Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
jasju napisał(a):Kamilsts napisał(a):A może ktoś by pomyślał nad nową flagą Niwki ?? :-) Ja niestety w projektowaniu flag nie jestem za dobry także jakiś człowiek z Niwki lub inny życzliwy:-)mógłby się postarać :-)
To swietny pomysl, jak ktos umie to prosze zrobic projekt NIWKI
NIWKA!!! center world:)
Wojna napisał(a):Ja zrobie Środule,bedzie Pogon.Zrobicie Niwke,ktos zrobi Piastów ,tam ktos Sielec powstanie wlaga chlopakow z Centrum,jest juz Zagórze pomyscie po co u nas na plocie takie flagi czy nie lepiej cos zwiazanego z Zagłebiem a nie z jego dzielnicami takie flagi troche dzielą na wyjazd ok ale u nas to sa one troche zbedne.Przykład Legi czy nie lepiej wyglada i prezentuje sie np: flaga Wiekie Ksiestwo Warszawskie czy Ursynów albo jakas tam dzielnica.Takie flagi według mnie nic nie wnosza kazdy kuma ze sa tu kibice z poszczególnych dzielnic wyjazdy to co innego mozna sie pokazac ale i tak dla mnie one sa zbedne.
^m@rcin^ napisał(a):Wojna napisał(a):Ja zrobie Środule,bedzie Pogon.Zrobicie Niwke,ktos zrobi Piastów ,tam ktos Sielec powstanie wlaga chlopakow z Centrum,jest juz Zagórze pomyscie po co u nas na plocie takie flagi czy nie lepiej cos zwiazanego z Zagłebiem a nie z jego dzielnicami takie flagi troche dzielą na wyjazd ok ale u nas to sa one troche zbedne.Przykład Legi czy nie lepiej wyglada i prezentuje sie np: flaga Wiekie Ksiestwo Warszawskie czy Ursynów albo jakas tam dzielnica.Takie flagi według mnie nic nie wnosza kazdy kuma ze sa tu kibice z poszczególnych dzielnic wyjazdy to co innego mozna sie pokazac ale i tak dla mnie one sa zbedne.
Wojna ale na naszej fladze bedzie pisac ZAGŁĘBIE a tylko malymi literami Pogoń !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników