Brawo Panowie.!!!!!! Emocje,emocje jeszcze raz emocje-tego w ostatnim czasie brakowało na Zimowym. Teddy urodzinki I klasa.Dziękuję za walkę i zwycięstwo, a swoją drogą zastanawiam się czy gdyby Dzwonek bronił od 1 minuty to była by ta nerwówka(z całym szacunkiem dla Jawy)?
Brawa dla całej drużyny. Cichym bohaterem Lezo (bramka na 1:1 i strzelony karny). Jeżeli jutro zagrają z taką samą ambicją i jeszcze poprawią skuteczność, to powinno nie być problemów.
Mnie się wydawało, że 1 gola strzelił Hruby (może sportowiec zanotował). Mniejsza z tym. Wygraliśmy bardzo ciężki mecz. Nie wyobrażam sobie teraz wypuścić z rąk taką szansę i przegrać jutro. Dzwonek prawdziwy bohater (mocno mnie zadziwił in plus, bo wcześniej coś bronienie karnych mu nie szło). Jest pięknie
edit: Jeszcze a propos Lezo. To wyglądał dzisiaj dużo lepiej niż przez cały sezon. Zupełnie inna szybkość i przebojowość niż wcześniej. Zawiódł mnie za to po raz kolejny Jaros. Wydawało mi się, że wraca do formy po ostatnich dobrych meczach, niestety dziś słabo. (w ogóle 3 atak najmniejsze zagrożenie stwarzał)
Mecz bardzo zacięty, a jak na polskie realia dobry w wielu momentach pod względem widowiska. Jaworski nie miał dobrego dnia, a Dzwonek mimo obaw radził sobie bardzo dobrze i nie wpuścił żadnej bramki. Zaskoczyła mnie postawa Lezo- bardzo solidny występ. Odrobny potwierdził tezę, że momenty wielkiego kunsztu potrafi przeplatać totalną fuszerką. Oby jutro zakończyła się ta rywalizacja,bo Stocznia to przeciwnik o bardzo zbliżonych umiejętnościach i żaden wynik nie będzie niespodzianką. Doping w 3 tercji momentami miażdżący, pokazujący jak wielki potencjał drzemie wśród kibiców Zagłębia.
Co do 1szej bramki, to LEZO oddaj bramke Hrubemu!!! 100% strzelił Petr, a Anton strzelal z lewej flanki! Lezo najlepszy mecz jaki widzialem w jego wykonaniu, ciagnal ta gre zajebiscie i napewno jeden z najjasniejszych punktow druzyny ! Teddy - postawmy mu pomnik, bo wznowienia, to wygra chyba z 85% + tuba mega zajebista, no i poprzeczka... eh... Dzwonek, to kolejny BOHATER!!! Czyste konto i rewelacyjne karne!!!! W ogole wielkie brawa dla druzyny, bo takiego zaangazowania w sezonie nie bylo dawno! Jutro skonczyc slabiutka Stocznie!
Ostatnio edytowano 2009-02-17, 9:54 pm przez sayu, łącznie edytowano 1 raz
Co tu dużo mówić fantastyczne spotkanie i kapitalny finisz. To jest już play-off i nie ma co mówić "co by było gdyby" Na podsumowanie przyjdzie jeszcze czas. Mam tylko nadzieję,że jutro znów Zimowy odleci ze szczęścia i ...będzie mniej nerwowo