Fajna ale tamta poprzednia mnie się bardziej podoba jest bardziej czytelna
i ja nie chce oglądać vlepek chce zobaczyć hokejową flage (taką żeby mi szczena opadła ) w wykonaniu Grega1906
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Anonymous napisał(a):To k***a zrób lepszą a i jakie sprzeczne daty to jest data powstania hokeja w Sosnowcu a co do loga to piłkarskie ile ma lat 11 i jest kontynuacją tamtego Zagłębia tak samo jest z hokejem
Anonymous napisał(a):ale data powstania sekcji hokeja na lodzie powinna gdzies byc
Sekcja hokejowa jest obok piłkarskiej najstarszą w klubie. Jej początki sięgają roku 1934, kiedy to Unia Sosnowiec (Zagłębie jest kontynuatorem tego klubu) rozpoczęła działalność.
Darian napisał(a):Zgodze sie z moim poprzednikiem,że niby wszyscy deklarują sie fanami Zagłębia,ale na wynik frekwencji sie to nie przekłada :? .Jeżeli sie zjawią to raz na ruski rok(za przeproszeniem).W tym roku kiedy przyjechała Cracovia zjawiło sie kilku "młotków" :evil: i zaczeli demolować niby własny obiekt.Dlaczego pisze niby,bo w rzeczywistości było widać że"nie są stąd" i nie chodzą na hokej.Wiec przestańmy mówić o jednym Zagłębiu.Bo skoro nawet niewiele ultrasów przychodzi na mecze hokeja,to o czym my tutaj mówimy.Poprostu jedno Zagłębie jest lepsze(to piłkarski)a drugie gorsze(to hokejowe) :cry: .
Ader napisał(a):Blajpios napisał(a):Tak jak przeglądam ten wątek i zauważam zaangażowanie i pasję Twórców propozycji, to dochodzę do powyższego właśnie pytania. Czy tylko jeden herb Sosnowca? Niestety, sprawa logo całego Zagłębia Dąbrowskiego jakoś "utknęła", nie tylko że nie zyskała przedstawiona propozycja powszechnej zgody, to jeszcze rzeczywiście trudno uznać ją za dopracowaną. Choć najbardziej mogłoby rozwiązywać sprawę takie logo. Jeżeli jednak nie - to może w dolnym pasie herby poszczególnych miast, dodawane zresztą w miarę jak konsolidacja "Wielkiego Zagłębia" pogłębiałaby się ogarniając cały ten region, który dopiero ma szanse zaistnieć jako wciąż realny okręg na skalę ogólnopolską (aż poza Zawiercie, Olkusz i Jaworzno, że się przypomnę, gdzie oczywiście na razie najbardziej takie poczucie zagłębiowskie, choć za słabe, widać na przestrzeni Sosnowiec, Będzin, Czeladź, Dąbrowa i okoilice).
Klub jest z Sosnowca czy Czeladzi,Bedzina,Dabrowy i Sosnowca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników