Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
romi_k9 napisał(a):Smazu napisał(a):romi_k9 napisał(a)::
A koleżka z Bielska robi juz karierę na necie![]()
Bawi cie to?Przyjaciel bije sie z twoim wrogiem a ty sie smiejesz?Zapewne nie wiesz co to znaczy przyjaciel![]()
Skoro jesteś taki wyszczekany to powiedz mi dlaczego mu nie pomogłeś tylko stałeś i pewnie darłeś mordę (zostaw kibica) z tego co mi wiadomo to przyjaciół nie zostawia się w potrzebie.Wiec przestań mnie pouczać i spójrz na siebie!!!
Za to wy wypadliscie ekstra! Miałem tego nie pisać bo to strasznie szczeniackie zniżać się do waszego poziomu no ale trudno.hzd napisał(a):leszcze z gołymi paciorkami latacie po stadionie hahahah i co tak pilnujecie zgody ze się po naszych trybunach plątają, a za głupotę się płaci....
KalF92 napisał(a):Za to wy wypadliscie ekstra! Miałem tego nie pisać bo to strasznie szczeniackie zniżać się do waszego poziomu no ale trudno.hzd napisał(a):leszcze z gołymi paciorkami latacie po stadionie hahahah i co tak pilnujecie zgody ze się po naszych trybunach plątają, a za głupotę się płaci....
Naszły mnie takie refleksje czy rozbieracie przyjezdnych bo do hanysowa nie dotarła jeszcze wspaniała technologia przemysłu odzieżowego czy też jesteście pedałami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników