YOOSHKY napisał(a):PawełK napisał(a):Spodziewałem się osobiście, że więcej będzie zgłoszeń... najlepiej (ilościowo) akcja wypadła w Zawierciu.
Podaj w liczbach ile fanów i skąd przybyło.
Zawiercie - 48, Siewierz - 8, Cieszyn - 5.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):PawełK napisał(a):Spodziewałem się osobiście, że więcej będzie zgłoszeń... najlepiej (ilościowo) akcja wypadła w Zawierciu.
Podaj w liczbach ile fanów i skąd przybyło.
Blajpios napisał(a):Pierwszy raz wypowiadam się w tym temacie - bo też i słusznie, że nie bardzo powinienem; z Zagłębia wyjechałem "w tamtym tysiącleciu" - już naprawdę dawno. Teraz w ciągu roku parę razy "wpadam na parę godzin", więc nie byłoby właściwe się mieszać tu, gdzie piszą ludzie naprawdę zaangażowani w czynne kibicowanie. Są jednak dwa powody, dla których sobie pozwalam.
Pierwszy, to to, co napisał Kol. PawełK, że odzew mniejszy, niż się spodziewał. Mam nadzieję, że to raczej doping dla tych, których było mało, niż oznaka zniechęcenia u organizatorów. Ponieważ jednak różne dziwne rzeczy się widziało, ponieważ po takiej porażce może "spaść ochota", to jednak na wszelki wypadek przestrzegam i zachęcam. Przestrzegam przed takim szybkim "poddaniem się". Zachęcam - do kontynuowania i do przemyślenia. Akcji - która może warta jest zauważenia wobec potrzeby konsolidacji całego regionu, nawet Wielkiego Zagłębia, od Sosnowca poza Jaworzno, Olkusz, Zawiercie - podczas gdy raczej grozi rozdrabnianie się, zaściankowo-dziurowe trzymanie się koterii kolesi, "my Dąbrowscy", "my z Zagórza" i więcej nikt Zagłębiem nie jest! Otóż - nie tylko chodzi o nie poddawanie się - ale i o przemyślenie. Mało stamtąd przyjechało? To znaczy - nie trafiliśmy marketingowo w ich potrzeby. Jak zaproponować akcję teraz?
Nasza reakcja wyzwiskami zaczęła się od waszego bezsensownego KUR*WY Pokonamy !!
my z 5 min wcześniej śpiewaliśmy tą sama przyśpiewkę ale u nas było Zagłębie pokonamy a po chwili u was taki tekst? wiedz nasz odpowiedz była jechać z Ku*** .... !! itp itd ... !! a co do zachowania waszych małoletnich kibiców przed meczem w czasie naszego przemarszu grupka hmm no z 8 małolatów stało za 10 osobowym murem psów i wydzierali te ryje w nasz stronę gdzie nas było ponad 900 "chodźcie śmiało jest nas mało ... ,jeb*** RAKÓW !! i tego typu teksty leciały z ust tych łebków !! to ze policja zareagowała to nic dziwnego skoro z 5 z nich napier*dalało kamieniami w nasza stronę i potem w pobliski radiowóz ..
FuBu napisał(a):Będziemy przesyłać buziaczki i przybijac piątki, żeby wszyscy byli zadowoleni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników