Pojednanie dla Papieża

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Bas 2005-04-15, 10:42 am

ufel65 napisał(a):Ja myśłe ze pojednanie kibicow i brak walk pomiedzy mogły by zmienic atmosfere na stadionach i liczebnosc kibiców na stadionach poniewaz wtedy nie bali by sie chodzic na stadiony krorzy równiez sa kibicami ale własnie ów psełdokibice ich skutecznie odstraszaja jesli juz majagdzies prowadzic jakiekolwiek walki powinni to robic poza stadionami

masz na myśli tą nieszczęsną butelke?

to ty jesteÅ› autorem napisu pod wiaduktem na "trasie" :lol:

prawdziwe pojednanie może nastąpić po mojemu tylko w obliczu walki z np. angolami czy szwabami na MŚ
to będzie prawdziwe pojednanie-krótkie ale prawdziwe
Bas
Żółta kartka

Postprzez ufel65 2005-04-15, 11:12 am

BAS 1906 % napisał(a):
ufel65 napisał(a):Ja myśłe ze pojednanie kibicow i brak walk pomiedzy mogły by zmienic atmosfere na stadionach i liczebnosc kibiców na stadionach poniewaz wtedy nie bali by sie chodzic na stadiony krorzy równiez sa kibicami ale własnie ów psełdokibice ich skutecznie odstraszaja jesli juz majagdzies prowadzic jakiekolwiek walki powinni to robic poza stadionami

masz na myśli tą nieszczęsną butelke?

to ty jesteÅ› autorem napisu pod wiaduktem na "trasie" :lol:

prawdziwe pojednanie może nastąpić po mojemu tylko w obliczu walki z np. angolami czy szwabami na MŚ
to będzie prawdziwe pojednanie-krótkie ale prawdziwe

Nie nie jestem autorem zadnego napisu poniewaz nic takiego mnie interesuje ani bawi :evil: Nie chodzi mi o jakas tam butelke tylko ogolnie o to co sie dzieje na trybunach podczas zamieszek kibico bo na tym cierpi kazdy nawet osoba ktora poprostu przyszła sobie obejrzeć mecz. Moze kogos bawi cos takiego ale przeciez najwazniejszy podczas meczu jest doping dla swojego klubu a nie np skrojenie flaki kibicom przeciwnej druzyny :(
ufel65

Postprzez xXx_1906 2005-04-15, 12:31 pm

Skończcie już ten temat bo jest bez sensu. Jedyny prawdziwy gest kibiców to przerwanie meczu Lech-Pogoń, reszta to tak pod publike i tyle. Wiadomo, że były osoby które sobie coś po tym obiecywały, ale przecież z góry było wiadomo, że jeśli jest jakieś pojednanie to tylko na czas żałoby. Nic sie nie zmieni bedzie tak jak bylo i dobrze.
xXx_1906

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników