Sorry Ja jestem na każdym meczu i zawsze dopinguje !![/quote]
napisał m@rcin
No i ten doping taki więcej jednoosobowy to by się zgadzało.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
KaD napisał(a): druga sprawa z Hokejową Flagą ta flaga została stworzona i wymyślona przez zapaleńców kochających Sosnowiecki hokej i akurat ta flaga powinna być na każdym meczu a nie tylko gdy łaskawie panowie z UZ ją wywieszą
A reszta została powiedziana...
KaD napisał(a):A jeszcze jedno zawsze jak były mecze tzw Świętej Wojny odkąd pamiętam były to mecze gdy Zimowy był pełen a teraz nawet na to nas nie stać smutne ale prawdziwe
damian_2006 napisał(a):A wy kur.. spiewacie dla TV czy dla druzyny??!!Spiewac na kazdym meczu na fula a nie tylko jak TV przyjedzie !!
damian_2006 napisał(a):Na innym jest taka jedna osoba która mi dala bana takze tam pisac juz niebede
^m@rcin^ napisał(a):damian_2006 napisał(a):Bo unas niechce sie Ultrasa chodzic na mecze dzisiaj przyszli bo kase chcieli zebrac jakby nie to to pewnie by niebylo zadnego
Sorry Ja jestem na każdym meczu i zawsze dopinguje !!
daro napisał(a):Qrwa mac ! Przepraszam . Ale jak czytam ze na hokeju nie ma dopingu to krew mnie zalewa! Juz nie pamietam kiedy Zaglebie tak dobrze gralo w 1 lidze,wiec jak moze nie byc dopingu ? Mozecie o mnie mowic kibic internetowy,bo mieszkam w Dublinie,ale q.... przyjade na Zimowy tez,bo kocham Zaglebie ! I mimo ze mam prawie 30-tke na karku ,morde bede darl pierwszy ! Mam sie wstydzic ???!!! Czego ???!!! Przeciez To NASZE ZAGLEBIE GRA !!!!
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników