Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
kaliber_2309 napisał(a):co wy tu wypisujecie bandyci ,małpy?kórwa to jest wasza bojówka więc kórwa szacunek ,był dym i wasz obowiązek to było w spomuc w walce a wy co ?krytyka , skąd wy się urwaliście .wyjazdy zaczołem po czwartej lidze i tak hujowo z ekipą jak teras to nigdy nie było ,z bulem patsze na młyn 100-300 małolatów z jastrzębiem ,lechem było około 1,5 tyśaka spoko ekipy, wszyscy równi i razem jechali z dopingiem a po jastszebiu jak kto pamięta ostry dym .
W niedzielny wieczór podczas meczu hokejowego pomiędzy drużynami Zagłębia Sosnowiec i Cracowii Kraków, który miał miejsce na stadionie zimowym przy ul. Zamkowej, grupa kibiców przyjezdnych usilowała doprowadzić do konefrontacji z miejscowymi kibicami. Zaistniała konieczność przywrócenia zakłóconego ładu i porządku na obiekcie. Służby ochrony obiektu użyły gazu pieprzowego, natomiast policjanci użyli pałek służbowych. Wylegitymowano 102 osoby oraz zatrzymano Kamila S lat 19 mieszkańca Krakowa, który znieważył interweniujących policjantów. Nikt nie doznał obrażeń wymagających interwencji medycznej. W zależności od wyników przeglądania materiałów pomeczowych nie wykluczone, że dojdzie do kolejnych zatrzymań. Sprawę prowadzi Sekcja Kryminalna KMP w Sosnowcu.
olo69 napisał(a):przestańcie już płakać nad 4 krzesełkami, z reguły po kazdym meczu hokeja jest około 20 postów, po tym jest już ponad 100, moze zamiast teraz płakac lepiej było chodzić przez cały sezon na hokej, wydaje mi się, że co niektórzy przyszli po to (wiedząc, że coś może się dziać) żeby teraz ponarzekać.
kwachu napisał(a):olo69 napisał(a):przestańcie już płakać nad 4 krzesełkami, z reguły po kazdym meczu hokeja jest około 20 postów, po tym jest już ponad 100, moze zamiast teraz płakac lepiej było chodzić przez cały sezon na hokej, wydaje mi się, że co niektórzy przyszli po to (wiedząc, że coś może się dziać) żeby teraz ponarzekać.
Całkiem odwrotnie. Do tej pory cały sezon na mecze chodzili ludzie, którzy byli zainteresowani wyłącznie meczem (w tym ja). A na ten mecz przyszli także ci, dla których najważniejsze bylo to że przyjechało 150 osób z Krakowa. Jak to się skończyło wszyscy widzieli. A takie wydarzenia wbrew pozorom mają duży wpływ na to czy będzie kasa na stadion czy nie. Władze mają teraz argument - po co budować, jak przy najbliższej okazji rozwalą wszystko. Gdyby nie było zadym taki argument odpada i pozostaje wyłącznie zła wola rady miejskiej. Teraz mają inne argumenty.
mdc dg napisał(a):Ale co ty gadasz jak będą chcieli wybudować to wybudują ten stadion bez względu na to jacy są kibice Zagłębia.Popatrz na Kielce,Poznań,Kraków czy tam kibice są grzeczniejsi od nas :?: Nie sądze.Ale tam nie ma takich ograniczonych umysłowo urzędników jak u nas są i nie szukają byle pretekstu żeby straszyć kibiców że przez ich zachowanie nie będzie nowego stadionu.Tyle w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników