KLUB KIBICA!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

KLUB KIBICA!

Postprzez Gość 2003-07-09, 9:25 pm

Na 90minut.pl pojawiła się ta oto informacja:

"Nie ustają targi o to, w której lidze będzie występował w przyszłym sezonie Śląsk Wrocław, tymczasem kibice tego klubu także zagrają w oficjalnych rozgrywkach!
Jak informuje strona "Stowarzyszenia Kibiców WKS Śląsk" drużyna kibiców pod nazwą "Wrocławskiego Klubu Sympatyków" została zgłoszona w poniedziałek do rozgrywek wrocławskiej Klasy C. Odpowiedzialny za kompletowanie drużyny jest Krzysztof Działa.

Przypomnijmy, że od 2001 roku istnieje drużyna kibiców Legii Warszawa - Legion Warszawa, która w ciągu dwóch lat istnienia zdołała awansować z Klasy C do Klasy A!

źródło: www.stowarzyszenie-kibicow.w.pl "

A czy w Sosnowcu jest taki klub? Jeśli nie to może by o tym pomyśleć?
W końcu organizujecie turniej kibiców, wybrać najlepszych z wszystkich klubów i zagrać w B klasie!!!!!!! Trochę się rozmarzyłem ale...
Ja się na to piszę. :) :) :) :)
Pozdro
Gość

Postprzez bankier 2003-07-09, 9:51 pm

jakby było 30 stopni ciepła i upalne lato - pomyślałbym, ze za długo siedziałeś na słońcu.... jednak przy takiej pogodzie jaką mamy jest to raczej niemożliwe.... więc powiedz mi skąd biorą się w twojej głowie pomysły! jak dla mnie chore....
bankier

Postprzez Kamilsts 2003-07-09, 10:28 pm

Narazie niemożliwe !!! Morpheus obudż się z zimowego snu wkońcu :-)
Kamilsts

Postprzez krzysiu 2003-07-10, 10:18 am

Kamilsts napisał(a):Narazie niemożliwe !!! Morpheus obudż się z zimowego snu wkońcu :-)

Fajnie ze uzyles slowa na razie :)
Pomarzyc zawsze mozna.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Powrót do Kibice