Zagłębie-Cracovia 5 luty godzina 18

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez mdc dg 2006-02-06, 11:33 am

Płaczecie na necie jakby to był koniec świata :lol: Załóżcie sobie komitet wypędzenia "chuliganów" ze stadionu i działajcie :lol: Ludzie zadymy były są i będą i wy tego nie zmienicie, i zbędne są te wasze moralizatorstwa :lol:
mdc dg

Re: wara od hool's

Postprzez Pesto 2006-02-06, 11:36 am

kaliber_2309 napisał(a):co wy tu wypisujecie bandyci ,małpy?kórwa to jest wasza bojówka więc kórwa szacunek ,był dym i wasz obowiązek to było w spomuc w walce a wy co ?krytyka , skąd wy się urwaliście .wyjazdy zaczołem po czwartej lidze i tak hujowo z ekipą jak teras to nigdy nie było ,z bulem patsze na młyn 100-300 małolatów z jastrzębiem ,lechem było około 1,5 tyśaka spoko ekipy, wszyscy równi i razem jechali z dopingiem a po jastszebiu jak kto pamięta ostry dym .

ło kórwa , jaki z ciebie zajebisty chóls . szacónek kórwa. rze tesz nie było mi dane patszyć z bulem na ten dym z krakowiom. tesz sie kórwa dźiwie , po hóój te pszebszydłe pikiniki chodzom na mecze , pszeciesz kórwa mogom zostać w domkó i na necie stókać.

jebać piknikuw. kómaci żondzom.

:lol:
Ostatnio edytowano 2006-02-06, 11:37 am przez Pesto, łącznie edytowano 1 raz
Pesto
kumaty

Postprzez olo69 2006-02-06, 11:36 am

przestańcie już płakać nad 4 krzesełkami, z reguły po kazdym meczu hokeja jest około 20 postów, po tym jest już ponad 100, moze zamiast teraz płakac lepiej było chodzić przez cały sezon na hokej, wydaje mi się, że co niektórzy przyszli po to (wiedząc, że coś może się dziać) żeby teraz ponarzekać.
WiÄ…zanie jakiegos niewielkiego incydentu na hokeju z budowÄ… czy remontem stadionu jest nieporozumieniem ma siÄ™ to jak piernik do wiatraka
jak ma stadion być to będzie, a jak ma nie być to nie będzie i zachowanie kibiców ma tu najmniejsze znaczenie, a Tym którzy wierzą w obiecanki polityków polecam piosenkę Brygady Kryzyz "Nie wierzę politykom"

PS najlepiej niech któryś z adminów wykasuje cały ten temat po co w kraju maja czytać i mieć radochę z jedności w Zagłebiu.
olo69

Postprzez misiek1906 2006-02-06, 11:39 am

W niedzielny wieczór podczas meczu hokejowego pomiędzy drużynami Zagłębia Sosnowiec i Cracowii Kraków, który miał miejsce na stadionie zimowym przy ul. Zamkowej, grupa kibiców przyjezdnych usilowała doprowadzić do konefrontacji z miejscowymi kibicami. Zaistniała konieczność przywrócenia zakłóconego ładu i porządku na obiekcie. Służby ochrony obiektu użyły gazu pieprzowego, natomiast policjanci użyli pałek służbowych. Wylegitymowano 102 osoby oraz zatrzymano Kamila S lat 19 mieszkańca Krakowa, który znieważył interweniujących policjantów. Nikt nie doznał obrażeń wymagających interwencji medycznej. W zależności od wyników przeglądania materiałów pomeczowych nie wykluczone, że dojdzie do kolejnych zatrzymań. Sprawę prowadzi Sekcja Kryminalna KMP w Sosnowcu.

To ze strony Sosnowieckiej policji
misiek1906

Postprzez goly 2006-02-06, 12:19 pm

Najeżdżacie na to ze łamali krzesełka ... popatrzcie ile krzesełek idzie jak w młynie kazdy na nich stoi ... jak jest :"łapiemy sie za bary" to co chwile słychac jak pękaja krzesełka .. wtedy nikt do nikogo nie ma pretensji ... :? powinniscie sie cieszyc że Zagłębie ma taka dobra ekipe ktora potrafi ruszyc jak trzeba :!: było,minęlo... tyle w temacie .. pozdro :wink:
goly

Postprzez PTAQ84 2006-02-06, 12:41 pm

powiem tylko tyle że idąc na mecz z Craxą i wiedząc że będą kibice gości trzeba być przygotowanym na to że mogą się różne rzeczy wydarzyć..a czyż nie pewna część udających się na to spotkanie osób przyszła głównie ze względu na obecność kibiców gości??
szkoda jedynie krzesełek..
na koniec tylko dodam..
SZANUJE pikników za to że są i że wypełniają stadiony
SZANUJE bojówke za szacunek wśród innych
jedni i drudzy będą i niech sobie w parade nie wchodzą a będzie mam nadzieje dobrze..
oczywiście to jest tylko moje zdanie..
pozdrawiam 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Bas 2006-02-06, 1:12 pm

a mnie nie podobało się to że restauracja była zamknięta :(

no ale widziałem że kilka osób "na stojących" było na taką okoliczność przygotowana :)
Bas
Żółta kartka

Postprzez kwachu 2006-02-06, 1:25 pm

olo69 napisał(a):przestańcie już płakać nad 4 krzesełkami, z reguły po kazdym meczu hokeja jest około 20 postów, po tym jest już ponad 100, moze zamiast teraz płakac lepiej było chodzić przez cały sezon na hokej, wydaje mi się, że co niektórzy przyszli po to (wiedząc, że coś może się dziać) żeby teraz ponarzekać.

