Prośba o dopracowanie projektu flagi

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Jani 2003-10-06, 9:17 am

Sorki że to nie do tematu a gdzie można zamówić flage?????
Jani

Postprzez Franz 2003-10-06, 12:27 pm

jasju napisał(a):
Kamilsts napisał(a):A może ktoś by pomyślał nad nową flagą Niwki ?? :-) Ja niestety w projektowaniu flag nie jestem za dobry także jakiś człowiek z Niwki lub inny życzliwy:-)mógłby się postarać :-)

To swietny pomysl, jak ktos umie to prosze zrobic projekt NIWKI

NIWKA!!! center world:)

Jak wiecie mniej więcej jak ta flaga ma wyglądać to napiszcie a ja ją mogę wykonać projekt. Jakby co to służę pomocą 8)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Wojna 2003-10-09, 1:57 pm

Ja zrobie Środule,bedzie Pogon.Zrobicie Niwke,ktos zrobi Piastów ,tam ktos Sielec powstanie wlaga chlopakow z Centrum,jest juz Zagórze pomyscie po co u nas na plocie takie flagi czy nie lepiej cos zwiazanego z Zagłebiem a nie z jego dzielnicami takie flagi troche dzielą na wyjazd ok ale u nas to sa one troche zbedne.Przykład Legi czy nie lepiej wyglada i prezentuje sie np: flaga Wiekie Ksiestwo Warszawskie czy Ursynów albo jakas tam dzielnica.Takie flagi według mnie nic nie wnosza kazdy kuma ze sa tu kibice z poszczególnych dzielnic wyjazdy to co innego mozna sie pokazac ale i tak dla mnie one sa zbedne.
Wojna

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-09, 5:06 pm

Wojna napisał(a):Ja zrobie Środule,bedzie Pogon.Zrobicie Niwke,ktos zrobi Piastów ,tam ktos Sielec powstanie wlaga chlopakow z Centrum,jest juz Zagórze pomyscie po co u nas na plocie takie flagi czy nie lepiej cos zwiazanego z Zagłebiem a nie z jego dzielnicami takie flagi troche dzielą na wyjazd ok ale u nas to sa one troche zbedne.Przykład Legi czy nie lepiej wyglada i prezentuje sie np: flaga Wiekie Ksiestwo Warszawskie czy Ursynów albo jakas tam dzielnica.Takie flagi według mnie nic nie wnosza kazdy kuma ze sa tu kibice z poszczególnych dzielnic wyjazdy to co innego mozna sie pokazac ale i tak dla mnie one sa zbedne.

Wojna ale na naszej fladze bedzie pisac ZAGŁĘBIE a tylko malymi literami Pogoń !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez Ader 2003-10-09, 6:11 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Wojna napisał(a):Ja zrobie Środule,bedzie Pogon.Zrobicie Niwke,ktos zrobi Piastów ,tam ktos Sielec powstanie wlaga chlopakow z Centrum,jest juz Zagórze pomyscie po co u nas na plocie takie flagi czy nie lepiej cos zwiazanego z Zagłebiem a nie z jego dzielnicami takie flagi troche dzielą na wyjazd ok ale u nas to sa one troche zbedne.Przykład Legi czy nie lepiej wyglada i prezentuje sie np: flaga Wiekie Ksiestwo Warszawskie czy Ursynów albo jakas tam dzielnica.Takie flagi według mnie nic nie wnosza kazdy kuma ze sa tu kibice z poszczególnych dzielnic wyjazdy to co innego mozna sie pokazac ale i tak dla mnie one sa zbedne.

Wojna ale na naszej fladze bedzie pisac ZAGŁĘBIE a tylko malymi literami Pogoń !

dokladnie to samo chcialem napisac glownie to bedzie flaga Zagłębia tylko napiszemy to zeby bylo wiadomo kto ja zrobil i zeby sie wyrozniala porownaj sobie nasza flage do zagorza tam jest tylko herb zaglebia a u nas na fladze glownym tekstem bedzie ZAGLEBIE a reszta to jak na np.zaglebie dabrowkie nazwy miast to jest mniej wazne
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez _sZaDi_ 2003-10-09, 6:37 pm

ja mialem robic ANTYSLASK jak szale tylko nad herbem mialo byc NIwka ale odeszlem od tego zamiaru...nie wiem nasrane tymi beznadziejnymi flagami..pzdr
_sZaDi_

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-16, 9:58 am

Adi co z ta flaga ?? Macie juz ostateczny projekt ???
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia strona

Powrót do Kibice