Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
miron 21 napisał(a):Jak dla mnie grała tylko jedna piątka reszta się ślizgała no może za wyjątkiem Koziołków. Jaros duchem już chyba w CRA... kra kra obym nie wykrakał.
tomek79 napisał(a):Kibice zaćma ! s*******aj i nie ubliżaj nikomu frajerze . Chyba ty posadziłes nr 9 bo on napewno nie siedział dwa razy na karze baranie!!!!!!!!1koszki napisał(a):Obrony nie ma i wiemy to nie od dziś, Podhale wykorzystało wszystkie nasze błędy i wynik wszyscy znamy. Odniosłem dziwne wrażenie że dziś czegoś brakowało w grze Zagłębia, jak dla mnie to Naszym brakło woli walki którą tak wyraźnie było widać nawet jak przegrywali z Craxą, a dziś tego zabr bardzo słabo Puzio jak i zresztą reszt drużyny.
Jedyną szansą dla nas jest rozjechanie Podhala na bandach a dziś tego również zabrakło.
Jozef Zavadil(trener Zagłębia) – Brakowało rozeznania
Znamy się dobrze z trenerem Jancuską. Widać było, że to Nowy Targ był dzisiaj drużyną lepszą i wygrał zasłużenie. Na pewno nie można odmówić moim zawodnikom zapału do gry.
Uruk napisał(a):PS. Co się stało z maskotką na play-offy?
miron 21 napisał(a):Jak dla mnie grała tylko jedna piątka reszta się ślizgała no może za wyjątkiem Koziołków. Jaros duchem już chyba w CRA... kra kra obym nie wykrakał.
Przemek26 napisał(a):Jozef Zavadil(trener Zagłębia) – Brakowało rozeznania
Znamy się dobrze z trenerem Jancuską. Widać było, że to Nowy Targ był dzisiaj drużyną lepszą i wygrał zasłużenie. Na pewno nie można odmówić moim zawodnikom zapału do gry.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Schabu wina prezesa. Przecież oni wyglądali jakby zostali wykopani na lód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników