dejotmaly81 napisał(a):Powiem ta-wpisałem już tego trochę i nie miałem z ani jednym żadnych problemów...
Ale skoro macie tego typu problemy-to rzeczywiście może świadczyć o wałkach...wystarczy spojrzeć na LICZBĘ KAPSLI GKS JASTRZĘBIE i wszystko stanie się jasne...
Nie wiem czy pamiętacie ale na początku Jastrzebie miało baaaardzo mało kapsli...a teraz????????
Powiem tak: może to niektórych dziwić. Zresztą nie jesteście pierwsi. Hanysy też się rzucali na swoim forum, że oszukujemy, itp, itd (gks katowice). Prawda natomiast jest taka że swoj sukces zawdzięczamy swojej organizacji. Nie wiem jak u was ale w Jastrzębiu, z biegiem czasu wszystkie bary zostały obstawione przez kibiców. Co ciekawe hanysy pisały, że mamy się lepiej bo są u nas kopalnie, i wiadomo czym to pachnie. Część z nas skwitowała to śmiechem ale mi się wydaje ze coś w tym prawdy jest. Nie od dziś wiadomo ze górnicy po robocie chleją jak pojebani, więc z tego powodu napewno trochę kapsli wpadnie, tym bardziej że barmanki wiedzą iż mają te kasple dla nas odkladac. A warka jak to warka... pierdoli ich kto wygra, liczy się tylko kasa a ze w Jastrzębiu jedziemy z tym koksem więc duzą część dostawy cisną na nas niż np; na sąsiedni Wodzisław gdzie nie mają jeszcze nawet 2,5 tys. Tyle ja.
btw; cisnijcie na pierwze miejsce, przynamniej będzie dobry rywal do chlania.