Całkiem odwrotnie. Do tej pory cały sezon na mecze chodzili ludzie, którzy byli zainteresowani wyłącznie meczem (w tym ja). A na ten mecz przyszli także ci, dla których najważniejsze bylo to że przyjechało 150 osób z Krakowa. Jak to się skończyło wszyscy widzieli. A takie wydarzenia wbrew pozorom mają duży wpływ na to czy będzie kasa na stadion czy nie. Władze mają teraz argument - po co budować, jak przy najbliższej okazji rozwalą wszystko. Gdyby nie było zadym taki argument odpada i pozostaje wyłącznie zła wola rady miejskiej. Teraz mają inne argumenty.
kwachu

Postprzez mdc dg 2006-02-06, 1:31 pm

kwachu napisał(a):
olo69 napisał(a):przestańcie już płakać nad 4 krzesełkami, z reguły po kazdym meczu hokeja jest około 20 postów, po tym jest już ponad 100, moze zamiast teraz płakac lepiej było chodzić przez cały sezon na hokej, wydaje mi się, że co niektórzy przyszli po to (wiedząc, że coś może się dziać) żeby teraz ponarzekać.

Całkiem odwrotnie. Do tej pory cały sezon na mecze chodzili ludzie, którzy byli zainteresowani wyłącznie meczem (w tym ja). A na ten mecz przyszli także ci, dla których najważniejsze bylo to że przyjechało 150 osób z Krakowa. Jak to się skończyło wszyscy widzieli. A takie wydarzenia wbrew pozorom mają duży wpływ na to czy będzie kasa na stadion czy nie. Władze mają teraz argument - po co budować, jak przy najbliższej okazji rozwalą wszystko. Gdyby nie było zadym taki argument odpada i pozostaje wyłącznie zła wola rady miejskiej. Teraz mają inne argumenty.

Ale co ty gadasz jak będą chcieli wybudować to wybudują ten stadion bez względu na to jacy są kibice Zagłębia.Popatrz na Kielce,Poznań,Kraków czy tam kibice są grzeczniejsi od nas :?: Nie sądze.Ale tam nie ma takich ograniczonych umysłowo urzędników jak u nas są i nie szukają byle pretekstu żeby straszyć kibiców że przez ich zachowanie nie będzie nowego stadionu.Tyle w tym temacie.
mdc dg

Postprzez kwachu 2006-02-06, 1:35 pm

mdc dg napisał(a):Ale co ty gadasz jak będą chcieli wybudować to wybudują ten stadion bez względu na to jacy są kibice Zagłębia.Popatrz na Kielce,Poznań,Kraków czy tam kibice są grzeczniejsi od nas :?: Nie sądze.Ale tam nie ma takich ograniczonych umysłowo urzędników jak u nas są i nie szukają byle pretekstu żeby straszyć kibiców że przez ich zachowanie nie będzie nowego stadionu.Tyle w tym temacie.

Sam sobie odpowiedziałeś - tam jest wola budowy, a u nas jest robione wszystko, żeby nie budować. Dlatego powinniśmy się starać nie dawać stronie przeciwnej (urzędow) pretekstów. A właśnie takie akcje to jest dawanie do ręki argumentów, żeby dalej bylo tak jak jest, czyli pełna prowizorka. Część urzędników zapewne wczorajsze rozróby tylko ucieszyły. Tylko o to mi chodzi. Koniec, bo to powinno być w innym temacie.
Ostatnio edytowano 2006-02-06, 1:39 pm przez kwachu, łącznie edytowano 1 raz
kwachu

Postprzez gruby 2006-02-06, 1:39 pm

Kwachu to nawet jeśli by nie było zadym to budowanie stadionu byłoby dalej tylko wolą UM,jeśli by komuś z UM zależało na budowie stadionu w Sosnowcu to ten stadion by powstał bezwzględu na to czy czasami zdarzają się zadymy czy nie
gruby

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-02-06, 3:16 pm

"Nie widziałem żadnego starcia pomiędzy kibicami, jedynie została odpalona jedna raca, nie zauważyłem także żadnych powyrywanych krzesełek. Nawet jeżeli zaszły jakieś incydenty to na pewno nie wpłynie to na przyjmowanie kibiców drużyn przyjezdnych - nic się przecież takiego nie stało" - powiedział prezes Pawłowski.

myśle ze to dobry moment i tekst na zakończenie tematu.

żródło: hokej.zaglebie.sosnowiec.pl
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników