Unia Oświęcim - Zagłębie Sosnowiec 09.09.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez bolo73 2007-10-05, 9:47 am

Nie,nie takich numerów się nie robi!W tym przypadku oszustwo byłoby oczywiste!Co jak co ale wałek w dzisiejszym meczu w grę nie wchodzi.Nie można być aż tak bezczelnym.Dzisiaj myślę,że padnie troszkę brameczek do oświęcimskiej bramki i wreszcie odnotujemy u siebie efektowne zwycięstwo.
bolo73

Postprzez dziejus 2007-10-05, 11:36 am

bolo 73 -chyba Cie troche ponioslo w typowaniu wyniku dzisiejszego meczu.No ale to jest w koncu Zaglebie.Przed meczem w Toruniu tez bym tak napisal.
dziejus

Postprzez bolo73 2007-10-05, 12:19 pm

Nie kierowałem się tutaj emocjami tylko zdrowym rozsądkiem.Uważam,że z tym potencjałem jaki w nas drzemie jesteśmy w stanie troszkę dzisiaj nastrzelać jakby nie było słabiutkiej Unii.Skoro strzelamy 8 bramek w Toruniu,następnie 7 Janowowi to śmiem twierdzić,że Unii jesteśmy w stanie strzelić tych bramek jeszcze troszkę więcej.Poza tym chciałbym zauważyć,że chłopaki mają coś chyba do udowodnienia młodzieży z Oświęcimia.No sami powiedzcie-czy mylę się?
bolo73

Postprzez sayu 2007-10-05, 1:01 pm

Odnosnie kursow, to tak tylko napisalem... :) Chyba wszyscy jestesmy pelni nadziei na wygrana w koncu kilkoma bramkami na Zimowym. Jednakze co do Unii, to dziwi mnie ich postawa w tym sezonie. W meczu w Oswiecimu (z Zaglebiem) naprawde nie grali zle (na pewno zagrali lepiej niz Polonia i Janow u nas) i nie nalezy ich lekcewarzyc... A to, ze dostalismy walkowera, to tylko powinno naszych chlopakow dodatkowo zmotywowac, bo tego dnia na lodzie z Unia przegralismy...

Do boju Zaaagłębieee!!!
sayu

Postprzez Minter 2007-10-05, 1:06 pm

bolo73 napisał(a):No sami powiedzcie-czy mylę się?

mam nadzieje, ze sie nie mylisz i tak samo mam nadzieje, ze nasi nie graja u bukow (mimo ze ostatnio coraz glosniej sie mowi o takich ewentualnosciach). Po slabym meczu z Polonia doszly mnie sluchy ze kilku panow (na marginesie tez z cracovii) ma kontakt z bukmacherka i co? .. Po meczu z Polonia zostaja odsunieci od druzyny a Zaglebie notuje efektowne zwyciestwo. Moze i przypadek, ale jezeli czytaja to zawodnicy to lepiej zeby wzieli sobie do serca przestrogi kibicow.
Osobiscie po raz kolejny ide na Zimowy z nadziejami, zobaczyc wreszcie zwyciestwo na miare mozliwosci tej druzyny, wiec Zaglebie do boju !!!!!
Minter

Postprzez Przemek26 2007-10-05, 1:32 pm

sayu napisał(a):Choc nie chce mi sie wierzyc w gre u bukow naszych grajkow, to wkleje tutaj kursy na dzisiejszy mecz z BAW...

UKS Zagłębie ZSME 1.15
X 7.00
Unia Oświęcim 10.00

Pzdr

Jeśli przegrali by walce to trudno, ale mam nadzieję że dziś wygramy a tym bardziej nie będzie grania dla stawki 10.0
Unia jest do ogrania. ALe na grad bramek bym nie liczył. Szałaśny umie bronić , pokazał to grając w koszulce Zagłębia
Przemek26

Postprzez KaD 2007-10-05, 2:00 pm

myślę że inny wynik jak taki że rozjedziemy Unie nie wchodzi w grę
Do Boju Zagłębie !!!!:D
KaD

Postprzez damian_2006 2007-10-05, 7:35 pm

Powiem tyle-kto niebyl niech zaluje swietny mecz ,ciagle Zaglebie atakowalo Unia zero gry ,to co panowie pasiasci robili zostawie bez komentarza bo na to szkoda nerwow .Gdyby nie Szalasny bylo by spokojnie z 14-1.I jeszcze jedno brawo kibice ,mimo ze niebylo panow z UZ to byl niezly i wole taki niz taki jak na Poloni gdzie pseud ultrasi wrec nas zniecheczali do spiewania
damian_2006

Postprzez mike79 2007-10-05, 7:38 pm

Umiejętności i potencjał obu drużyn - skrajnie różne. Wynik - adekwatny.Chociaż gdyby nie Szałaśny w bramce Unii...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez żaba 2007-10-05, 7:38 pm

Bardzo dobry mecz Zaglebia, widac bylo pomysl na gre i co najwazniejsze walke. Najlepszym zawodnikiem na lodzie byl wedlug mnie Szalasny. Niesamowity bramkarz, nawet po ostrym starciu bronil nieslychanie dobrze. Brawo
żaba

Postprzez Uruk 2007-10-05, 8:08 pm

Zagłębie-Piotr Szałaśny 6-1.Mecz przypominał sparing przedsezonowy.Wyrównana walka tylko gdy nasz zawodnik przebywał na ławce kar.Najsłabszy zespół, który do tej pory zaprezentował się na Zimowym.
Jak mogliśmy z nimi przegrać w Oświęcimiu???Niepojęte!!!
Uruk

Postprzez miron 21 2007-10-05, 8:13 pm

Mecz dobry brakowało tylko 2-cyfrówki ale to "wina"Szałaśnego w 1 tercji mecz życia.Dostał na koniec brawa i bardzo dobrze że pamiętali jak grał w Zagłębiu.
U nas wszyscy grali nieźle Jawa kilka super interwencii .Żal trochę Rutka akurart w tym meczu nie grał źle .
miron 21

Postprzez Kolumb 2007-10-05, 8:28 pm

Luka, Luka, Luka !! Jak dla mnie gracz meczu.Oj bedziemy miec pozytek z tego gościa, świetna jazda na lyżwach,technika 1 klasa i to co najwazniejsze - niesamowity ciąg na bramkę przeciwnika plus oczy dookoła głowy.Wydaje się że wszystko widzi na lodzie!! Dziś tylko jedna bramka ale chłopak sie rozstrzela.Szałaśny bronił dziś świetnie i Unia dzięki niemu zawdziecza ze tylko 6 bramek straciła.Pod koniec widać jak juz opadł z sił wszak dziś posypało sie na niego ponad 40 strzałow !!
p.s. inna sprawa sędziowanie.Kret z Katowic i jego świta powinni się zglosic na badania do okulisty.A spalony Luki gdy wychodzil na sam na sam z bramkarzem to moze i byl ... ale jak obowiazywał na lini czerwonej heh...szkoda pisac

Najwazniejsze ze sa 3 punkty :)
Kolumb

Postprzez Przemek26 2007-10-05, 8:31 pm

Meczyk naprawdę jakich mało. Takiej miazgi jaką zaprezentowało Zagłębie od I tercji w tym sezonie na Zimowym nie było.Tak agresywnie grającej Sosnowieckiej drużyny dawno nie widziałem. Śmiem twierdzić ,że jak na razie Unia to był jeden z lepszych zespołów na naszym lodowisku.Piotr Szałaśny szacunek. Kibice pamiętają .Dziś było wielu wyróżniających się zawodników. Było bomba oby tak dalej. Gdzie są ci co już wywalili Morawieckiego i bluzgali kiedyś na Jawę ????? :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Przemek26

Postprzez Schabu 2007-10-05, 8:57 pm

Kapitalny mecz Zagłębia.Tylu sytuacji strzeleckich to ja jeszcze przynajmniej w tym sezonie nie widziałem!! No i ... ten niesamowity bramkarz Unii!!!
Gość rozegrał mecz życia,wyciągał niemal wszystko nawet z okna swej bramki.Brawo.
Gdybyśmy mieli przynajmniej połowę tych szans bramkowych co dziś i wykorzystali połowę tej połowy to jesteśmy liderem.Nie wiem co spowodowało przebudzenie naszego zespołu,po niezbyt udanej pierwszej rundzie,ale wygląda na to że jesteśmy na dobrej drodze.Oby tak dalej.
Schabu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników