DOPING :(

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Re: !!

Postprzez miron 21 2007-10-22, 10:05 pm

Sorry Ja jestem na każdym meczu i zawsze dopinguje !![/quote]
napisał m@rcin

No i ten doping taki więcej jednoosobowy to by się zgadzało.
miron 21

Postprzez Darian 2007-10-22, 11:28 pm

KaD napisał(a): druga sprawa z Hokejową Flagą ta flaga została stworzona i wymyślona przez zapaleńców kochających Sosnowiecki hokej i akurat ta flaga powinna być na każdym meczu a nie tylko gdy łaskawie panowie z UZ ją wywieszą
A reszta została powiedziana...

O co chodzi? Przecież flaga hokejowa jest na każdym meczu. Nawet gdy był mecz piłkarzy w Wodzisławiu z Dyskobolią.

KaD napisał(a):A jeszcze jedno zawsze jak były mecze tzw Świętej Wojny odkąd pamiętam były to mecze gdy Zimowy był pełen a teraz nawet na to nas nie stać smutne ale prawdziwe

No to jest prawda. I mnie to najbardziej śmieszy jak niektórzy młodzi wolą jechać do Wodzisławia na Koronę czy o zgrozo Dyskobolię niż na mecz z Polonią Bytom!!! :551: :566:

A co do kwestii grupy Ultras i ich dopingu a w zasadzie jego braku to nic prostszego. Wystarczy wstać i zaśpiewać tak żeby usłyszeli nas hokeiści i ultrasi:
"h*** z Ultrasami ZAGŁĘBIE jesteśmy z WAMI!!!...."
I wtedy to może obudzi co poniektóre osoby z UZ.

A tak poza tym to umiecie pluć na innych a jak dochodzi co do czego to tylko memlacie słonecznik i gówno z tego wszystkiego wychodzi. Bo tu nie chodzi tylko o ultrasów ale przede wszystkim o nas wszystkich. I to wszystkie osoby przebywające na Zimowym powinny bezwzględnie odpowiadać za doping!(oprócz osób niemówiących lub cierpiących na problemy głosowe ;) )
Darian

Postprzez Przemek26 2007-10-23, 7:42 am

Jako że mecz jest w TV to jestem pewien że tym razem będzie już doping na rozgrzewce. Zresztą zawsze tak było jak mecz był transmitowany.

A co do dopingu na ostatnich meczach. Jakby w sektorze za ławkami kar siadły jeszcze ze trzy cztery osoby do pociagnięcia śpiewu by pewnie ze 3/4 pojechało. Ale i tak tamta strona hali nieźle daje.
Przemek26

Postprzez damian_2006 2007-10-23, 2:29 pm

A wy kur.. spiewacie dla TV czy dla druzyny??!!Spiewac na kazdym meczu na fula a nie tylko jak TV przyjedzie !!
damian_2006

Postprzez innu 2007-10-24, 11:52 am

Chodze na hokej od bardzo niedawna (dopiero 2 mecze), ale tak mi się spodobało, że teraz będe na każdym, a na przyszły sezon planuje kupić karnet. Co do dopingu to też mnie boli że np. w I tercji ze Stoczniowcem nie było go wcale. Jakoś głupio się czułem bo chciałbym coś pośpiewać czy pokrzyczeć a samemu to trochę dziwnie. Myśle że wystarczyła by jedna osoba która by tym kierowała i wszyscy by śpiewali, tak jak to było w II tercji kiedy trybuny się ozywiły i momentami było naprawdę głośno (chyba ze nie:) pisałem ze jestem niedoświadczony) i widziałem wtedy jak ludzie koło mnie zrywali się do dopingu razem ze wszystkimi (a wczesniej tak tylko niesmialo ktoś wyskakiwal, bo mu wstyd było samemu przed szereg)
innu

Postprzez Przemek26 2007-10-24, 1:21 pm

damian_2006 napisał(a):A wy kur.. spiewacie dla TV czy dla druzyny??!!Spiewac na kazdym meczu na fula a nie tylko jak TV przyjedzie !!

Jqa miałem na mysli to że jak są mecze z transmisja to ultrasi zaczynają śpiewać juz na rozgrzewce
Przemek26

Postprzez Ader 2007-10-24, 3:00 pm

Nie jesteśmy całą grupą na meczach hokeja bo mamy swoje powody. Damian zapraszamy w piątek , możesz nam wszystko wygarnąć.Obiecuje , że będzie prawie 100% obecność.

