bolo73 napisał(a):Stasiu oczywiście,że Waldi jak na nasze warunki był i nadal jest wielkim hokeistą.Macie zresztą kilku naprawdę solidnych graczy.Marek Koszowski,Andrzej Gretka,Marek Pohl,Tomasz Jóźwik to nazwiska wiele mówiące sympatykom hokeja (są to jednak zawodnicy starsi,którzy najlepsze lata mają już za sobą, co nie znaczy,że nie są lepsi od niejednego młodszego grajka),poza tym macie dosyć solidnych stranieri. Pisząc o braku gwiazd porównywałem Wasz zespół z innymi ekipami,które mają jednak skład zdecydowanie lepszy od Janowian (do tego grona zaliczam także nasze Zagłębie,które niestety nie potrafi wykorzystać swojego potencjału).Wasza ekipa natomiast patrząc na skład jakim dysponuje spisuje się nadzwyczaj dobrze (z Cracovią macie bodajże bilans 4:1,Podhale też zdaje się dwa razy u siebie powieźliście,Stocznię dzisiaj po raz kolejny odprawiliście z kwitkiem).Tak więc porównując składy Zagłębia i Naprzodu oraz wyniki tych drużyn to zwycięzcą jest bezapelacyjnie Janów.We wtorek jeżeli Was nie pokonamy za 3 punkty to możemy zapomnieć o 4 miejscu a nawet 5.Liczę jednak na to,że w tym sezonie jeszcze na Jantorze nie wygraliśmy a cosik mi się wydaje,że nie możemy zakończyć pojedynków w sezonie zasadniczym bez pokonania Naprzodu na ich lodowisku więc bez urazy Stasiu ale wierzę,że wtorek będzie należał do nas.Pozdrawiam
naprawdę to było troche ironi z mojej strony ale zgadzam sie z toba w 100% a osobiscie wolał bym aby to Naprzód znalazł się na 6 miejscu i zagrał play off ze Stocznią.Pozdrawiam