Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
paw25 napisał(a):Mecz z Wisłą to sprawa priorytetowa .Na ten mecz przyjdzie wiecej wiary jak na cztery mecze hokeja łącznie.ZAGŁĘBIE TO MY
Snow Patrol napisał(a):niepotrzebnie chyba napisałeś to na końcu, widzisz co ludzie myślą o zbieraniu na hokeju kasy na piłkę. Zresztą myślę, że w dużym stopniu mają rację. Ja nie mam oporów z wrzucaniem, bo Zagłębie to Zagłębie, ale niestety w UZ tak nie uważają, liczą się dla nich tylko piłkarze, a na Zimowy przychodzą głównie po pieniądze (nie wszyscy oczywiście). Mam nadzieję, że jak najwięcej osób przyjdzie i że Zagłębie wygra. Tyle...
zaglembiak napisał(a):Do meczu kilka dni , więc dużo czasu na ogarnięcie pięniedzy na bilet i ogarnięcie jak największej liczby znajomych. Mecz będzie transmitowany przez TVP więc trzeba pokazać Polsce jak się bawią Zagłębiacy. Musimy się maxymalnie zmobilizować na ten mecz! Potem pójdzie już z górki. Wszyscy musimy dopingować naszych hokeistów , którzy napewno będą walczyć o najwyższe cele w tym sezonie! Wszyscy na "pomarańczowe" !
PRZYWRÓĆMY ZIMOWEMU BLASK DAWNYCH LAT!
Na meczu jak zwykle będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy , głównie na mecz z Wisłą Kraków!
miron 21 napisał(a):Chodzi o nicka co zresztą napisał (fakt głupi )
[ Dodano: 25-10-2007, 8:36 ]
Jeśli chodzi o punkt nr.3 Adera
To postawa Tolka nie jest odosobniona zrobię to samo ,jak zresztą pewnie wielu innych.
paw25 napisał(a):Mecz z Wisłą to sprawa priorytetowa .Na ten mecz przyjdzie wiecej wiary jak na cztery mecze hokeja łącznie.ZAGŁĘBIE TO MY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników