przez SLONIU75 2008-03-08, 11:39 pm
Życzę nowemu trenerowi i chłopakom samych wzlotów!!!!Z góralami będzie ciężko ale jesteśmy z wami ZAGŁĘBIE JESTEŚMY Z WAMI!!! Jarek dużo osiągnął w tym sezonie to prawda.Wygrane z Tychami i dobra gra napawała optymizmem.No ale wtopa z Unią ,Polonią to trochę nie halo-no ale każdy zespół miał takie " kapy":) Jak dla mnie to super, że liga była taka nie przewidywalna.W Tychach napieprzali trenera a są w finale?!KASA PANOWIE KASA !!!Mnie osobiście dobija to ,że nasi zawodnicy "sapali" na Morawieckiego o zbyt ciężkie treningi-no ale w konfrontacji z craxą to nasi na biegu 1 a rywale przynajmniej na 4! Po rundzie zasadniczej trzecie miejce-SUPER!-i męki z Naprzodem ( młodzież,wola walki-nasze wzmocnienia przed sezonowe siadały!!!!) Jedna rzecz mnie ciekawi? Dlaczego przed play off-ami inne zespoły rosły w siłę a u nas TEST TESTY TESTY ??!!!!! Czy to kwestia kasy czy może nieudolność kadry szkoleniowej i zarządu?Taki gość jak Caban wyrzycony -bo się nie nadaje a Sanoku co rusz asysta ,brama -jak to???Jedna rzecz mnie powaliła na kolana .gdy Jawa w przegranym meczu 3-5 wychodzi z siebie i wydziera się w stronę naszej ławaki CZAS-CZAS!!!!!A nasz Jaro "myśli o ch.j wie czym- i w końcu czas ,tak upragniony przez Jawę!Niestety z tego korzysta craxa ,stają w kole i słuchają trenera a nasi ciężko rozwaleni na bandach I JAREK MILCZY Z TABLICZKĄ W RĘKU!!!!! Pozytyw ,że VLADEK I HOLIK ZOSTAJĄ--TO SĄ GOŚCIE KTÓRZY wg.mnie ZOSTAWILI NAJWIĘCEJ ZDROWIA NA LODZIE.!!! Moja ocena co po niektórych zawodników w play off-ach:Tadek kryzys formy,Puzon daleki do formy,Zachar pozorant na maxa, Pawlak za mało agresywny jak na obrońcę ( kilka bramek "pod jego pachą" przejechało)+za bramki w ataku!!A teraz nasz reprezentant LEON -ku..a co ten gość wyczynia w tym sezonie to jak na niego katastrofa-ŻENADA (A MOŻE CRAXA I RUCHI)??????
No i mój ulubieniec ŚLUSAR pozorant totalna "KASZANA" nic nie wnoszący do gry.!!!!
Z MOJEJ STONY WIEEEELKIE BRAWA DLA WALDKA KLISIAKA -pamiętam go za łebka z Wielochem Sławkiem- LATKA LECA ALE IKRA TA SAMA!!!!SUPER-wszyscy nasi młodzi powinni iść do niego na "korki"!!!!!!!!!!!!TAK WIĘC WSZYSCY NA ZIMOWY I WSZYSCY RAZEM ZAAAAAAGŁĘBIE!!!!![glow=darkred][/glow]