekt tak aby był on kompatybilny z komputerami w drukarni?
ps jak rozumiec inne możliwości bo brzmi to dość enigmatycznie - jednak bardzo obiecująco :)
bankier napisał(a):z korelem nie powinno być kłopotów - jednak nigdy nie zajmowałem się tym hm. półprofesjonalnie... fabian pewnie zgłosze się po kilka wskazówek :)
ps. do czego konieczna jest naświetlernia (tylko bez głupich wpisów, że do naswietlania; chodzi mi fachowe wyjaśnienie) :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników