ZAGŁĘBIE Sosnowiec - KSZO Ostrowiec 11.06.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CharoN^ 2005-06-12, 10:07 am

W pierwszej połowie istny piknik, po drugiej stronie słychać pojedynczych dzieciaków, dla których wyzywanie sędziego to nie lada gratka. Po zdobyciu drugiej bramki doping dobry, niespodziewałem się, że przy takiej liczebności młyna będzie Was tak dobrze słychać.

Rzuciliśmy sobie kilkanaście serpentyn :lol:, trochę coś tam próbowaliśmy pośpiewać, ale słyszałem, że stadion, a szczególnie młyn nas poprostu olał :lol:.

Byle do 30 lipca 8)
CharoN^
Zagłębiak

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-06-12, 10:15 am

CharoN^ napisał(a):Rzuciliśmy sobie kilkanaście serpentyn :lol:, trochę coś tam próbowaliśmy pośpiewać, ale słyszałem, że stadion, a szczególnie młyn nas poprostu olał :lol:.

Byle do 30 lipca 8)

Ja was nie slyszalem :) Ale bylo widac ,ze cos tam spiewacie :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez Bas 2005-06-12, 10:25 am

^m@rcin^ napisał(a):
CharoN^ napisał(a):Rzuciliśmy sobie kilkanaście serpentyn :lol:, trochę coś tam próbowaliśmy pośpiewać, ale słyszałem, że stadion, a szczególnie młyn nas poprostu olał :lol:.

Byle do 30 lipca 8)

ignaorant ;)

ja czułem się jak w błenos ajres :wink:
Bas
Żółta kartka

Re: :)

Postprzez CharoN^ 2005-06-12, 10:27 am

^m@rcin^ napisał(a):

Byle do 30 lipca 8)

Możliwe, ale słyszałem, że nietórzy poprostu machneli ręką na "druga strona odpowiada" :lol:, w każdym razie było śmiesznie 8).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Tomano 2005-06-12, 10:27 am

Bankier, jesli zalozymy ze zawodnicy maja robic tylko to co maja zapisane w kontrakcie to rzeczywiscie nie ma o czym mowic, Ja jednak wymagam od pilkarzy grajacych w moim klubie ktorzy w obecnych czasach sa w wiekszosci z poza Sosnowca, czegos wiecej, szacunku do barw ktore reprezentuja, szacunku dla kibicow etc. A i tak najbardziej lubiani sa przezemnie Ci Ktorzy rozumieja dusze kibica, rozumieja dla kogo graja, bo zawsze stoje na stanowisku ze to kibice sa najwazniejsi w tej calej zabawie. Zreszta to temat na inna rozmowe :roll:
Tomano
Adventure Group

Postprzez bankier 2005-06-12, 10:52 am

Rozumię Cie - jednak nie możemy wymagac od wszystkich piłkarzy aby "rozumieli duszę kibica" - stąd taka sytuacja jak wczoraj. Identycznie moga powiedzieć piłkarze gdy z sześciu tysiecy gardeł na Ludowym 5 krzyczy "wy ch....". Reasumujac, mnie wystarczy jak po meczu podbiegną do kibiców i podziękują za doping. Materialne umacnianie więzi pomiedzy graczami Zagłebia a nami kibicami - akurat mnie nie interesuje 8)
bankier

Postprzez Tomano 2005-06-12, 10:58 am

Rozumię Cie - jednak nie możemy wymagac od wszystkich piłkarzy aby "rozumieli duszę kibica" - stąd taka sytuacja jak wczoraj

Wlasnie dlatego Ci ktorych wymienilem w pierwszym moim poscie zasluzyli u mnie na szczegolny szacunek. Poprostu bardzo ladny obrazek, pilkarzy potrafiacych podziekowac swoim kibicom, ot co. Tyle w temacie.
Tomano
Adventure Group

Postprzez maras24 2005-06-12, 1:36 pm

Przykre jest to że na ostatni mecz w sezonie za udaną runde wiosenna przychodzi podziekować piłkarzą zaledwie 2000 ludzi :( a jeszcze niektórzy wychodzą w 85 minucie bo im qrwa tramwaj ucieknie albo autobus.To jest wprost załosne ale coż możemy na to poradzić.W przekroju całego sezonu i tak nie było źle a wierze że w przyszłym kiedy bedziemy walczyć o awans śrdnia nie bedzie schodziła z 6000 tyś a doping bedzie zawsze taki jak np na meczu z Jagą gdzie śpiewali praktycznie wszyscy.Obyśmy oglądali w Sosnowcu zawsze takie mecze jak ten z 18 kwietnia 2004 ze Sląskiem :D Pozdrawiam.
maras24

Postprzez Grzegorz 2005-06-12, 1:47 pm

maras24 napisał(a):Przykre jest to że na ostatni mecz w sezonie za udaną runde wiosenna przychodzi podziekować piłkarzą zaledwie 2000 ludzi :( a jeszcze niektórzy wychodzą w 85 minucie bo im qrwa tramwaj ucieknie albo autobus.To jest wprost załosne ale coż możemy na to poradzić.W przekroju całego sezonu i tak nie było źle a wierze że w przyszłym kiedy bedziemy walczyć o awans śrdnia nie bedzie schodziła z 6000 tyś a doping bedzie zawsze taki jak np na meczu z Jagą gdzie śpiewali praktycznie wszyscy.Obyśmy oglądali w Sosnowcu zawsze takie mecze jak ten z 18 kwietnia 2004 ze Sląskiem :D Pozdrawiam.
Popieram w 100% pozdrawiam.
Grzegorz

Poprzednia strona

Powrót do Kibice