Lech Zielona Góra - Zagłębie Sosnowiec (27.09.03) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Misiek DG 2003-09-27, 7:06 pm

Brawo YF !!!
Myślę, że po twojej wypowiedzi temat należy zamknąć bo do debili i tak żadne argumenty nie trafią. Polonia, czekamy na propozycje ...

Głupich nie trzeba siać - sami się rodzą !!!
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Falubaz 2003-09-27, 7:58 pm

Miało was być więcej a was tylko 40 i nie pisz eLadamo o 60. Oj teraz chłopaku z krosna widze, że na zagłębie sie przerzuciłeś - a pamiętasz zeszły rok i ZFD ? aha do kibiców zagłębei obecnych na meczu jak tam HZL ?
Falubaz

Postprzez ewryk 2003-09-27, 9:12 pm

Falubaz napisał(a):Miało was być więcej a was tylko 40 i nie pisz eLadamo o 60. Oj teraz chłopaku z krosna widze, że na zagłębie sie przerzuciłeś - a pamiętasz zeszły rok i ZFD ? aha do kibiców zagłębei obecnych na meczu jak tam HZL ?

Widzisz kolego falubaz moze dokladnie 60 nas nie bylo (tez bylem na tym meczu) ale napewno wiecej niz 40,choc to w sumie malo istontne, tym bardziej iz napewno 40 osob z zielonej nie pojedzie do sosnowca, podejrzewam, ze nawet do slubic czy zar gdzie macie niewatpliwie blisko nie zjawi sie Was tyle. Kolejna sprawa to oprawa meczu, szkoda ze Zaglebie nic nie zrobilo, ale tez dziwne iz Lech nic nie zrobil - w koncu oni byli gospodarzami i jak by nie bylo to mecz kolejki a nie bylo nic poza trabka, ktora osobiscie mi sie podobala :). Jesli chodzi o mecz troszke wiecej emocji sie spodziewalem.

Szacunek dla kibicow Zaglebia za to ze dojechali a w szczegolnosci dla Babci (Czy ta Pani na kazdy wyjazd jezdzi ?), no coz kibice z zielonej maja ciezka sytuacje zeby na taki mecz przychodzilo 1000 osob (moglem zawyzyc liczbe widzow na tym meczu i to sporo) - ktos chyba powinien sie wziasc u nich za doping, bo slabo to wyglada jak na takie duze miasto.

Pozdrowionka dla wszystkich co byli na tym meczu i do zobaczenia za tydzien (mam nadzieje ze dojade do Sosnowca:).
ewryk

Postprzez dyha_WildWest 2003-09-27, 9:37 pm

eLadamo napisał(a):W Zielonej Górze na meczu Lech Sulma - Zagłębie stawiło się około 60 kibiców Zagłębia Sosnowiec, w tym 6 sympatyków Legii z grupy Wild West.
Zarówno gospdarze jak i goście nie wywiesili żadnej flagi oraz nie pokazali atrakcji ultrasowskich. Wiadomo,że Lech Sulma nic takiego nie zrobni, ale zszokowało :shock: mnie to, że nie było ani jednaj flagi Zagłębia !!!

Jeszcze może wspomne o dopingu - slabutki, moze 6 razy krzyknelismy konkretnie. To też niespodzianka na minus :(

pozdrawiam serdecznie

eLadamo

Wild West

5 , bylo nas 5 a nie 6 ;) za błąd kolegi serdecznie przepraszam .
dyha_WildWest

Postprzez Sony 2003-09-27, 10:37 pm

jezeli chodzi o twoje sugestie kolego z bytomia to nie wziales pod uwage ze jadac pociagiem trzeba sie liczyc z opieka psow!!! Wy to z pewnoscia lubicie gdyz czujecie sie bezpiecznie, ...ale my nie!
Sony

Postprzez WOJTEK 2003-09-27, 11:15 pm

NAS JEDNAK 40 + 5 Z LEGI ( DZIĘKI!!! ).CAŁY CZAS SPOKÓJ.POZDROWIENIA DLA TYCH ,KTÓRZY BYLI...
WOJTEK
Adventure Group

user 23

Postprzez do Zagłębie Sc 2003-09-27, 11:15 pm

ADMINI SKASOWALISCIE MÓJ TEMAT A O POLONII TO NIE, CHOĆ RÓWNIE GŁUPI.
do Zagłębie Sc

Postprzez Gość 2003-09-28, 12:23 pm

Falubaz napisał(a):Miało was być więcej a was tylko 40 i nie pisz eLadamo o 60. Oj teraz chłopaku z krosna widze, że na zagłębie sie przerzuciłeś - a pamiętasz zeszły rok i ZFD ? aha do kibiców zagłębei obecnych na meczu jak tam HZL ?

Witam Nazi (dobrze pamietam?) - wielki kibicu Wisly z Zielonej Gory.

Odnosnie liczy Zaglebia w ZG. Pomylilo mi sie 6 z 5, i to dwa razy, bo chcialem napisać, ze Zgłębai bylo 50 a Legii 5. BARDZO PRZEPRASZAM, ZE TEN BŁĄD. WSTYD MI SIE ZROBILO. Oczywiscie nie bylo 60 osob tylko 50. Napewno nie 40 (sygerowales sie opisem na stronie Zaglebia?). ciezko bylo to policzyc, bo co chwile ktos wychodzil , ktos wchodzil na sektor, ale jezeli napisze 50 to mysle, ze to jest liczba bardzo realna.

A co do przerzucenia sie na Zagłębie-nie wiem o co ci chodzi. Niby co - znowu jakies farmazony (wg Ciebie) głosze ? buahahaha

pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za błedy.
Gość

Postprzez Falubaz 2003-09-28, 6:57 pm

Poszukaj sobie tego tematu na ZFD i zobacz, że nikt nie pisał o kibicowaniu wisle. A pamiętam ,że jeszcze niedawno byłeś wielkim fanem Falubazu - Adamie P. z osiedla krometowców w K.O. ?
Falubaz

Postprzez Gość 2003-09-28, 8:17 pm

Falubaz napisał(a):Poszukaj sobie tego tematu na ZFD i zobacz, że nikt nie pisał o kibicowaniu wisle. A pamiętam ,że jeszcze niedawno byłeś wielkim fanem Falubazu - Adamie P. z osiedla krometowców w K.O. ?

Ale Nazi (tak Nazi to Ty?-moglbys sie przedstawic chociaz )..ja nie widze problemu - w dalszym ciągu jestem kibicem Falubazu. Czy uważasz mnie za jakoiegoś frajera, ktory odwraca sie od swojego klubu lub przestaje mu kibicować ? Na żużel jeżdze od dziecka i niech tak zaostanie. Tylko zrozum jedno MOJĄ NAJWIĘKSZĄ MIŁOSCIA JEST LEGIA !!!!!!

sory za rozmycie tematu

jak coś to zapraszam :

dziki.zachod@wp.pl
Gość

Poprzednia strona

Powrót do Kibice