Do dyskusji zapraszam na inne forum...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kangur 2007-10-24, 3:06 pm

Ale Ader, taka prawda. W tym sezonie ile razy był młyn ? 2 albo 3 ? Bo tego młyna na meczu z Polonią nie zaliczam... A teraz kiedy mecz w tv to mówisz, że będzie 100% obecność. To my śpiewamy i dopingujemy kamery czy hokeistów ?
Kangur

Postprzez Ader 2007-10-24, 3:20 pm

Ader napisał(a):Do dyskusji zapraszam na inne forum...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez damian_2006 2007-10-24, 3:52 pm

Na innym jest taka jedna osoba która mi dala bana takze tam pisac juz niebede
damian_2006

Postprzez musztra 2007-10-25, 2:24 pm

damian_2006 napisał(a):Na innym jest taka jedna osoba która mi dala bana takze tam pisac juz niebede

Dziwisz się? poziom merytoryczny twoich wypowiedzi sięga dna...
Pretensje masz do nas, a co można zdziałać kiedy do młyna przychodzi 20-30 osób?
Na PO na pewno będzie konkretnie
musztra

Re: !!

Postprzez *Tolek* 2007-10-25, 3:19 pm

^m@rcin^ napisał(a):
damian_2006 napisał(a):Bo unas niechce sie Ultrasa chodzic na mecze dzisiaj przyszli bo kase chcieli zebrac jakby nie to to pewnie by niebylo zadnego

Sorry Ja jestem na każdym meczu i zawsze dopinguje !!

Sam nic nie zdziałasz. Dobrze jeden Pan powiedział. "Nie będzie młynu, bo na pomarańczowe przychodzi ok. 30 osób z czego połowa to dzieci poniżej 13 lat, i kobiety/dziewczyny"
Powiedział dobrze. Jak Wy przyjdziecie na pomarańczowe, w dużej liczbie (50+) to mogę się założyć, że UZ sie postara i będzie doping. :572: :572:
*Tolek*

Postprzez daro 2007-11-09, 5:48 pm

Qrwa mac ! Przepraszam . Ale jak czytam ze na hokeju nie ma dopingu to krew mnie zalewa! Juz nie pamietam kiedy Zaglebie tak dobrze gralo w 1 lidze,wiec jak moze nie byc dopingu ? Mozecie o mnie mowic kibic internetowy,bo mieszkam w Dublinie,ale q.... przyjade na Zimowy tez,bo kocham Zaglebie ! I mimo ze mam prawie 30-tke na karku ,morde bede darl pierwszy ! Mam sie wstydzic ???!!! Czego ???!!! Przeciez To NASZE ZAGLEBIE GRA !!!!
Pozdrawiam.
daro

Postprzez Snow Patrol 2007-11-09, 7:13 pm

daro napisał(a):Qrwa mac ! Przepraszam . Ale jak czytam ze na hokeju nie ma dopingu to krew mnie zalewa! Juz nie pamietam kiedy Zaglebie tak dobrze gralo w 1 lidze,wiec jak moze nie byc dopingu ? Mozecie o mnie mowic kibic internetowy,bo mieszkam w Dublinie,ale q.... przyjade na Zimowy tez,bo kocham Zaglebie ! I mimo ze mam prawie 30-tke na karku ,morde bede darl pierwszy ! Mam sie wstydzic ???!!! Czego ???!!! Przeciez To NASZE ZAGLEBIE GRA !!!!
Pozdrawiam.

Nie jest tak, że w ogóle nie ma dopingu, ale nie jest najlepszy. Na meczu z Naprzodem jak Zagłębie strzelało gole, to już był doping, ale wcześniej nie. Myślę, że na meczu z Podhalem będzie dobry doping i sporo ludzi, bo to będzie mecz po dłuższej przerwie i transmitowany. A skoro mieszkasz w Dublinie to trudno oczekiwać, żebyś był na meczach, to normalne, nie wydaje mi się, żeby ktoś mówił, że kibice Zagłębia na Wyspach są "internetowi".
Snow Patrol

Postprzez olobolo 2007-11-09, 11:01 pm

poza tym nie ma co rąk załamywać poniewąż nie jesteśmy najgorsi jeżeli chodzi o hokej w niektórym klubach nie ma w ogóle kibiców a jak są to tylko na play- off'y a atmosfera na lodoiskach pzhl jest w ogóle piknikowy więć nie mamy sie czego wstydzić. Tym bardziej żę gra naszego kochanego zespołu jest niemał wspaniała;)
olobolo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej