Mam nadzieje,że ci co byli opiszą co się działo itd.
Mam nadzieję,że następnym razem będę mógł być

Natomiast zgadzam się,że to bardzo dobra inicjatywa ze strony zarządu i za to gromkie

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
zuzia_xx napisał(a):Zastanawiam się czy "dzieci neostrady" kiedykolwiek będą miały odwagę wypowiedzieć się publicznie jak i poprzeć swoje wypowiedzi mocnymi argumentgami..z tego co widzę część z was siedzi w kieszeni zarządu:]
zuzia_xx napisał(a):Zastanawiam się czy "dzieci neostrady" kiedykolwiek będą miały odwagę wypowiedzieć się publicznie jak i poprzeć swoje wypowiedzi mocnymi argumentgami..z tego co widzę część z was siedzi w kieszeni zarządu:]
Przemek26 napisał(a):zuzia_xx napisał(a):Zastanawiam się czy "dzieci neostrady" kiedykolwiek będą miały odwagę wypowiedzieć się publicznie jak i poprzeć swoje wypowiedzi mocnymi argumentgami..z tego co widzę część z was siedzi w kieszeni zarządu:]
Możesz rozwinąć albo zamknąć się, widać że jestes jedną z osób której odwaga sięga monitora.
kierat napisał(a):Jeśli jesteśmy średniakiem to po co były te szumne wypowiedzi prasowe że Zagłębie chce w przyszłości nawet zawojować Europę oraz że listę życzeń Zagłębia otwierają Laszkiewiczowie?
Ale w porządku, dla mnie najważniejsze jest to że doszło do spotkania i jest to ruch ze strony zarządu potrzebny i trafiony. Jak dla mnie to najlogiczniej byłoby umieszczać ( tak jak to się działo ostatnio ) oświadczenia zarządu na stronie internetowej Zagłębia. I tak np przed następnym sezonem:
oświadczenie Zarządu Pol-Aqua Zagłębie o celu w sezonie 09/10.Celem jest jak najlepsza gra i awans do Iszej czwórki - powiedzmy. I tego się trzymamy.
A nie, w Wyborczej co innego, w Sporcie co innego, a w trakcie sezonu jeszcze co innego. Ostatnio można było wyczuć zejście z tonu naszego Prezesa i celem a raczej marzeniem jest przejście Stoczniowca. No ale ma rację bolo73 - klika się łatwo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników