Mecz o 3 miejsce 07/08: Zagłębie Sosnowiec-Podhale Nowy Targ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez bolo73 2008-03-08, 9:42 pm

U W A G A ! ! !
Spotkania o brązowy medal rozgrywane będą co dwa dni począwszy od 12 marca. Gospodarzami pierwszego, trzeciego i piątego meczu będą sosnowiczanie, zaś drugi i czwarty mecz odbędzie się w Nowym Targu. Brązowy medalista znany będzie najpóźniej 20 marca.
bolo73

Postprzez SLONIU75 2008-03-08, 11:39 pm

Życzę nowemu trenerowi i chłopakom samych wzlotów!!!!Z góralami będzie ciężko ale jesteśmy z wami ZAGŁĘBIE JESTEŚMY Z WAMI!!! Jarek dużo osiągnął w tym sezonie to prawda.Wygrane z Tychami i dobra gra napawała optymizmem.No ale wtopa z Unią ,Polonią to trochę nie halo-no ale każdy zespół miał takie " kapy":) Jak dla mnie to super, że liga była taka nie przewidywalna.W Tychach napieprzali trenera a są w finale?!KASA PANOWIE KASA !!!Mnie osobiście dobija to ,że nasi zawodnicy "sapali" na Morawieckiego o zbyt ciężkie treningi-no ale w konfrontacji z craxą to nasi na biegu 1 a rywale przynajmniej na 4! Po rundzie zasadniczej trzecie miejce-SUPER!-i męki z Naprzodem ( młodzież,wola walki-nasze wzmocnienia przed sezonowe siadały!!!!) Jedna rzecz mnie ciekawi? Dlaczego przed play off-ami inne zespoły rosły w siłę a u nas TEST TESTY TESTY ??!!!!! Czy to kwestia kasy czy może nieudolność kadry szkoleniowej i zarządu?Taki gość jak Caban wyrzycony -bo się nie nadaje a Sanoku co rusz asysta ,brama -jak to???Jedna rzecz mnie powaliła na kolana .gdy Jawa w przegranym meczu 3-5 wychodzi z siebie i wydziera się w stronę naszej ławaki CZAS-CZAS!!!!!A nasz Jaro "myśli o ch.j wie czym- i w końcu czas ,tak upragniony przez Jawę!Niestety z tego korzysta craxa ,stają w kole i słuchają trenera a nasi ciężko rozwaleni na bandach I JAREK MILCZY Z TABLICZKĄ W RĘKU!!!!! Pozytyw ,że VLADEK I HOLIK ZOSTAJĄ--TO SĄ GOŚCIE KTÓRZY wg.mnie ZOSTAWILI NAJWIĘCEJ ZDROWIA NA LODZIE.!!! Moja ocena co po niektórych zawodników w play off-ach:Tadek kryzys formy,Puzon daleki do formy,Zachar pozorant na maxa, Pawlak za mało agresywny jak na obrońcę ( kilka bramek "pod jego pachą" przejechało)+za bramki w ataku!!A teraz nasz reprezentant LEON -ku..a co ten gość wyczynia w tym sezonie to jak na niego katastrofa-ŻENADA (A MOŻE CRAXA I RUCHI)??????
No i mój ulubieniec ŚLUSAR pozorant totalna "KASZANA" nic nie wnoszący do gry.!!!!
Z MOJEJ STONY WIEEEELKIE BRAWA DLA WALDKA KLISIAKA -pamiętam go za łebka z Wielochem Sławkiem- LATKA LECA ALE IKRA TA SAMA!!!!SUPER-wszyscy nasi młodzi powinni iść do niego na "korki"!!!!!!!!!!!!TAK WIĘC WSZYSCY NA ZIMOWY I WSZYSCY RAZEM ZAAAAAAGŁĘBIE!!!!![glow=darkred][/glow]
SLONIU75

Postprzez Smazu 2008-03-08, 11:59 pm

Wystarczy , że każdy da opis na GG i zacznie zapraszać kumpli wtedy frekwencja będzie spoko :]
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez miron 21 2008-03-09, 12:07 am

Co z kontraktem Tediego - ten zawodnik musi grać dla Sosnowca .
Wiadomości o kontraktach Luki i Holika są wspaniałe (Drugi i trzeci zawodnik z pola )ale duchem zespołu jest T. DA COSTA i sponsor powinien zrobić wszystko żeby w Zagłębiu pozostał i jeszcze więcej żeby nie trafił do pasiastych .
miron 21

Postprzez SLONIU75 2008-03-09, 1:47 am

Oczywiście ,że Tadziu musuwo powinienien walczyć w ZAGŁĘBIU!!!!!!!!!!!!! PREZESIE BERNAT PROSIMY-CHOĆBY CH.J NA CH..U STAWAŁ TADEK MUSI GRAĆ DLA ZAGŁĘBIAKÓW !!!!!!!!!!
TO JEST WALKA O BRĄZ WIĘC KAŻDY KTO MOŻE NIECH ZAPRASZA KUMPLI, ZNAJOMYCH, KOGOKOLWIEK!!! A PRZEDEWSZYSTKIM "WIARĘ PIŁKARSKĄ" NIECH POMOŻE CHŁOPAKOM PRZYWRÓCIC CHWAŁĘ ZAGŁĘBIU DĄBROWSKIEMU !!!!NIECH ZIMOWY DRŻY OD DOPINGU-HEJ GOL ZAGŁĘBIE GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLONIU75

Postprzez damian_2006 2008-03-09, 9:41 am

Tedek jezeli odejdzie to tylko za granice ,kiedys mowil ze kocha Zaglebie i nieodejdzie do zadnego innego polskiego klubu
damian_2006

Postprzez PILE77 2008-03-09, 11:55 am

Wszyscy na ZIMOWY w Środę!!!!

Pokażmy, że nas jest dużo i że jest głośno!!!
Może sekcja piłki nożnej też pomoże, przecież Zagłębie walczy o pierwszą 3.
PILE77

Postprzez innu 2008-03-09, 12:58 pm

Niech ktoś da to ogłoszenie o meczu na głównej stronie zaglebie.sosnowiec.pl, bo jak już ktoś wcześniej zauważył wchodzi tam 10 razy więcej osób niż na sekcje hokeja.
innu

Postprzez PaprykarZ19 2008-03-09, 5:19 pm

Ja nie na temat, ale widzę, że tu już rozgorzała dyskusja na temat przyszłości..
Z tego co pamiętam umowa sponsorska z Pol-Aqua podpisana była na razie na jeden sezon. No ale wszyscy tu piszą, bądź przytaczają słowa prezesa, że w przyszłym sezonie walczymy o medal więc z tego wynika, że firma zadowolona jest ze współpracy i nadal chce inwestować w hokeistów?I bardzo dobrze, że już przedłużamy umowy z zawodnikami, dobrze by było gdybyśmy tak jak Cracovia, zawierali dłuższe umowy jak tylko na jeden sezon..

Aha! I co z Krzysztofem Podsiadło?! Jaką teraz będzie pełnił funkcję w klubie?
PaprykarZ19

Postprzez bolo73 2008-03-09, 5:40 pm

Myślę,że firma ma powody do zadowolenia bo jakby nie patrzeć jest teraz bardziej rozpoznawalna w Polsce,zainwestowała w zespół,który osiągnął bardzo dobry wynik,transmisji tv z Zimowego troszkę było (więc reklama tv za darmo).Minusy też pewnie się znajdą ale ogólny bilans wychodzi zdecydowanie na plus!
A co do Krzysia Podsiadły...No cóż,podobno od przyszłego sezonu zakłada łyżwy i ma śmigać w 3 piątce i strzelać bramy jak za starych dobrych czasów... hehe (no co?nie nadaje się?ano zobaczymy jeszcze...)Pożartować też trzeba a nie tylko narzekać i narzekać.Pozdro dla wszystkich i w środę jedziemy z dopingiem na maxa bo to już końcówka (może dwa może trzy mecze)!!!
bolo73

Postprzez koszki 2008-03-09, 7:43 pm

miron 21 napisał(a):Co z kontraktem Tediego - ten zawodnik musi grać dla Sosnowca .
Wiadomości o kontraktach Luki i Holika są wspaniałe (Drugi i trzeci zawodnik z pola )ale duchem zespołu jest T. DA COSTA i sponsor powinien zrobić wszystko żeby w Zagłębiu pozostał i jeszcze więcej żeby nie trafił do pasiastych .

Też tak myślę, powinni jeszcze się postarać i ściągnąć do drużyny Gabryjela , tworzyli razem naprawdę super atak, a drugi Da Costa jest na pewno lepszy niż niejeden z naszych obecnych napadziorów
koszki

Postprzez kierat 2008-03-09, 8:13 pm

Podsiad ło ma etat w PZHL-u, jest kierownikiem 18-ki , i to jest jego głowne zajęcie i dochody.Można powiedzieć, że w Zagłębiu tylko dorabiał.
kierat

Postprzez koszki 2008-03-10, 7:46 am

Nie wiecie czy będzie można już dziś kupić bilety w Sklepie Kibica?
koszki

Postprzez _darthvader 2008-03-10, 9:44 am

Myślę, że na Zimowym na pewno już będą, a i w Sklepie Kibica powinny być.
_darthvader

Postprzez kierat 2008-03-10, 10:23 am

Widzę, że koledzy z sekcji piłkarskiej nie kwapią się do tego aby dać na pierwszej stronie info o meczu? A szkoda, w końcu to jedno miasto i chyba Ci sami kibice?
kierat

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej